metodito написа:Както Краев, така и Петри се влагаха в игрите и мисля, че щяха да го правят до края.
Относно тире София дали ми харесват ли питаш. Аз съм им гледал май само мачовете с нас. Според мен те си избират глуповати треньори, а играчите им не са нищо особено. Макар че някое от техните "големи лоши негра" в атака биха се вписали много по-добре във философията на Костов, отколкото Рики. Костов харесва директния футбол, като този изповядван от Яската. Рики е елегантен футболист, който се движи много и "чакали" за гол. Но не е от типа Гонзо или Дембеле, които ще раздават лакти, ще използват физиката да се сборят със защитата за някоя топка. А тире, от това, което съм гледал, гледат да клатят. Което при положение, че имаш едни големи лоши негра, а насреща едни белчовци, физически по-несъвършенни от цветнокожите, е глупаво.
Ако е вярно това, че са увъртъли и ту ще подписват, ту не до последно, смятам решението на клуба да ги изолира за правилно. Пак казвам - ако е вярно.
Колкото до централния нападател и футбола, който Костов харесва, не мисля, че сравнението ти за ЦН пасват. Костов харесва футбол с много движение на топката и не бих го определил, като директен. В някои мачове дори излизаше без типичен ЦН, ту Роналдо, ту Джемили бяха на върха, фиктивно. И в случаите, когато Фадига е на терена, често заставаше на десния фланг, а Роналдо влизаше като ЦН до Рикардиньо. И преди Костов е играл с фалшива девятка. А пък и Рикардиньо, и Бари достатъчно много се борят за всяка топка със защитата, ако ще е само до това.