Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 11 яну 2024 11:26

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:
scooool написа:... Единия играеше във втора дивизия на 21г., а другия беше в отбора на безработните, разбирам желанието им да се развиват, но в случая можеше да подпишат за година и да вземем нещо!!! Не стотинки. Все пак... Живи и здрави да са!!!!

Така е, футболистите трябва да се държат като крепостни селяни, за кефа и сметките на...
Със сигурност при тоя индивидуален "прогрес", който показват при Костов, за година ще си вдигнат цената х 3, а защо не направо х 5.

Е нали продължителността на договорите им беше по предложене на Мъни?
А и все пак той взе Блажевич, а не Патрис...

А и цената се вдига като те наблюдават в Европа - тази години Левски колко мача изигра и до къде стигна, а не като те бие Хамрун от някъде си...

Мислете малко!

Така е, бе, злия рибар е виновен за продължителността на договора, трябваше да ударят парафа поне за 10-15 години, каквато, нали, е нормалната практика с договорите на футболистите.
И, да, разбира се, че цената ти се вдига ако риташ няколко мача в Европа. Само това гледат купувачите - дали си ритал в ЕКТ. Вече какво показваш в останалите 30 мача, как се развиваш/те развиват изобщо не е съществено. Това са съвременните трансферни тенденции, мда.
А Петри падна от дървото над касите пред А, добре че беше шефката ти, да се сети да тръсне клоните, че оставахме без десен бек иначе.

Тръгнал тоя с тролските подходи да ни съветва да мислим....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 яну 2024 12:26

terata написа:Бахти, добри пари за едно от ментетата на рибаря. Представям си какви пари ще започнат да влизат в клуба, когато започнем да продаваме взетите от Николай Костов играчи, като Дарлан и Фадига. Все пак Костов е в пъти по-добър треньор от Станимир, плюс че и беше некъв откривател на световни звезди. Тъй че, щом за топ ментето на Мъри плащат 2 млн евро, за Дарлан или Фадига поне по 2 да очакваме. Отделно вече на НАП и умнокрасивитета не им се изправят косите, като продаваме на орките, така че пътя към спасението на Левски е открит.

Да не пропускаме да отбележим, че лошите Палми купиха Роналдов за да задоволят неблагодарния Рибар. Ако не го бяха направили, сега на орките щяхме да продаваме такъмите на най - добрия рибар.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 яну 2024 12:44

Ще взема да благодаря на шефа, задето ми е купил служебния компютър и периферия.
Да не вземе да си помисли, че съм неблагодарник и да каже - Ех, ако не бях аз, трябваше да пишеш в тефтер и да пращаш хартиени писма по пощата. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 яну 2024 13:04

Нищо официално няма за Роналдо,да не избърза Грънчаров с трансфера :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 яну 2024 13:14

С такива фенове, защо ли са ни нужни врагове? Баси, влезнах във форума с идеята дружно да се поздравим, че сме взели нелоши пари (със сигурност тези 2 млн. са журналистическа измислица, но поне 1 млн.) за играч, който е лесно заменим. Напоследък рядко ни се случват хубави неща, но явно и на тях вече не можем да се зарадваме.

То бива фетиши, но някои тук прекаляват. Мъри е и вероятно още дълго време ще бъде най-успешният треньор в новата история на Левски. Но това далеч не означава, че трябва да правим ментални гимнастики, за да опитаме да пречупим всеки ден от битието на клуба през призмата на неговото съществуване. Мъри си гледа неговия интерес в Турция, време е и ние да започнем да си гледаме нашия. И не, проблемът на този клуб не е Костов - повечето негови неуспехи са само симптом на действителния проблем.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 яну 2024 13:26

TristaNNN написа:Ще взема да благодаря на шефа, задето ми е купил служебния компютър и периферия.
Да не вземе да си помисли, че съм неблагодарник и да каже - Ех, ако не бях аз, трябваше да пишеш в тефтер и да пращаш хартиени писма по пощата. :shock:

Ако фирмата на шефа ти е пред фалит, трябва да си му благодарен, че ти е купил компютър, който въобще може да тръгне и че е дал пари от джоба си. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 яну 2024 13:41

Всъщност с декларация от клуба беше опровергано, че палмите са купили Роналдо и как бразилеца бил подарък за Мъри. :) Оказа се, че просто са дали заем с мъъъничка лихвичка. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 яну 2024 14:30

realno написа:
TristaNNN написа:Ще взема да благодаря на шефа, задето ми е купил служебния компютър и периферия.

Ако фирмата на шефа ти е пред фалит, трябва да си му благодарен, че ти е купил компютър, който въобще може да тръгне и че е дал пари от джоба си. ;)

Аха, ясно. Значи с тефтер и пощенски писма ще измъкнем фирмата от фалита, а не с компютър и мейли. Така, де, защо шефа да дава "от джоба си" :mrgreen:, какво ли значат тук някакви си производителност на труда, срокове, качество на работата и т. н.
Брях! :shock:
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2024 16:29

Стоилов: Благодарим на генералния спонсор, без него Левски фалира

Изображение

Да не забравяме кой поведе хорото с благодарностите към кокосите, този благородник който остави милиони в банковите сметки на кокосите :geek:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 яну 2024 16:50

Станимир Стоилов продължава да пълни касата на Левски

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение на неговите умения Левски продължава да пълни касата на клуба. Последната новина от стадион "Георги Аспарухов" е за продажбата на Роналдо. Бразилецът поема към Ростов срещу 2 млн. евро, а част от сумата ще остане за "сините".

Роналдо дойде от Байя и подсили бразилската колония на "Герена" след Уелтън и Цунами. Имаше силни мачове за "сините", имаше и провали, следствие на големи пропуски. Но Роналдо не се задържа дълго и пое към Русия.

Роналдо е вторият футболист, привлечен от Станимир Стоилов, и продаден за сума, каквато доскоро беше само блян за 26-кратния шампион.

Месеци по-рано на "Герена" се разделиха и с най-добрия си централен защитник в лицето на Сонко Сундберг срещу доста сериозна сума за българските стандарти.

Със сигурност сделката за Роналдо няма да е последната, отговорен за която е Стоилов, защото апетит има още към Хосе Кордоба, Уелтън и преквалифицирания от Мъри от нападател в дефанзивен халф Андриан Краев.

Интересно е новата вълна попълнения колко пари ще донесат на клуба - Асими Фадига, Дарлан и бъдещият заместник на Роналдо, който по всичко изглежда също ще дойде от Южна Америка.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ski-771978

Върни се в “Левски”