tmanolov написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Ако успееш някак си да обясниш логиката в това болднатото![]()
![]()
Е, колко пътиЩе вземаме кървавите оркски пари, добити от милите украински ресурси (всички знаят, че Ростов си е изконно украински град), че и ще имвдигаме бойния дух на тези с головете на Роналдо, вместо да го пратим в Украйна, там да им го вдига
. О, спи ли НАП, о, НАП не види ли - как е възможен подобен трансфер, косите ми се изправят направо
П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
За видимо интелигентен човек![]()
понякога такива тъпотии пишеш
Ми бъзикам се с умнокрасивите ни феновеa ти си от малкото пишещи тук, другите са в оня форум, дето некви умнокрасиви пасти и спагети ме бамнаха, щото Левски значи свобода
Това ясно , но поне някаква логика да имаше. Твоето е като виц на Къци.
Има ли смисъл да ти обяснявам каква е разликата между това да играем ПЪРВИ мач срещу руски отбор , макар и приятелски и това да продадем една печка за не лоши пари ?