Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 15 яну 2024 12:29

tmanolov написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.
Така и не разбрахме какво се обърка между Миланов и Мажоритаря/Борето/Милото ?

Първо - и на Г.Миланов и на Ив.Попов им беше обяснено ,че няма да бъдат титуляри , ще бъде налагани Ас. Митков и Джамили.
Второ - при положение ,че не са титуляри няма как да бъдат най-скъпо платените футболисти.
Според мен и Ив.Попов и Г.Миланов можеха много да помогнат на отбора,но от друга страна приоритетно налагане на млади играчи.

Да се налагат джемили и асенчо, вместо Попов и Миланов - кажи ми, ме се шегуваш. А знам, че ме се шегуваш, а и почти сигурно това, което казвал, е вярно. И това е трагедия, но пък идеално пасва на процеса на славизация и си е точка по точка изпълнение на Прозореца на Овертон…

Лично за мен не е голям проблем ,че Ив.Попов и Г.Миланов не са в отбора. ако от мен зависеше поне единия от двамата щеше да бъде в отбора и съм сигурен ,че щеше много да помогне ,точно когато започна кризата. Най-големия проблем на Левски в момента освен липсата на класа е и липсата на лидер, точно тази роля много би прилягала на Ив.Попов - видяхме как се промени Ботев (Пд) с неговото преминаване.
За мен много по-големия проблем е липсата на стратегия как да се развива отбора. Ако примерно ръководството реши - ще привличаме само играчи под 24 години с тенденцията след година -две да бъдат продадени с едно 500 хил евро печалба- аз съм с двете ръце "за" и за мен в такъв случай е напълно оправдано с приоритет да играят млади момчета ,като Ас.Митков, Джемили, Дерлан, Краев, М.Петков( номинално ,той е атакуващ халф, а не крило) , и в такъв случай място за Ив.Попов и Г.Миланов просто няма място на терена.
Това добре ,но как в такъв случай да обясним привличането на Фабио Лима?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2024 12:33

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Браво, сега да ги похвалим!

Само да не крашне нещо :lol: Иначе похвално - което си е за похвала, си е за похвала. Ако кажат и колко пари са влезли в клубната каса от Роналдо, ще е топ

Не вярвам да кажат, кой знае какви са мътни и кървави нещата там. Процент за тоя, процент за оня, кръвен данък, пък трансферът в долари, пък на няколко вноски, пък доларът вземе да поевтинее, пък клаузи и кой знае още какво може да има. :)
Ние ще си го видим в ГФО-то догодина.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2024 12:41

LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.

Първо - и на Г.Миланов и на Ив.Попов им беше обяснено ,че няма да бъдат титуляри , ще бъде налагани Ас. Митков и Джамили.
Второ - при положение ,че не са титуляри няма как да бъдат най-скъпо платените футболисти.
Според мен и Ив.Попов и Г.Миланов можеха много да помогнат на отбора,но от друга страна приоритетно налагане на млади играчи.

Едно е да налагаш Асен , съвсем друго е .......Фадига.
А като ги сложиш на една везна Георги и Фадига , нямам представа кой и с какъв акъл ще каже - Фадига.
Всъщност знам :lol: Мажоритаря баце!!

Не съм забелязал Фадига да е твърд титуляр. Предполага се ,че титулярните халфове са Краев, Ас.Митков , Джемили, Дерлан- като в игра са трима от тях. Отделно М.Петков ,Ил.Стефанов и Чандъров също номинално са вътрешни халфове( в интерес на истината при юношите Чандъров - играеше ЦН , и то много успешно . Беше най-големия талант в България за своята възраст - за известно време беше в Барселона ,ако не се лъжа и Манчестър Юнайтед, но контузия го извади за много време от строя и спря развитието му) . Та според теб . Просто и Ив.Попов и Г.Миланов не бяха съгласни да влизат в игра за по 20-30 минути на мач( и аз да съм на тяхно място ,също нямаше да бъда съгласен). Отделно заплата ,която искаше Г.Миланов беше по-висока( но не и нещо ,което не можем да си позволим) от максималната в отбора. Ив. Попов беше на символична заплата.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 яну 2024 12:54

honda написа:
LoveAndPeace написа:
honda написа:

А като ги сложиш на една везна Георги и Фадига , нямам представа кой и с какъв акъл ще каже - Фадига.

Не съм забелязал Фадига да е твърд титуляр. Предполага се ,че титулярните халфове са Краев, Ас.Митков , Джемили, Дерлан- като в игра са трима от тях. Отделно М.Петков ,Ил.Стефанов и Чандъров също номинално са вътрешни халфове( в интерес на истината при юношите Чандъров - играеше ЦН , и то много успешно . Беше най-големия талант в България за своята възраст - за известно време беше в Барселона ,ако не се лъжа и Манчестър Юнайтед, но контузия го извади за много време от строя и спря развитието му) . Та според теб . Просто и Ив.Попов и Г.Миланов не бяха съгласни да влизат в игра за по 20-30 минути на мач( и аз да съм на тяхно място ,също нямаше да бъда съгласен). Отделно заплата ,която искаше Г.Миланов беше по-висока( но не и нещо ,което не можем да си позволим) от максималната в отбора. Ив. Попов беше на символична заплата.

Ако това е вярно, а щом го казваш, сигурно е, то изгонването му, защото реално си беше изгонване, е престъпление. Въпросът ти за налагането на младите и привличането на Лима е повече от показателен за ситуацията при нас. Но какво ли се учудвам, като и в държавата ни е същото - ден да мине, друг да дойде, аз да си кютам, да не нервя много електората с данъци (примерно данък сгради е безобразно нисък, но това е друга тема), пък който дойде после, да се оправя.

А имаме толкова много потенциал в Левски, особено в частта с феновете, но...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 15 яну 2024 13:11

1914.1902 написа:Супер е, че не са по диемите. 8-)

Сигурно изпускам някъде нещо, но защо е супер, че мачовете ни не са по диемите или по някой друг канал, който би платил за правата да ги излъчва? Това ТВ1, за първи път го чувам, едва ли са дали някой лев, при все че в същото време ще се излъчват безплатно в ютуб и в сайта на клуба.

Миналата зима, по някакви мои спомени, които не претендирам да са верни, май бяхме договорили около 200-300 хиляди лева от диемите и то за 5 мача. Тази зима, ще играем 9, все си мисля, че добре щяха да ни дойдат едни 300-400 хиляди лева, тъкмо да платим лагера.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 яну 2024 13:28

Киро Пора написа:

Сигурно изпускам някъде нещо, но защо е супер, че мачовете ни не са по диемите или по някой друг канал, който би платил за правата да ги излъчва? Това ТВ1, за първи път го чувам, едва ли са дали някой лев, при все че в същото време ще се излъчват безплатно в ютуб и в сайта на клуба.

Миналата зима, по някакви мои спомени, които не претендирам да са верни, май бяхме договорили около 200-300 хиляди лева от диемите и то за 5 мача. Тази зима, ще играем 9, все си мисля, че добре щяха да ни дойдат едни 300-400 хиляди лева, тъкмо да платим лагера.

Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 яну 2024 15:41

Киро Пора написа:

Защо е супер, че не са по програма, която беше сред първите припознавачи ли? Това ли ме питаш? :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2024 16:28

tmanolov написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:
honda написа:

Ако това е вярно, а щом го казваш, сигурно е, то изгонването му, защото реално си беше изгонване, е престъпление. Въпросът ти за налагането на младите и привличането на Лима е повече от показателен за ситуацията при нас. Но какво ли се учудвам, като и в държавата ни е същото - ден да мине, друг да дойде, аз да си кютам, да не нервя много електората с данъци (примерно данък сгради е безобразно нисък, но това е друга тема), пък който дойде после, да се оправя.

А имаме толкова много потенциал в Левски, особено в частта с феновете, но...

В интерес на истината никой не гонил Ив.Попов . Той сам си тръгна обиден . Заяви :"Аз не съм играч за по 10-15 минути на мач" . За мен в ситуацията няма прави и криви- всеки е прав за себе си. Все пак Ас.Митков е бъдещето на Левски ,а не Ив.Попов.
За мен проблема е липсата на стратегия - ако ще правиш нещо ,то трябва да знаеш целта ,която си поставяш и как да я постигнеш. Ако това го знаеш по един или друг начин по-бързо или по-бавно ,ще се приближиш към целта. Ако не знаеш какво точно искаш да направиш най-вероятно крайния резултат ще бъде едно голямо НИЩО .- Та и така с настоящото ни ръководство - не може да очакваш от някой ,че ще постигне нещо,което той самия не знае какво иска да постигне.
Когато имаш стратегия и я следващ в продължение на години води до т.н. "устойчиво развитие" - за мен примери за това са Аякс и Динамо(З) . Имат си изграден стратегия и си я следват в продължение на много години без да се преследват "бързи успехи".
За мен модела към ,който трябва да се стреми Левски - е начело на клуба ,човек разбиращ от бизнес и управление на бизнеса. Не е задължително да бъде "чичко Паричко" и СТД тип Мъри с цялостна визия за развитие на един ФК ( не само първия отбор) .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2024 16:35

LoveAndPeace написа:
Киро Пора написа:

Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

И кой беше този ,който се грижеше за интересите на клуба? - Аз се сещам за един субект ,който докато беше начело на клуба задълженията на клуба доста се увеличиха( за това си имаше обективни причини, въпросния субект не можеше да направи много) . Същия субект пропусна от обикаляне на страната и срещи с "организираните фенове" ,че на няколко основни футболисти им изтичат договорите. И на практика доведе клуба до пропуснати ползи за няколко милиона лв.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 яну 2024 16:58

Киро Пора написа:

По Диемите коментират лайняни припоци. Анатема!
TV1 е на 80-и канал на Виваком от чиния. Има го и на апликацията EON TV свободно. Има я и онлайн свободно.
Телевизията е малко елитарна, има много класическа музика.
В нета телевизията е дала всички кабеларки, които я излъчват.

Върни се в “Левски”