Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2025 09:50

4x4 написа:Не всички Дамянка. Не всички цесекари го плюеха повЕрвай ми.
Невъспитани хора има и от гуведата.
Наздраве!
На ром с кола съм

Аз бях на мача ви с Литекс, когато целия стадион му викаше така и след мача една агитка го причака пред входа и пак му викаха така, не видях никой да го защити.
п.п. А ти не бива да пиеш когато си с кола :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2025 09:51

DoSomethingDifferent написа:
Dust написа:Това противопоставяне Гонзо Vs. Бербатов е толкива идиотско, че не е истина.
В спортно естество е ясно, че Бербатов е класи над Гонзо и дори не зная, защо се правят сравнения.
В управленско ниво обаче поне аз не мога да кажа кой, как е.
Гонзо дали ще е успешен президент на БФС, по-скоро не.
Обаче ако Бербатов в момента баше президент на БФС то националния отбор по-силен ли щеше да бъде? Категорично не. Тогава Бербатов ли щеше да е виновен за състоянието на същия?

За 1-2 години чудеса във футбола не могат да се случат.

Врачка ли си, бе, човек? Щом така ги разбираш нещата, дай направо и резултатите от кръга да ги знаем предварително. Казах вече, че трябваше да се пробва с Бербатов, защото поне е нещо различно от мухлясалото статукво. Дали щеше да се провали, щяхме да видим, а после синьото ти сърчице можеше спокойно да го наплюе, колкото душа иска. Но не, избраха ни Гонзо, за да ни сервират още от същото. Каква промяна очакваш, когато просто си сменил москвича с жигули?

Гонзо не трябваше да бъде избран защото е вкаран в БФС от Боби Михайлов и беше гласен за негов заместник.Няма как да се промени нещо във футбола ни след като основните играчи от екипа на Боби и сега са в БФС.За да има ефект трябва да се режи от дъно.Изпуснахме момента да опитаме да променим нещо във футбола."Трите коня " звучаха много по-добре от Гонзо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 окт 2025 09:58

damyanov1963 написа:
Наздраве!
На ром с кола съм

Аз бях на мача ви с Литекс, когато целия стадион му викаше така и след мача една агитка го причака пред входа и пак му викаха така, не видях никой да го защити.

Дойде майка му да го защити тогава. А Бербатов се беше свил като мишле под полата й. Пълен срам. Да се скриеш зад майка си ..... не оправдавам тия, които го псуваха, но и той беше жалка картинка.

Винаги му е липсвала мъжественост, уви. То и гласа му като чуеш .... не е мъжествен. Леко детски ми идва.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 10:12

ReBorn1982 написа:
AgePeeBG написа:
Dust написа:Поредния първосигнален.
Хипотетично приеми, че от утре шеф на БФС е Бербатов, след две години националния отбор, п8-силен ще бъде и защо?

Веднага ти казвам. Когато човек погледне Бербатов, от него веднага лъхва усещането, че може да му се има 100% доверие.

А мен ме лъхва, че е наивен, мекушав, негоден за лидер, организатор и т.н. ...... също никога не съм видял да управлява нещо сериозно, било то фирма, клуб, отбор, агенция или каквото щеш .... и не ми пробутвай благотворителната организация, защото това е съвсем друг тип сфера, където не гониш никакви резултати в конкуренция с някого. Там просто събираш едни дарения и га даваш после на едни деца. Нищо общо с икономика, бизнес, спорт ....

Гонзо също е некадърен и напълно неподходящ, но той барем е ръководил нещо - беше треньор, директор в клуб .... Бербо дори това не е бил, той нищо не прави откак е приключил с футбола, за да видим че го бива за нещо.

И като е ръководил нещо (Левски, Черно море, Локомотив Пловдив) какви са резултатите? М/у другото преди да стане президент на БФС, беше технически директор и отговаряше пряко за националните отбори.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 10:54

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
Наздраве!
На ром с кола съм

Дойде майка му да го защити тогава. А Бербатов се беше свил като мишле под полата й. Пълен срам. Да се скриеш зад майка си ..... не оправдавам тия, които го псуваха, но и той беше жалка картинка.

Винаги му е липсвала мъжественост, уви. То и гласа му като чуеш .... не е мъжествен. Леко детски ми идва.

Няма нормална майка, която да не защити детето си! В онзи мач Бербатов бе едва на 19 години, тепърва прохождащ в мъжкия футбол, а как се разви кариерата му след това само доказва, че има много силен характер. Някои обаче асоциират силният характер само с кървясал поглед и вратни жили, опънати като струни – сякаш силата идва от напрежението, а не от устойчивостта.
"През 2000 година имам важен мач, на 19 години съм. Играем с Левски, последна минута, не вкарвам гол. На центъра съм, рева като малко дете. Опитват се да ме успокоят. Впоследствие всички искаха да ме смачкат, несъзнателно или не. Футболът е като религия, много емоционална игра и когато твоят клуб не победи, трябва някой да отнесе последствията. Ето тогава, седейки, на земята и смачкан, решавам, че искам да стана и да продължа. Амбицията, характерът и постоянството, инатът, който имам, ми позволиха да стана и да продължа смело напред. Не съм си мислел какво ще стане, искал съм само да покажа, че имам талант и мога много повече от това. На 19 години си още дете в моите представи. Тогава, може би не съм го осъзнавал, но аз показах характера си. Поглеждайки назад, това беше моментът, в който станах и продължих напред", сподели Бербатов в предаването "Преди обед" по БиТиВи.

"Във футбола винаги ще имаме таланти. Имаме. Но развитието опира до това да преследваш мечтата си. Важна е средата, в която талантите растат, да е правилната. Това е изключително важно. Отново изхождам от моя личен опит. Докато аз растях, имах среда, която ходеше по дискотеки, или пушеше, или други неща. Аз реших да изляза от тази среда. Излизайки от средата, поех по собствен път. В повечето случаи средата ще те промени", добави Бербатов.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 11:34

AgePeeBG написа:
Хипотетично приеми, че от утре шеф на БФС е Бербатов, след две години националния отбор, п8-силен ще бъде и защо?

Веднага ти казвам. Когато човек погледне Бербатов, от него веднага лъхва усещането, че може да му се има 100% доверие.

на едни умни и красиви завършили в престижни университети вече им сърбаме попарата.
Ябълката на раздора е националния отбор, но така и неразбрах ако е друго ръководство различно от настоящето, то националния отбор в момента по-силен ли щеше да бъде.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 11:46

Забавен "аргумент"! :)
С настоящето ръководство, което е продължение на перуковото знаем със сигурност, че нещата ще стават все по-зле, та ако наистина искаме някаква промяна, то тези трябва да бъдат изметени. И тук не става въпрос само за националният отбор, а въобще ще го бъде ли българският футбол.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 окт 2025 11:48

Dust написа:
AgePeeBG написа:

на едни умни и красиви завършили в престижни университети вече им сърбаме попарата.
Ябълката на раздора е националния отбор, но така и неразбрах ако е друго ръководство различно от настоящето, то националния отбор в момента по-силен ли щеше да бъде.

Друго си е да "завършиш" университета на живота, или по-точно, да изкараш едно основно там. Дебелян и Боко определено са възпитаници на елитни университети, за втория знам, че бил чел Винету(ту...), за първия и толкова не знам, но дори и това ме съмнява. Виждам и патерицата-културтрегер, който с Т. Колев чалгаризира България, какво специално политическо образование има.
Та, като търсите проблема в националния отбор и българския футбол, защо не махнете капаците и не видите какво се случва навсякъде в нашата коичина? Масово копейки, комунисти без морал, припоци, любов към мащехата от североизток, мързеливи паразити, обединени под шапката, че сай-умните, можещи и разбиращи.

На линия
DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 18 окт 2025 12:11

ElCochino написа:
Dust написа:
AgePeeBG написа:

Друго си е да "завършиш" университета на живота, или по-точно, да изкараш едно основно там. Дебелян и Боко определено са възпитаници на елитни университети, за втория знам, че бил чел Винету(ту...), за първия и толкова не знам, но дори и това ме съмнява. Виждам и патерицата-културтрегер, който с Т. Колев чалгаризира България, какво специално политическо образование има.
Та, като търсите проблема в националния отбор и българския футбол, защо не махнете капаците и не видите какво се случва навсякъде в нашата коичина? Масово копейки, комунисти без морал, припоци, любов към мащехата от североизток, мързеливи паразити, обединени под шапката, че сай-умните, можещи и разбиращи.

В интерес на истината всички негови песни са крадени, както и 90% от така наречената българска естрада, която е буквално копирана, точно както днес правят чалгарите. Няма да забравя как веднъж съвсем случайно чух една песен на Тодор Колев, музиката беше 100% копи-пейст от една кумбия (латино стил, който е може би най-популярният в Латинска Америка). Дори не си бяха направили труда да променят малко аранжимента!
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 12:13

Дали Гонзо има капацитет за сериозни реформи, по-скоро не, но и не зная защо има толкова много наивници, които си мислят, че с други ръководители към момента ще са направени сериозни тотални реформи. Простата причина е, че промените във футбола се правят между сезоните. Може да ни се иска да се случва по-бързо, но това е реалността.
Децата в ДЮШ не ги учи БФС на футбол. Докато ДЮШ е проформа на клубовете тези деца на футбол няма да се научат. Докато в ДЮШ има корупция, която си е проблем на клубовете нищо няма да излезе. В ДЮШ работят физкултурници и това не е проблем на БФС

Точно преди една година на 19.10.2024:
Юношеският национален отбор на България до 15 години допусна загуба с 0:9 от връстниците си от Испания в първия двубой от приятелския турнир на УЕФА, който се провежда на Националната футболна база "Бояна”.

Тези 15 годишни деца ще са бъдещите национали на България мъже.

За мен вината на БФС е в компромисите които се правят към клубове които неотговарят на наредбите. До момента първенството трябваше да бъде отделено от БФС, а да се управлява от професионалната лига, но защо не се случва не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”