peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:...
С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Английската Висша лига и Световното клубно първенство на ФИФА през 2008 г., а през сезон 2010/11 става голмайстор на първенството с 31 отбелязани гола и получава споделена златна обувка за най-добър реализатор във Висшата лига (заедно с Карлос Тевес).[6] На 24 февруари 2013 г. става първият български футболист, изиграл 400 мача в английското първенство...
Това е от Уикипедия, може и да бъркат, предлагам, че това са му головете във всички турнири за сезона, не ми се рови . Това не е и толкова важно, важното е, че е бил голмайстор на Англия и е играл на много високо ниво.Не назоваваш нещата с точните имена, тези подигравателни прякори които използваш са признак на липса на възпитание.Аз може да съм на възраст, но не съм изкуфял и мога да водя що годе нормален диалог.Научен съм и да уважавам хората постигнали успехи и прославили България във всички сфери на живота, за разлика от един комплексиран нарцис.
Че аз кога съм отричал нещата такива, каквито са? Барбукоглу беше уникален талант, мисля, че е най-големият Бг талант след 1986, който съм гледал (нямам идея за тези от 60-те и 70-те, може и да е имало по-големи таланти), а голмайсторският му приз в шипчето с 20 гола е повече от огромно постижение. В същото време е шибан предател и чехльо. Абсолютно същото мога да кажа и за ристу кюрдЪ - най-успешният футболист за всички времена на България и шибан предател и безродник. фактите са такива, каквито са
Единият се казва Димитър Бербатов, а другият Христо Стоичков, като гледам как с лека ръка раздаваш правосъдие за този и онзи съм убеден, че имаш нужда от специални грижи.
Бербатов си е наша гордост. Когато играеше в ЦСКА, не само че не стана шампион, ами направи Левски такъв, а вие му викахте к***о с главно К.
С какво право сега се гордеете и ни се хвалите с него, айде отречи че сте припоци. После защо Насар се снимал с Пеевски!
Освен това и двамата не са от вашата школа.
Иначе за имената им си прав.