Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Мажоритаря и Милото са го играли обръщалка явно. Ще има пари за втория полусезон. :)
Aronaks написа:vvessel написа:За пръв път виждам смяна на целия състав на куп. Интересен експеримент. Радващо е че новия направи асистенция на Стефанов. А има едно черничко момче което за пръв път чувам - Стивън Гауте. Нещо някой да знае за него?
От школата е момчето. Бил доста обещаващ нападател, даже май беше на проби в Залцбург. Ще видим какво ще излезе от него.
Стивън Жерард Жан Ив Гаоте (Steven Gerard Gaote) е футболист, нападател от ДЮШ на Левски София. Роден е на 19 февруари 2008 година.
Положението е страшно.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Aronaks написа:Мажоритаря и Милото са го играли обръщалка явно. Ще има пари за втория полусезон. :)
Случайно съвпадение :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ако броим този мач като начин футболистите да се поразтъпчат с топка е ок. А иначе да се сменя състава на 100% по отношение на резултат и представяне е пълна глупост.
Рикардиньо продължава да затвърждава мнението, че е пълно недоразумение. За Дарлан и Фадига може да се каже същото.
Рикардиньо продължава да затвърждава мнението, че е пълно недоразумение. За Дарлан и Фадига може да се каже същото.
vvessel написа:Ако броим този мач като начин футболистите да се поразтъпчат с топка е ок. А иначе да се сменя състава на 100% по отношение на резултат и представяне е пълна глупост.
Аз добавям Чандъров и Кр. Димитров. Според мен се даде равен старт на всички. После всеки ще бъде оценяван според показаното на терена. Психологически елемент. Притеснителна е тактическата неграмотност на повечето футболисти. Отделно, малките са много притеснени. Ако не са "пердета" нищо няма да постигнат. Ще бъде язък за качествата им. Тук вината е на треньорите. Те трябва да им вдъхнат самочувствие. Но след като Костов каза в интервюто, че е доволен от видяното и отдава загубата на лошото балансиране на състава, мнението на феновете е без значение.
ПП/ Дисбалансът е негово дело.
csimoen2 написа:TristaNNN написа:csimoen2 написа:TristaNNN написа:Благодарим ви, г-н Стоилов, че имате нюх за играчи с потенциал, които след като бъдат продадени, дори и след като всички кърлежи по веригата се нацоцат, ще капне все пак някой лев и в Левски, да се надяваме. Ама то ГФО-то ще покаже.
Благодарим и на щедрия ни спонсор-лихвар-собственик, който си приписва успех за чужди заслуги чрез "свободни и независими" дрИскачи.
Това е нашият Левски - прозрачен, честен, народен и управляван така, щото интересите на клуба винаги да са на първо място! 8-)
Питам те директно - според теб цената на даден футболист, който се продава извън БГ, как се определя?
Дали на база участие в евротурнири, голове и асистенции /такива, които гледат А група няма/?
Според мен е така..
Тук спрях да чета, съжалявам. Нямам достатъчно "RAM" за толкова глупости на едно място. :oops:
Нека те осветля и добава "RAM" - клубовете гледат на първо място представянето на даден играч в Евротурнирите, затова все още БГ отборите са привлекателни за някой средно качество футболисти, с идеята да играят в Европа.
Ти как мислиш, дали е важно Роналдо какво е направил и как играл срещу Берое, Крумовград /мочевете срещу водещите отбори е друго/ или е по-важно срещу АПОЕЛ, македонците, Айнтрахт?
Айде, процента е 70:30, ако не изключим напълно вътрешното първенство.
Най-лесно е когато някой е на различно мнение, подкрепено с факти да "спреш да четеш"...
Бе, ти чуваш ли се? Някой ще изръси 2 милиона (ако вярваме на твоите колеги-палмбрикчии) за играч, който е наблюдаван само в 5-6 мача от ЕКТ.
RAM тръгнал да ми дава...
Как да се мъча да чета такива коментари до край, кажи честно?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:Aronaks написа:Мажоритаря и Милото са го играли обръщалка явно. Ще има пари за втория полусезон. :)
Случайно съвпадение :lol:
Айде сега, няма нужда от такива интриги. ;)
Топка е, първи мач е, аклиматизират се още момчетата, нов играч има също така.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Steven Gaote
Неговия канал в тубата
https://www.youtube.com/@stevengaote/videos
още
https://www.youtube.com/watch?v=5YiTmIs1pT8
Неговия канал в тубата
https://www.youtube.com/@stevengaote/videos
още
https://www.youtube.com/watch?v=5YiTmIs1pT8
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

От този мач със сигурност не трябва да си вадим особени изводи, но за целите на това да си почешем езиците ще нахвърлям няколко акцента, както аз ги виждам.
Негативите:
Левски продължава да играе с 10 души на терена, когато Андреев е на врата. Всеки удар е гол, а понякога и сам си създава положенията. Новият изглежда като еднокрак - както при асистенцията, така и в 74-та минута направи едно и също абсурдно движение, губейки 5 секунди, та да се завърти и да я ритне с лявата патерица.
Позитивите:
Уелтън продължава да е класа над всички, но това не е новина. Марин днес се включи със страшно желание, нямаше грешно отиграване, направи асистенция и мина успешно човека си 1:1 няколко пъти - продължавам да твърдя, че трябва да е титуляр. Нани също влезе с много желание, игра добре и показа много повече от Дарлан и Фадига.
Негативите:
Левски продължава да играе с 10 души на терена, когато Андреев е на врата. Всеки удар е гол, а понякога и сам си създава положенията. Новият изглежда като еднокрак - както при асистенцията, така и в 74-та минута направи едно и също абсурдно движение, губейки 5 секунди, та да се завърти и да я ритне с лявата патерица.
Позитивите:
Уелтън продължава да е класа над всички, но това не е новина. Марин днес се включи със страшно желание, нямаше грешно отиграване, направи асистенция и мина успешно човека си 1:1 няколко пъти - продължавам да твърдя, че трябва да е титуляр. Нани също влезе с много желание, игра добре и показа много повече от Дарлан и Фадига.