Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 23:36

drvasko98 написа:
dedko2022 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:Не всички Дамянка. Не всички цесекари го плюеха повЕрвай ми.
Невъспитани хора има и от гуведата.
Наздраве!
На ром с кола съм

Аз бях на мача ви с Литекс, когато целия стадион му викаше така и след мача една агитка го причака пред входа и пак му викаха така, не видях никой да го защити.
п.п. А ти не бива да пиеш когато си с кола :)

Дойде майка му да го защити тогава. А Бербатов се беше свил като мишле под полата й. Пълен срам. Да се скриеш зад майка си ..... не оправдавам тия, които го псуваха, но и той беше жалка картинка.

Винаги му е липсвала мъжественост, уви. То и гласа му като чуеш .... не е мъжествен. Леко детски ми идва.

Няма нормална майка, която да не защити детето си! В онзи мач Бербатов бе едва на 19 години, тепърва прохождащ в мъжкия футбол, а как се разви кариерата му след това само доказва, че има много силен характер. Някои обаче асоциират силният характер само с кървясал поглед и вратни жили, опънати като струни – сякаш силата идва от напрежението, а не от устойчивостта.
"През 2000 година имам важен мач, на 19 години съм. Играем с Левски, последна минута, не вкарвам гол. На центъра съм, рева като малко дете. Опитват се да ме успокоят. Впоследствие всички искаха да ме смачкат, несъзнателно или не. Футболът е като религия, много емоционална игра и когато твоят клуб не победи, трябва някой да отнесе последствията. Ето тогава, седейки, на земята и смачкан, решавам, че искам да стана и да продължа. Амбицията, характерът и постоянството, инатът, който имам, ми позволиха да стана и да продължа смело напред. Не съм си мислел какво ще стане, искал съм само да покажа, че имам талант и мога много повече от това. На 19 години си още дете в моите представи. Тогава, може би не съм го осъзнавал, но аз показах характера си. Поглеждайки назад, това беше моментът, в който станах и продължих напред", сподели Бербатов в предаването "Преди обед" по БиТиВи.

"Във футбола винаги ще имаме таланти. Имаме. Но развитието опира до това да преследваш мечтата си. Важна е средата, в която талантите растат, да е правилната. Това е изключително важно. Отново изхождам от моя личен опит. Докато аз растях, имах среда, която ходеше по дискотеки, или пушеше, или други неща. Аз реших да изляза от тази среда. Излизайки от средата, поех по собствен път. В повечето случаи средата ще те промени", добави Бербатов.

Кариерата на Бербатов се разви отлично,защото имаше отлични футболни качества, съвършени за нападател бих ги нарекла, нито една слабост не мога да посоча, дори относителна. А дали е имал характер показва дали игра във финал на ШЛ като беше здрав

Игра и беше на 21 години. Да отидеш от България на 20 години в Германия и да се утвърдиш като футболист, след това да станеш топ реализатор в два английски отбора и да бъдеш пожелан от великият Фергюсън дали това става без характер? Извинявам се, че ще се повторя, но характер не значи само кървясал поглед и изпъкнали жили.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 18 окт 2025 23:47

ElCochino написа:Толкова много неверни предположения за мен си изказал, че нямаш никаква идея. За сметка на това, показа колко си едномерен. Питах те за твоите любимци, че да има поне някаква равнопоставеност, лесно е да имаш къде да хапеш, а опонента ти не - ти кои подкрепяш, Боко, Шиши, Чалгаря, Столетниците, Късопиша, Историческия парк, Мечоносците или някои непарламентарно представени със съмнителна репутация? Или просто не гласуваш и си измиваш ръцете, за да мрънкаш на масата и по форуми?

Това не са предположения за теб, а факти за любимците ти, които пламенно защитаваш. Ти може да не си съгласен с тях по всички въпроси, примерно за травеститите. Но избираш тях, когато ножа опре до кокала. Избираш най-големите антибългари. По-добре е да гласуваш за бкп, а аз съм казвал, че по-скоро бих си отрязал ръката, отколкото да пусна глас за тях. Смятай какво бих отрязал, за да не гласувам за твоите. Това е, ако изобщо те интересува парламентарния цирк. Важните въпроси се решават на други места и плебеите нямат думата.
Не е много трудно да се досетиш за моите виждания, а и аз не съм тръгнал да агитирам за партии тука, за разлика от тебе, реалното, трибунаджиите и Климент Йончев.
И последно за предположенията- коя е основната ценност на съвременните глобалисти, най-големият грях, който се порицава навсякъде, най-свещената догма на тяхната религия? Може да го видиш по новините, от устите на висшите чиновници в ЕС и ООН, в техните документи, на ръкавите на играчите в Премиършипа и Уефа, а вече и в сайта на Левски.
Точно така, "Не бъди расист"!
"Не" на нациите и техните държави, "да" на претопяването, чрез смесването на расите и изчезването на етносите. Не бъди против мигрантите, подкрепяй обединяването на човечеството под една шапка, без значение дали то иска да бъде обединено. Иначе лошо ти се пише...
Е, ти си показал безусловно, че си съгласен с най-голямата им ценност, има ли смисъл да се казва повече?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2025 23:52

:cry:
drvasko98 написа:
Dust написа:
dedko2022 написа:Намаляв ми олането на групата е панацеята за българският футбол. Как никой друг преди Гонзо не се беше сетил?! Ще изчакаме колкото трябва, а ако не стане от раз, ще се намали още групата, или ще се увеличи и пак ще почакаме за да видим резултата. Ако не се случат нещата в следващите 20 години, ще доведем нова Перука, или нов Гонзо...

Не е само панацея, а ефектът ще е осезаем, стига да не се спре до 12-14 отбора, а да останат 10 такива. От пълнеж няма абсолютно никакъв смисъл.
Всички хулим, но никой не дава някакво предложение, но това е нормално за нашите географски ширини, особено ако ръководителя на дадена институция не е от нашите.

ElCochino тази реформа с 4-ма българи за сега ще донесе допълнителни приходи на отборите с малък бюджет и това за тях не е малко, защото парите са основния фактор в спорта.

Аз от сегашните 16 отбора не виждам нито един пълнеж

БФС уж ще подпомага финансово футболните клубове, а в същото време всяка седмица им дере кожите от глоби за щяло и нещяло.БФС мисли единствено за собственото си съществуване и всичките им приказки, че са много загрижени за развитието на футбола в България са приказки за наивници.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 23:54

drvasko98 написа:Аз от сегашните 16 отбора не виждам нито един пълнеж

Всички отбори под 4000 зрители средна посещаемост по стадионите са пълнежи.

Айде сега БФС са виновни, че агитките са съставени от идиоти и олигофрени.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2025 00:19

Стига с това 10 отбора.
Ако трябва, направете турнир София-Пловдив-Варна.
Качество не се вдига с намаляване на количеството, защото намаляваш избора и степените на свобода.
Едни други тъпанари пък са за намаляване на депутати и да не са 240. Демек в малките овласти да има по един-два депутата. Те сега като тръгнат на екскурзии, не могат да съберат кворум. При по-малко няма да имакой да отключи залата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2025 00:20

Dust написа:
drvasko98 написа:Аз от сегашните 16 отбора не виждам нито един пълнеж

Всички отбори под 4000 зрители средна посещаемост по стадионите са пълнежи.

Ако Левски играе 8 мача в един кръг, ще се вдигне посещаемостта.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2025 00:21

В неудобно време за посещение на мач каква посещаемост да има.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2025 00:44

NOMER14 написа:В неудобно време за посещение на мач каква посещаемост да има.

Кое е тояа неудобно яреме за посещение на мач?
Само не давай примери а делничен ден
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2025 01:33

Dust написа:
NOMER14 написа:В неудобно време за посещение на мач каква посещаемост да има.

Кое е тояа неудобно яреме за посещение на мач?
Само не давай примери а делничен ден

Нощно време зимата.

Върни се в “Левски”