Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 12 яну 2024 18:13

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Ако успееш някак си да обясниш логиката в това болднатото :roll: :roll: :roll:

Е, колко пъти :lol: Ще вземаме кървавите оркски пари, добити от милите украински ресурси (всички знаят, че Ростов си е изконно украински град), че и ще имвдигаме бойния дух на тези с головете на Роналдо, вместо да го пратим в Украйна, там да им го вдига :mrgreen: . О, спи ли НАП, о, НАП не види ли - как е възможен подобен трансфер, косите ми се изправят направо

П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетата :lol: А извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"

За видимо интелигентен човек :lol: :lol: понякога такива тъпотии пишеш

Ми бъзикам се с умнокрасивите ни фенове ;) a ти си от малкото пишещи тук, другите са в оня форум, дето некви умнокрасиви пасти и спагети ме бамнаха, щото Левски значи свобода ;)

Това ясно , но поне някаква логика да имаше. Твоето е като виц на Къци.
Има ли смисъл да ти обяснявам каква е разликата между това да играем ПЪРВИ мач срещу руски отбор , макар и приятелски и това да продадем една печка за не лоши пари ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 18:30

futbolqga написа:
TristaNNN написа:На мене нещо не ми се вярва, че Краев е мотал чак толкова некоректно клуба с иди ми, дойди ми за нов договор.

Краев на 30 декември:

Също така да видим какво ще стане и с Левски. Разбира се, не го отписвам като вариант и да остана. Искам да остана.

Хем обяснява, че иска да ходи в чужбина, хем в следващото изречение обяснява, че иска да остане. Курвичка пълна. Не трябваше да го продават. Да седне и 6 месеца да гледа видео в офисите.

Благодаря, убягнало ми е това интервю.
Ами, в такъв случай, щом това са неговите думи.... да, курвенска работа. :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 яну 2024 18:32

futbolqga написа:Няма лошо да отиде, но да го направи като мъж. Да беше казал още преди споменатите от теб 9 месеца - не виждам перспектива тук, искам да играя за повече пари в чужбина. Щяхме да го продадем лятото и да му вземем нормални пари. Не, че щяха да са нещо, което да ни промени състоянието, но поне нямаше да гледаме този миндил как разиграва клуба половин година. От сърце му пожелавам да счупи крак, където и да отиде.

А защо мислиш, че не е казал точно същото, Насо да му е рекъл ай сиктир и после да е станало, каквото е станало?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 яну 2024 18:42

tmanolov написа:
futbolqga написа:Няма лошо да отиде, но да го направи като мъж. Да беше казал още преди споменатите от теб 9 месеца - не виждам перспектива тук, искам да играя за повече пари в чужбина. Щяхме да го продадем лятото и да му вземем нормални пари. Не, че щяха да са нещо, което да ни промени състоянието, но поне нямаше да гледаме този миндил как разиграва клуба половин година. От сърце му пожелавам да счупи крак, където и да отиде.

А защо мислиш, че не е казал точно същото, Насо да му е рекъл ай сиктир и после да е станало, каквото е станало?

Не мисля, че господин Сираков би си позволил да излъже. Доказал се е във времето, че каквото каже това става. Така че, щом от ръководството на клуба казват, че Краев ги мотае и т.н. то аз им вярвам безрезервно!

ПП: Иначе топ отношение и на клуба и на БГЛ към напускащите играчи. После се чудим що срещу нас бившите ни играчи и треньори правят мача на живота си! Що ли.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 яну 2024 18:49

На двамата им желая най-бледата възможна кариера! Успех на новия бразилец.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 яну 2024 18:54

futbolqga написа:Иначе новото менте вече е в София. Надявам се да е резерва на Марин, защото другото би било престъпление.

btw, същото важи и за Нани, който не играе заради Фадига и Дарлан, които с нищо не са повече от него.

Ако Марин го използват предимно като резерва след продажбата на Роналдо ще го разбера ако избяга с 200 от клуба.
За мен Нани е най-голямото откритие на Мъри, жалко че го "замрази" след тенекето.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 12 яну 2024 18:55

Само времето ще докаже колко надценен футболист е Краев.Поне колкото и брат му.Няма да забравя как смело изяви претенции за капитан на националния отбор, същите претенции и за футболист на годината.Сега Адриан и той с претенции.Само като помислим че в момента няма кандидат за 250хил, при това все още минава за млад национал.
Много ми напомня на случая Райнов.
Моята прогноза е че Петрис ще бъде трансфериран още сега, а Краев ще гледа телевизия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 19:09

ikar написа:.... Сега Адриан и той с претенции.Само като помислим че в момента няма кандидат за 250хил, при това все още минава за млад национал... .

Ние няма как да знаем какво има и какво няма, хеле пък за колко пари. ;)
Нашият припок започна да следва модела на микренския припок - комуникация с привържениците "0", защото те, в очите на хората от Олимп, трябва да бъдат третирани като крепостни селяни, от които се очаква да дават пари в касата, да пляскат на стадиона и да не задават въпроси. ;)
Чат-пат някоя поръчкова статийка от Грънчарите на хранилка и толкова.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 19:15

Ааааа, я вижте каква била работата с представянето на Роналдов.
Всяка прилика с Феномена НЕ е случайна. :)
Изображение
[offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 яну 2024 19:22

Оригинала го помня на мача със Спартак с лентата на ушите беше замръзнал и се въртеше само е центъра. Разтича се за малко и вкара гол.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”