AgePeeBG написа:Две думи по тая история с Вуцов. Най-вероятно го тормозят, защото явно е трябвало България е трябвало да загуби дори с повече гостуването срещу Испания, отколкото само с 4. Което само доказва каква измет, алчна за пари, управлява българския футбол. Глупостите на левото мъдо на Маджо не смятам дори да ги обсъждам. Примитивно и просто същество с мозък на милиционер.
Що се отнася до думите на Данко, принципно не бих могъл да бъда по-съгласен. Разбира се обаче, че винаги ще се намерят хора, които да се изсерат и изпикаят на метеното. Те си знаят кои са.
мое ли да се "припозная" - аз към думите на данко нямам проблем, имам проблем към този, който ги изрича - не в лично качество, а щото е припок, т.е. човек без морал! Това е като някаква ***** да ми обяснява колко морално деградили са малдите, та да вземем да се вдигнем и да ги разкараме от заведенията, щото ти знаеш ли какви неща правят там по тоалетните :shock: Мисля, че съм достатъчно ясен!
Пели, баце, колко си заухав, само ти си знаеш - приемам, че след определена възраст хората изкудкудякват и почват да приемат желаното за реално - и други хора могат да си припознаят в моите думи, разбира се. Кога пък барбукоглу е бил голмайстор с 31 гола в НиЗшата лига, че не мога да се сетя. И за разлика от теб, аз барбукоглу го знам от малък - и тогава си беше самовглъбен и смачкан, и сега си е путьо маринкин и чехльо. Винаги назовавам нещата с истинските им имена, колкото и да не се харесва това на припоците в оранжево или синьо - барбукоглу е предател, точно като интересчийски и както е литъл Урсула сега. Казвал съм и какво трябва да се прави - отиваш, играеш и носиш фланелка "Гонзо е капут" или там каквото искаш под официалната - всички ще те подкрепят