Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 12:26

Това, по кое време на годината могат да се правят реформите във футбола не е никакъв аргумент сегашните доказани неможачи да продължават да управляват. За да направиш реформи първо трябва да ги искаш и след това да имаш визията как да ги направиш. Явно е, че Гонзо и компания не са екипа, който може да реформира футбола ни. За тях е сигурно, че реформи НЕ МОГАТ да направят!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 12:31

Дадена реформа се прилага през следващ сезон и само времето може да покаже дали е успешна. Почнаха с намаляване на група, дали ще има ефект ще разберем в края на сезон 2026/2027.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 12:40

Намаляването на групата е панацеята за българският футбол. Как никой друг преди Гонзо не се беше сетил?! Ще изчакаме колкото трябва, а ако не стане от раз, ще се намали още групата, или ще се увеличи и пак ще почакаме за да видим резултата. Ако не се случат нещата в следващите 20 години, ще доведем нова Перука, или нов Гонзо...

На линия
ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 окт 2025 12:42

Една реформа, преди да се приложи, трябва да се обмисли. Имат едни 9 месеца да ги мислят тези реформи, за да ги прилагат между сезоните. Засега измислиха по 4 българи в отбор с финансова клауза да не го спазваш. Тия българи спокойно могат да са в пенсионна възраст 30+ или от чужди школи, файда никаква. Титани на мисълта. Напънала се планината и родила мишка. Истината е, че БФС не може да контролира работата на ДЮШ, нито наличието на тренировъчни терени и качествени треньори по нашите ширини. Просто чипът ни е сбъркан, много неможачи със самочувствие до небето.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 12:47

dedko2022 написа:Намаляването на групата е панацеята за българският футбол. Как никой друг преди Гонзо не се беше сетил?! Ще изчакаме колкото трябва, а ако не стане от раз, ще се намали още групата, или ще се увеличи и пак ще почакаме за да видим резултата. Ако не се случат нещата в следващите 20 години, ще доведем нова Перука, или нов Гонзо...

Не е само панацея, а ефектът ще е осезаем, стига да не се спре до 12-14 отбора, а да останат 10 такива. От пълнеж няма абсолютно никакъв смисъл.
Всички хулим, но никой не дава някакво предложение, но това е нормално за нашите географски ширини, особено ако ръководителя на дадена институция не е от нашите.

ElCochino тази реформа с 4-ма българи за сега ще донесе допълнителни приходи на отборите с малък бюджет и това за тях не е малко, защото парите са основния фактор в спорта.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 12:50

От 2009 година Гонзо заема различни ръководни позиции във футболни клубове, а от 2022 в БФС. От него досега не съм чул ясна идея за промяна. Явно ще я кара на проби и грешки и ще разчита на търпението на феновете.
От доказан неможач, интелигентно скопен, промотиран от Перуката, не може да се очаква нещо положително и тук няма значение кои са нашите и кои са вашите!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 12:57

Как се управляват футболните клубове си е проблем на техните собственици. Дали те вълнува кои са шефове в Добруджа и те как се справят с работата си? Айде стига с това празноговорене.
Оценката на даден ръководител който е на избора длъжност се прави в края на неговия мандат. Същата слаба ли е идват избори и тогава гласуващите да решават.
Аз няма да си отстъпя от позицията, че към днешна дата които да бяха шефове в БФС то националния отбор щеше да се представи по по-различен начин, защото футболистите ще са абсолютно същите, а те за съжаление са куци магарета.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2025 13:20

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:Не всички Дамянка. Не всички цесекари го плюеха повЕрвай ми.
Невъспитани хора има и от гуведата.
Наздраве!
На ром с кола съм

Аз бях на мача ви с Литекс, когато целия стадион му викаше така и след мача една агитка го причака пред входа и пак му викаха така, не видях никой да го защити.
п.п. А ти не бива да пиеш когато си с кола :)

Дойде майка му да го защити тогава. А Бербатов се беше свил като мишле под полата й. Пълен срам. Да се скриеш зад майка си ..... не оправдавам тия, които го псуваха, но и той беше жалка картинка.

Винаги му е липсвала мъжественост, уви. То и гласа му като чуеш .... не е мъжествен. Леко детски ми идва.

А помниш ли майка му как се обърна към тях - К'во искате бе п******и, съсипахте му живота!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 13:31

Това, което казвам е, че Гонзо има 15 години управленски опит и въпреки това аз не съм чул от него визията му за промяна. Може да съм пропуснал нещо, но според мен той няма капацитета да измисли нещо работещо. А за това как се избира президент на БФС по-добре изобщо да не повдигаме темата, защото точно от там трябваше да започне промяната, ако имаше желание за такава.

На линия
ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 окт 2025 13:53

Dust написа:
dedko2022 написа:Намаляването на групата е панацеята за българският футбол. Как никой друг преди Гонзо не се беше сетил?! Ще изчакаме колкото трябва, а ако не стане от раз, ще се намали още групата, или ще се увеличи и пак ще почакаме за да видим резултата. Ако не се случат нещата в следващите 20 години, ще доведем нова Перука, или нов Гонзо...

Не е само панацея, а ефектът ще е осезаем, стига да не се спре до 12-14 отбора, а да останат 10 такива. От пълнеж няма абсолютно никакъв смисъл.
Всички хулим, но никой не дава някакво предложение, но това е нормално за нашите географски ширини, особено ако ръководителя на дадена институция не е от нашите.

ElCochino тази реформа с 4-ма българи за сега ще донесе допълнителни приходи на отборите с малък бюджет и това за тях не е малко, защото парите са основния фактор в спорта.

Дори да е така - това е вторичен ефект и замисълът съвсем не е такъв, което показва колко е мислено по въпроса. По-скоро идеята е - ама ние правим нещо.

Dust написа:Как се управляват футболните клубове си е проблем на техните собственици. Дали те вълнува кои са шефове в Добруджа и те как се справят с работата си? Айде стига с това празноговорене.
Оценката на даден ръководител който е на избора длъжност се прави в края на неговия мандат. Същата слаба ли е идват избори и тогава гласуващите да решават.
Аз няма да си отстъпя от позицията, че към днешна дата които да бяха шефове в БФС то националния отбор щеше да се представи по по-различен начин, защото футболистите ще са абсолютно същите, а те за съжаление са куци магарета.

Късмет, че хората бяха озверели от глад и не изчакаха Жан да си довърши мандата...

Иначе съм съгласен с последното изречение. Имам особено мнение относно Барбуков - мисля, че извън футбола е абсолютен неможач. Мисля също, че начело на БФС не трябва да е бивш футболист/треньор, а някой, който няма много общо с футбола, освен любов към тази игра и умения да ръководи структури.

Върни се в “Левски”