mikata написа:Няма ли да вземат десен бек?
Сигурно ще използват Патрик или Маринчо.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Няма ли да вземат десен бек?
csimoen2 написа:TristaNNN написа:Благодарим ви, г-н Стоилов, че имате нюх за играчи с потенциал, които след като бъдат продадени, дори и след като всички кърлежи по веригата се нацоцат, ще капне все пак някой лев и в Левски, да се надяваме. Ама то ГФО-то ще покаже.
Благодарим и на щедрия ни спонсор-лихвар-собственик, който си приписва успех за чужди заслуги чрез "свободни и независими" дрИскачи.
Това е нашият Левски - прозрачен, честен, народен и управляван така, щото интересите на клуба винаги да са на първо място! 8-)
Питам те директно - според теб цената на даден футболист, който се продава извън БГ, как се определя?
Дали на база участие в евротурнири, голове и асистенции /такива, които гледат А група няма/?
Според мен е така..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Kotooshu написа:Пляска се някаква снимка с латиносите и Лъчо .... пак интриги .
Не ви ли писна :?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:csimoen2 написа:TristaNNN написа:Благодарим ви, г-н Стоилов, че имате нюх за играчи с потенциал, които след като бъдат продадени, дори и след като всички кърлежи по веригата се нацоцат, ще капне все пак някой лев и в Левски, да се надяваме. Ама то ГФО-то ще покаже.
Благодарим и на щедрия ни спонсор-лихвар-собственик, който си приписва успех за чужди заслуги чрез "свободни и независими" дрИскачи.
Това е нашият Левски - прозрачен, честен, народен и управляван така, щото интересите на клуба винаги да са на първо място! 8-)
Питам те директно - според теб цената на даден футболист, който се продава извън БГ, как се определя?
Дали на база участие в евротурнири, голове и асистенции /такива, които гледат А група няма/?
Според мен е така..
Тук спрях да чета, съжалявам. Нямам достатъчно "RAM" за толкова глупости на едно място. :oops:
tmanolov написа:Kotooshu написа:Пляска се някаква снимка с латиносите и Лъчо .... пак интриги .
Не ви ли писна :?
Пляска се? Че те сами са се похвалили, даже е платена статията в разни медии - стига де, ти определено не си от умнокрасивите копейки, за да говориш подобни неща.
П.С. Дежурният да вземе да направи една тема за зиманата подготовка, че се излагаме пред чужденците
И линк за мача днес в ютюб - https://www.youtube.com/watch?v=RCVvV5XOKhA
vvessel написа:За пръв път виждам смяна на целия състав на куп. Интересен експеримент. Радващо е че новия направи асистенция на Стефанов. А има едно черничко момче което за пръв път чувам - Стивън Гауте. Нещо някой да знае за него?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта