terata написа:tmanolov написа:futbolqga написа:Няма лошо да отиде, но да го направи като мъж. Да беше казал още преди споменатите от теб 9 месеца - не виждам перспектива тук, искам да играя за повече пари в чужбина. Щяхме да го продадем лятото и да му вземем нормални пари. Не, че щяха да са нещо, което да ни промени състоянието, но поне нямаше да гледаме този миндил как разиграва клуба половин година. От сърце му пожелавам да счупи крак, където и да отиде.
А защо мислиш, че не е казал точно същото, Насо да му е рекъл ай сиктир и после да е станало, каквото е станало?
Не мисля, че господин Сираков би си позволил да излъже. Доказал се е във времето, че каквото каже това става. Така че, щом от ръководството на клуба казват, че Краев ги мотае и т.н. то аз им вярвам безрезервно!
ПП: Иначе топ отношение и на клуба и на БГЛ към напускащите играчи. После се чудим що срещу нас бившите ни играчи и треньори правят мача на живота си! Що ли.
Аз също вярвам безрезервно на господин Сираков. Той освен истина друго не е говорил. Чудесно е също и че продаваме футболист на 21 и привличаме такъв на 28. Марин пак няма да види терен, но пък Фадига ще заслужи най-после игровото време, което неможача Краев му изяждаше. Иначе сериозно, най-важните позиции, на които трябва да се привлекат футболисти бяха десен бек, дефанизвен халф и плеймейкър, ако ще и на 30 години. За "замразяването" на Анди и Петри, смятам, че не е правилно. Иначе те още ноември щяха да спрат да играят. Един футболист, за него е важно да играе мачове. Те ще имат двоен стимул да играят, за да се покажат. Така никой не печели: на футболистите формата им ще спадне, а отборът ще бъде отслабен. Според мен Дарлан не може да се аклиматизира, докато Фадига е... параолимпиец. Асенчо е прекалено малък за ролята на дефанзивен халф. Очаквам след няколко месеца господин Костов, когато не е вече тренер на "Левски", пак да пуска боНби в медиите. На теория... На теория "Левски" е в позиция да атакува второто или третото място и да вземе медали. На практика, не знам. Тире са смешници, моряците ще са моралния щампион. Това е най-обиграния, окомплектован състав с тренер, който им знае и кътните зъби. Пловдивското Локо са щета, числото удариха ръчната, "Ботев" са някакви ентусиасти. Тоест, първенството е отново кой е по-малко слаб. Освен Луноходец. В тази обстановка, "Левски" що да не хване медали? А предвид наличностите и обстоятелствата дано Костов почне да играе малко по-правилен футбол, а не тоя ентусиастки стил Аякс.