tmanolov написа:honda написа:LoveAndPeace написа:Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.
Така и не разбрахме какво се обърка между Миланов и Мажоритаря/Борето/Милото ?
Първо - и на Г.Миланов и на Ив.Попов им беше обяснено ,че няма да бъдат титуляри , ще бъде налагани Ас. Митков и Джамили.
Второ - при положение ,че не са титуляри няма как да бъдат най-скъпо платените футболисти.
Според мен и Ив.Попов и Г.Миланов можеха много да помогнат на отбора,но от друга страна приоритетно налагане на млади играчи.
Да се налагат джемили и асенчо, вместо Попов и Миланов - кажи ми, ме се шегуваш. А знам, че ме се шегуваш, а и почти сигурно това, което казвал, е вярно. И това е трагедия, но пък идеално пасва на процеса на славизация и си е точка по точка изпълнение на Прозореца на Овертон…
Лично за мен не е голям проблем ,че Ив.Попов и Г.Миланов не са в отбора. ако от мен зависеше поне единия от двамата щеше да бъде в отбора и съм сигурен ,че щеше много да помогне ,точно когато започна кризата. Най-големия проблем на Левски в момента освен липсата на класа е и липсата на лидер, точно тази роля много би прилягала на Ив.Попов - видяхме как се промени Ботев (Пд) с неговото преминаване.
За мен много по-големия проблем е липсата на стратегия как да се развива отбора. Ако примерно ръководството реши - ще привличаме само играчи под 24 години с тенденцията след година -две да бъдат продадени с едно 500 хил евро печалба- аз съм с двете ръце "за" и за мен в такъв случай е напълно оправдано с приоритет да играят млади момчета ,като Ас.Митков, Джемили, Дерлан, Краев, М.Петков( номинално ,той е атакуващ халф, а не крило) , и в такъв случай място за Ив.Попов и Г.Миланов просто няма място на терена.
Това добре ,но как в такъв случай да обясним привличането на Фабио Лима?