Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 12 яну 2024 19:27

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Ако успееш някак си да обясниш логиката в това болднатото :roll: :roll: :roll:

Е, колко пъти :lol: Ще вземаме кървавите оркски пари, добити от милите украински ресурси (всички знаят, че Ростов си е изконно украински град), че и ще имвдигаме бойния дух на тези с головете на Роналдо, вместо да го пратим в Украйна, там да им го вдига :mrgreen: . О, спи ли НАП, о, НАП не види ли - как е възможен подобен трансфер, косите ми се изправят направо

П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетата :lol: А извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"

За Краев и оня с плитките недей. Онзи ден вратарят на Славия подписа нов договор. Въпреки ,че му изтича старият и може да ходи където си иска. Тук става въпрос за етика и морал към отбора който те е и реализирал. Защо да не помогнеш с някои лев. Това е грозно и свидливо отношение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2024 19:35

terata написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:Няма лошо да отиде, но да го направи като мъж. Да беше казал още преди споменатите от теб 9 месеца - не виждам перспектива тук, искам да играя за повече пари в чужбина. Щяхме да го продадем лятото и да му вземем нормални пари. Не, че щяха да са нещо, което да ни промени състоянието, но поне нямаше да гледаме този миндил как разиграва клуба половин година. От сърце му пожелавам да счупи крак, където и да отиде.

А защо мислиш, че не е казал точно същото, Насо да му е рекъл ай сиктир и после да е станало, каквото е станало?

Не мисля, че господин Сираков би си позволил да излъже. Доказал се е във времето, че каквото каже това става. Така че, щом от ръководството на клуба казват, че Краев ги мотае и т.н. то аз им вярвам безрезервно!

ПП: Иначе топ отношение и на клуба и на БГЛ към напускащите играчи. После се чудим що срещу нас бившите ни играчи и треньори правят мача на живота си! Що ли.

Аз също вярвам безрезервно на господин Сираков. Той освен истина друго не е говорил. Чудесно е също и че продаваме футболист на 21 и привличаме такъв на 28. Марин пак няма да види терен, но пък Фадига ще заслужи най-после игровото време, което неможача Краев му изяждаше. Иначе сериозно, най-важните позиции, на които трябва да се привлекат футболисти бяха десен бек, дефанизвен халф и плеймейкър, ако ще и на 30 години. За "замразяването" на Анди и Петри, смятам, че не е правилно. Иначе те още ноември щяха да спрат да играят. Един футболист, за него е важно да играе мачове. Те ще имат двоен стимул да играят, за да се покажат. Така никой не печели: на футболистите формата им ще спадне, а отборът ще бъде отслабен. Според мен Дарлан не може да се аклиматизира, докато Фадига е... параолимпиец. Асенчо е прекалено малък за ролята на дефанзивен халф. Очаквам след няколко месеца господин Костов, когато не е вече тренер на "Левски", пак да пуска боНби в медиите. На теория... На теория "Левски" е в позиция да атакува второто или третото място и да вземе медали. На практика, не знам. Тире са смешници, моряците ще са моралния щампион. Това е най-обиграния, окомплектован състав с тренер, който им знае и кътните зъби. Пловдивското Локо са щета, числото удариха ръчната, "Ботев" са някакви ентусиасти. Тоест, първенството е отново кой е по-малко слаб. Освен Луноходец. В тази обстановка, "Левски" що да не хване медали? А предвид наличностите и обстоятелствата дано Костов почне да играе малко по-правилен футбол, а не тоя ентусиастки стил Аякс.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 яну 2024 20:02

futbolqga написа:Очаквайте същото с Кордоба, ако не го продадем в този прозорец.

И с Уелтън може да стане така. Ако не се лъжа май до края на годината има договор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 яну 2024 20:03

Да замразяваш играчи с договор на които се плаща заплата е най-глупавото нещо, което може да се направи. Вярно че не се борим за нищо пролетта, но не виждам как по този начин ще принудиш футболисти да преподпишат или да се трансферират където и да е за някакви пари. Щом е свободен агент и е имало запитвания лятото, ще си изчака няколко месеца и ще вземе в пъти по-голяма заплата . Как са водени преговори и кой какво обещавал , не е ясно, но е факт провала на ръководството, защото нито продават. нито преподписват, нито намират заместници. Вместо това замразяват, отбора е отслабен, заплатата си върви и до тук има само губещи. Краев и Петрис са си в правото и тия приказки за честта на фланелката и т.н. са стари колкото мен. Футбола толкова се комерсиализира, че е просто абсурдно да се иска футболист да играе за едната чест. Ако и шефовете имат чест и достойнство и може да се разчита на тяхната дума, може и да бъде направен компромис от някой футболист в името на по-добро бъдеще. Но като виждат какви измекяри са мажоритаря и останалата ръководна паплач, футболистите си викат - я по-далеч от тука. Няма как да се разчита на някой, чията лакомия е безкрайна и не може да преценява реално съотношението цена-качества.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2024 20:06

https://www.canlitv.me/trtsporcanli
От мен линк без реклами към мача на Мъри. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 20:09

terata написа:...

ПП: Иначе топ отношение и на клуба и на БГЛ към напускащите играчи. После се чудим що срещу нас бившите ни играчи и треньори правят мача на живота си! Що ли.

Поздравления за коментара! Хирургически точен и болезнено откровен!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 яну 2024 20:19

Каквото повикало такова се обадило. Най лесното е някои да ти налива акъл....недей да подписваш. Защо да плащаме 500-700 хилки на отбора като ще ти дадем на ръка едни 150-200 на теб. Специално Краев не го чака нищо по различно от съдбата на брат му. От цяла Европа никои да не го пожелае та да отиде да играе на майната си. Та кои добър играч е отишъл там. Кога тези 2та ще играят международни мачове. Никога. Дойдоха от село и ще си отидат пак там където са им възможностите. Как може играчи да се откажат от пари в името на Левски. На някой които им е по къса паметта мога да им припомня няколко такива през последните години.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 яну 2024 21:00

Сега ще трябват десен бек, опорен халф и ако се продаде Кордоба и защитник. Уелтън е с договор до края на годината нищо чудно да го изпуснем лятото по схемата на Сунберг.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 яну 2024 22:54

Уелтон, не е с договор до края на годината! Мисля има още година и половина...Сега, пълна подкрепа на останалите, стига умуване и размисли, който е искал е преподписал и е останал.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 яну 2024 10:30

До лятото на 26 му е договора.
Ван дер Каап и Иван Андонов са преподписали. Мисля няма да е лошо Иван да получи шанс, предвид колебливите игри на Пламен.
Колкото до Петрис и Краев, склонен съм да мисля, че са разигравали клуба. Най-малкото ако имаше яснота за намеренията им да не преподписват си мисля, че Галчев щеше да играе вместо Петрис.

Върни се в “Левски”