dimoto1 написа:Инерция, спойка, отборен дух.............................
Инерция ....от антирекорда ли?
Да, точно от него. Инерцията вече спря, така че очакваме и се надяваме на нови рекорди, положителни такива.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dimoto1 написа:Инерция, спойка, отборен дух.............................
Инерция ....от антирекорда ли?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Гледам сте подхванали и Сонко, та се сетих, че малко преди да облече синия тренировъчен анцуг, го гледах с отбора на Гамбия на КАФ. Ама не носеше потници и вода покрай резервната скамейка, а играеше в някакъв мач на терена. Междувременно беше ударил парафа с Левски. Ама вярно ли ще се опитате да го омажете и него, само и само да поибрикчийствате на Първия?![]()
Много бих се радвал името на Костов да е същия такъв притегателен магнит като това на Мъри, та в Турция да видим някое титулярче от отбор-участник на КАФ, защо не и роден национал, или участник на ЕП дори? Ама много бих се радвал, истина ви казвам!
Само дето дотук "магнитът" привлече Фадига, Дарланчо и сега Косто. Но има време да се върнем към старите предистоилови порядки да домъкваме в последния момент безработни и пенсионери 10 дни преди първия официален мач. Следим с интерес и коментираме прогреса.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
LoveAndPeace написа:honda написа:LoveAndPeace написа:Според мен Сонко нямаше да направи това което направи , ако на един мач не бе заменен от 15 годишно дете. Но това е само според мен.
Според мен Филип нямаше да запали с 200 , ако треньора беше стария.
И НЕ! Треньора не е напуснал , напуснаха го.
Мажоритаря може би си е мислил , че всички са фурнаджийски лопати като него и че когато са казали , че ще направят нещо , то ще размислят и ще си плюят на името.
Дълговете към Столична община ? Субекта , който получавал голяма заплата как ги докара на Левски ??
Известно ли ти е,че Сонко си тръгна от предишния си клуб по същата схема , по която щеше да си тръгне и от нас , просто имахме късмет ,че Лудогорец имаха нужда от ЦЗ в онзи момент , иначе щяхме да получим точно нищо за него. Не ми е известно в предишния си отбор да е бил бил заменян от 15 годишни деца , но това не му попречи да се разбере с нас , да получи едни пари на ръка и да напусне като свободен агент предишния си клуб.
Сериозно ли си написал това за Филип Кръстев ?- Дали можехме да платим 4 млн долара на Манчестър Сити и да му плащаме заплата от 50 хил евро на месец.
Съжалявам, че пак ще го напиша ,но като пишете нещо поне четете ли какво сте написали.
Би ли посочил с какво точно споменатия субект заслужи заплата си?
Най-вероятно познавам и Н.Сираков и Ст.Стоилов много по-добре и от по-дълго време от теб. И повярвай ми и двамата имат много трески за дялане.
Никой не е "напуснал" Мъри - сам си тръгна. Няма друг клуб в,който той е имал, има или ще има толкова власт ,каквато имаше в Левски.
Известно ли ти е, че е бил в преговори с друг клуб около 6 месеца преди да напусне Левски.
Познавам Н.Сираков от повече от 50 години. Повярвай ми по-скоро Земята ще се завърти в обратна посока, отколкото Н.Сираков да откаже 2 млн евро за Кордоба.
Сега разбирам този ученически плам с който защитаваш изгубена кауза.
Насето е силно компрометиран. Да беше заядливец и егоцентрик като споменатия субект , да му го простим. Да беше селски инат , като бившия треньор да му го простим.
Но той се продаде. Продаде и предаде нас , тези които успяхме криво ляво да го закрепим тоя пуст Левски ,че да има чии акции да вземе и след известно опияняване да каже - Бях пазител , вече съм Мажоритар! Набийте си го.
TristaNNN написа:.... Преговори за подновяване на контрактите се водят 3-4 трансферни прозореца преди изтичане на съществуващите договори. Когато останат 2 трансферни прозореца шансовете да се стигне до подновяване на контракта са минимални. Просто клуба няма никакви аргументи при преговорите.....
Съжалявам, че се включвам в чужди дискусии, но горният пример е върха на пресоляването на манджата, и не мога да го подмина, дори с безкрайното ми уважение към автора!
4 трансферни прозореца са близо 1.5-2 календарни години, зависи от кой момент ще започнем да ги броим.
Не ми е известно нормален клуб да подновява изтичащ след 2 години договор на играч, освен ако не говорим за:
1) Брутална и безпардонна комисионерска схема (с цел умишлен фалит или лична облага, трупайки задължения на гърба на клуба) с ресто под масата, понеже, надявам се всички сме наясно, че нов договор обикновено значи увеличено възнаграждение (бонуси) за играча и пара за мениджъра.
или
2) Меси или Роналдо (португалския), чийто спортен или финансов (обикновено са свързани) принос за клуба дотолкова е нарастнал в пъти (в десетки милиони) по време на действащия договор, че е нужна незабавна "реципрочност", която да е под формата на нов контракт със значително завишени благини за състезателя.
Няма минимални и максимални шансове, съответно минимални и максимални трансферни прозорци, при подновяването на контракт, ако един играч е решил да не подновява договор след края му. Мога да изброя поне 10 причини за това на прима виста, но мисля, че имаме достатъчно разум и не е нужно.
Хубаво е човек да е начетен, но е шокиращо, когато тази начетеност се изкривява в опит да се докаже нещо, вместо да се използва в честна, левскарска дискусия.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Не разбирам как единия ден можеш да му кажеш на Краев кОрва, а на другия ден... ъъъъ треньора е виновен :?
После смело ще пишеш за БГЛ , ей богуууу :evil:
Явно визираш моето мнение в този блед порив за... .атака, хващайки се точно за Краев :mrgreen:
Ако е така, едното не изключва другото. Не ми е известно Краев да е правил кОрвенски номера при Мъри (не значи, че е невъзможно, разбира се), при когото освен, че значително подобри някои свои компоненти в индивидуалната и отборната игра, ми стигна и до националния.
При Костов нещата нещо вървят надолу за Краев, не знам що така. Някои ще кажат, че се е възгордял и излиза с пички, други биха се запитали дали пък е видял батака след злия алчен рибар и му е все тая вече, без да вижда смисъл от лоялност към ПФК/ организация, която е але-мале. Не ме разбирай погрешно, за мен думите на Краев и явно действията му са некоректни, но просто се питам що чак сега стана така. Знам, че БГЛ е по-възвисен от мен духом и умом, та му е по-лесничко просто да набеди някого за злодей, без да поанализира някои други обстоятелства около злодеянието, но всеки със светогледа си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта