Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
За това при първата оферта се продава.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
terata написа:Въпросче с неособено повишена трудност, предвид нивото на БГЛ. Имаме футболиста Х, да го наречем примерно Адриан Краев. Та за този футболист Х, през миналата година има оферта на стойност 600К евро, която обаче не се приема защото господин Сираков ще го продаде по-нататък за повече пари. И година по-късно, през която на футболиста е плащана заплата, плюс още 6 месеца, през които ще тренира за здраве без да играе и отново ще му бъде плащана заплата, за да бъде накрая изпуснат без пари. Та въпросът е , колко точно пари спечели, затъналият ни в дългове, любим отбор, от този ход на мажоритарният ни собственик?
А синьото мляко, а легендите тип Емо Спасов и Пртър Курдов, дето през ден обясняват какво дърво бил този или онзи - бе тези трябва да си плащат за подобна "привилегия", пък те даже и пари искали, че и да се развиват. Ай сиктир - в Левски си за честта, за емблемата и оня мач в големиО снЕг на 1973

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
mikata написа:За това при първата оферта се продава.
Споко, то за Кордоба като дойде време ще е весело. Ма такива въпроси не се задават
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Как пък изведнъж думите на Кольо станаха самата и единствена истина на тоя свят.
Сам бил свидетел как било направено всичко необходимо , че и отгоре да ги задържат , но те лошите , лоши играчи.....
Същия треньор , който на медиите каза , че не бил говорил с играчите след резила в Пазарджик , нямало и за какво да го прави.
И от кой е получил информацията как са се развивали нещата с "преговорите" ? От Мажоритаря , който никога не лъже ? Или от Борето с отрицателното IQ ?
Сам бил свидетел как било направено всичко необходимо , че и отгоре да ги задържат , но те лошите , лоши играчи.....
Същия треньор , който на медиите каза , че не бил говорил с играчите след резила в Пазарджик , нямало и за какво да го прави.
И от кой е получил информацията как са се развивали нещата с "преговорите" ? От Мажоритаря , който никога не лъже ? Или от Борето с отрицателното IQ ?
Последна промяна от LoveAndPeace на 12 яну 2024 17:43, променено общо 1 път.
tmanolov написа:П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
Викаш защо му е да е капитан на най-обичания български отбор, като може да подритва из селските лиги в Турция. И ти си прав...
А до това колко ни е юноша... бил е тук има-няма 3 сезона и се е върнал в селото, от което дойде.
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Ако успееш някак си да обясниш логиката в това болднатото![]()
![]()
Е, колко пътиЩе вземаме кървавите оркски пари, добити от милите украински ресурси (всички знаят, че Ростов си е изконно украински град), че и ще имвдигаме бойния дух на тези с головете на Роналдо, вместо да го пратим в Украйна, там да им го вдига
. О, спи ли НАП, о, НАП не види ли - как е възможен подобен трансфер, косите ми се изправят направо
П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
За видимо интелигентен човек

всеки работи за пари - това, че е един от петимата капитани на второразряден в последните 10 години отбор у нас и осмо разряден в ект, едва ли е критерий. Сигурно му стига за пред коврите и дотам. А после?futbolqga написа:tmanolov написа:П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
Викаш защо му е да е капитан на най-обичания български отбор, като може да подритва из селските лиги в Турция. И ти си прав...
А до това колко ни е юноша... бил е тук има-няма 3 сезона и се е върнал в селото, от което дойде.
Едва ли има нужда точно на теб да обяснявам какво значи надеждата и как тя умря преди 9 месеца. Е, що вините тогава футболистите, че искат да отидат някъде за повече пари, възможности за купа, титла или участие в ект?
Непринуден написа:
LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Ако успееш някак си да обясниш логиката в това болднатото![]()
![]()
Е, колко пътиЩе вземаме кървавите оркски пари, добити от милите украински ресурси (всички знаят, че Ростов си е изконно украински град), че и ще имвдигаме бойния дух на тези с головете на Роналдо, вместо да го пратим в Украйна, там да им го вдига
. О, спи ли НАП, о, НАП не види ли - как е възможен подобен трансфер, косите ми се изправят направо
П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
За видимо интелигентен човек![]()
понякога такива тъпотии пишеш
Ми бъзикам се с умнокрасивите ни фенове

Непринуден написа:
tmanolov написа:всеки работи за пари - това, че е един от петимата капитани на второразряден в последните 10 години отбор у нас и осмо разряден в ект, едва ли е критерий. Сигурно му стига за пред коврите и дотам. А после?futbolqga написа:tmanolov написа:П.С. Не знам защо псувате Краев - ми пил е левскарско мляко, съвсем нормално е да е такъв, не е някакъв скапан чужденец, дето изяжда мястото на българчетатаА извън шегата - всичко е бизнес, следва вече да сме го разбрали, нали? Само идиот би стоял в клуб с 0 перЕспектива за нещо сериозно в ЕКТ (ако изобщо се класира), смешна заплата, която я му я дадат, я не (примерно), изкукуригал собсвеник с претенции и вечно псуваща и кълняща за всичко публика и "легенди"
Едва ли има нужда точно на теб да обяснявам какво значи надеждата и как тя умря преди 9 месеца. Е, що вините тогава футболистите, че искат да отидат някъде за повече пари, възможности за купа, титла или участие в ект?
Няма лошо да отиде, но да го направи като мъж. Да беше казал още преди споменатите от теб 9 месеца - не виждам перспектива тук, искам да играя за повече пари в чужбина. Щяхме да го продадем лятото и да му вземем нормални пари. Не, че щяха да са нещо, което да ни промени състоянието, но поне нямаше да гледаме този миндил как разиграва клуба половин година. От сърце му пожелавам да счупи крак, където и да отиде.
Иначе новото менте вече е в София. Надявам се да е резерва на Марин, защото другото би било престъпление.
btw, същото важи и за Нани, който не играе заради Фадига и Дарлан, които с нищо не са повече от него.
btw, същото важи и за Нани, който не играе заради Фадига и Дарлан, които с нищо не са повече от него.