Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 17 окт 2025 01:16

ReBorn1982 написа:
drvasko98 написа:Преди не помня колко години, може би 20-25 се бяха събрали босовете и направиха нещо като мафиотска среща, обещаха да не натискат съдиите и да не уреждат (много) мачове и имаше известно време сякаш нещо такова. Това трябва да направят - минимално вмешателство в съдийската работа и минимален брой тото. Не казвам никак, защото то никак никъде няма.

Срещата беше в хотел Рила, главсек на МВР беше Бойко Борисов ..... нямаше никакъв резултат. А и ни знам дали са си обещавали такова нещо, по-скоро тогавашният главсек на МВР си направи Пи Ар, все пак тепърва градеше политическа кариера и се представяше за нещо средно между Супермен, Батман и Чък Норис ....

Точно така.
Нямаше ги още Герб и Разград ... както се пееше в песента на Тошко Колев Жалба за младост.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 окт 2025 01:32

Dust написа:Светът е изграден на противоположности.

И да, и не. Много е първично сигнално, или черно и бяло, или + и –, или Ин и Ян....
В тоя безкраен безпорядък има и Център, около който гравитират малки обекти, а около тях още по-малки и неазначителни. И така до безкрай в едната/едните и в другата/другите посоки. Сили всякакви.
Спирам... почнах да чувствам болка между ушите от спомена за изучаваните системи, обекти, ОВ....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2025 01:52

dedko2022 написа:
Dust написа:Защо не са го освободили, че не спазва правилата, а са решили да го наказват като през соца с мъмрене пред строя?

Все едно слушам партиен секретар, първо излъга, че не е било вярно, а сега го признава?

Не зная правилника какъв е, но обикновено, когато работник закъснее за първи път, го наказват по този начин. Ако едно мъмрене го е сринало психически, си представям какви поражения би му нанесло едно отстраняване от отбора.
А клуба не му прави добра услуга с тази "подкрепа" чрез декларация, защото утре ще им спретне подобен номер и ще е много неловко.

Тука си прав. Щом си мисли, че в национала може да ги прави тия работи безнаказано, като нищо ще ги прави и в Левски, още повече, че той му правеше и разни маймунджилъци и то на Герена, докато беше в Славия и се афишираше какъв цесекар е от малък.
Интересно ми е да чуя мнението на баща му.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2025 03:24

Миналата година на годишнината на майка ми не можах да отида на гроба и на другия ден отидох на черква да запаля свещ. Но жената която ги продаваше я нямаше, събра се опашка, след 15-ина минути започнахме да негодуваме, жената ни чула, дойде ядосана и каза, че имала друга работа, а ние през това време е можело да влезем в храма, да го обиколим и да се помолим, след което при нас дойде един поп, прекръсти ни и каза - Търпение, търпение, смирение и любов.
Та си мисля, не трябва ли да проявим такова и към нашите момчета от националния отбор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 окт 2025 06:51

damyanov1963 написа:Миналата година на годишнината на майка ми не можах да отида на гроба и на другия ден отидох на черква да запаля свещ. Но жената която ги продаваше я нямаше, събра се опашка, след 15-ина минути започнахме да негодуваме, жената ни чула, дойде ядосана и каза, че имала друга работа, а ние през това време е можело да влезем в храма, да го обиколим и да се помолим, след което при нас дойде един поп, прекръсти ни и каза - Търпение, търпение, смирение и любов.
Та си мисля, не трябва ли да проявим такова и към нашите момчета от националния отбор.

7 поредни световни пропускаме. Още поне 7 ще пропуснем. Колко още търпение към нетърпимостта на нещата? Един човешки живот мина. От тези играчи не чакайте нищо. Те не знаят А и Б във футбола, ние чакаме победи и успехи. Роденият да пълзи, да лети не може! Тук търпение не помага!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 окт 2025 06:56

Около Вуцов се вдига такъв шум, сякаш е нещо средно между Донарума и Нойер.
Буря в чаша вода.
А че треньорът на национала е завършен олигофрен, това е друга тема.
Общо взето при 1:10 в два мача, да се занимаваме с това е глупост.

На линия
DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 17 окт 2025 07:36

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
Dust написа:Защо не са го освободили, че не спазва правилата, а са решили да го наказват като през соца с мъмрене пред строя?

Все едно слушам партиен секретар, първо излъга, че не е било вярно, а сега го признава?

Не зная правилника какъв е, но обикновено, когато работник закъснее за първи път, го наказват по този начин. Ако едно мъмрене го е сринало психически, си представям какви поражения би му нанесло едно отстраняване от отбора.
А клуба не му прави добра услуга с тази "подкрепа" чрез декларация, защото утре ще им спретне подобен номер и ще е много неловко.

Тука си прав. Щом си мисли, че в национала може да ги прави тия работи безнаказано, като нищо ще ги прави и в Левски, още повече, че той му правеше и разни маймунджилъци и то на Герена, докато беше в Славия и се афишираше какъв цесекар е от малък.
Интересно ми е да чуя мнението на баща му.

Едва ли има някой, на когото да не му е ясно, че е същото лайно като баща си.
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 окт 2025 07:41

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2025 08:34

Дал съм дума по-рядко да коментирам тук, но не можах да се сдържа.Извинявам се на манолов(вече ще го пиша с малка буква :) ), че няма да му искам прошка :) , там нещата отиват на зле.Проблемите на Светльо дойдоха след като баща му след срещата с Турция направи на нищо треньори, футболисти и ръководство на БФС по БНТ и определено беше прав.Това явно не се хареса на някои и тъй като на Вили най-много да му накривят шапката решиха да ударят по Светльо.Вуцов беше сложен на вратата срещу Испания като жертвено агне, очакваше се да му вкарат 6-7 гола и да затворят устата на баща му.Обаче се оказа, че Светльо беше най- адекватен от българските футболисти и ни спаси от още по-голям срам.Тези интриги в отбора можеше да се оправят между футболисти и треньори без да се прави скандал, но Божидар Митрев отвори кутията на Пандора и стана каквото стана.Това, че Александър Димитров не става за национален треньор е видно отвсякъде и е разказ с предизвестен край.Видях, че манолов се прави на интересен и коментира Бербатов с подигравателен тон.С какъв акъл си тръгнал да иронизираш българин играл над 400 мача във Висшата лига, ставал голмайстор на тази лига с 31 гола за един сезон, ставал два пъти шампион на Англия, вкарал 67 гола за националния отбор на България, за повече подробности https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%BE%D0%B2 .Къде са сега такива нападатели дето да вкарват голове на "слабаците" Белгия и Хърватска :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 окт 2025 09:27

AgePeeBG написа:Две думи по тая история с Вуцов. Най-вероятно го тормозят, защото явно е трябвало България е трябвало да загуби дори с повече гостуването срещу Испания, отколкото само с 4. Което само доказва каква измет, алчна за пари, управлява българския футбол. Глупостите на левото мъдо на Маджо не смятам дори да ги обсъждам. Примитивно и просто същество с мозък на милиционер.

Що се отнася до думите на Данко, принципно не бих могъл да бъда по-съгласен. Разбира се обаче, че винаги ще се намерят хора, които да се изсерат и изпикаят на метеното. Те си знаят кои са.

мое ли да се "припозная" - аз към думите на данко нямам проблем, имам проблем към този, който ги изрича - не в лично качество, а щото е припок, т.е. човек без морал! Това е като някаква ***** да ми обяснява колко морално деградили са малдите, та да вземем да се вдигнем и да ги разкараме от заведенията, щото ти знаеш ли какви неща правят там по тоалетните :shock: Мисля, че съм достатъчно ясен!

Пели, баце, колко си заухав, само ти си знаеш - приемам, че след определена възраст хората изкудкудякват и почват да приемат желаното за реално - и други хора могат да си припознаят в моите думи, разбира се. Кога пък барбукоглу е бил голмайстор с 31 гола в НиЗшата лига, че не мога да се сетя. И за разлика от теб, аз барбукоглу го знам от малък - и тогава си беше самовглъбен и смачкан, и сега си е путьо маринкин и чехльо. Винаги назовавам нещата с истинските им имена, колкото и да не се харесва това на припоците в оранжево или синьо - барбукоглу е предател, точно като интересчийски и както е литъл Урсула сега. Казвал съм и какво трябва да се прави - отиваш, играеш и носиш фланелка "Гонзо е капут" или там каквото искаш под официалната - всички ще те подкрепят
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”