Красимир Петров се присъединява към треньорския щаб на представителния отбор на „ПФК Левски“. Той ще изпълнява функциите на асистент на старши треньора Николай Костов.
Петров е роден на 8 юли 1981 година. Започва треньорската си кариера в детско-юношеската школа на „Левски“ в средата на 2011 година и работи за „синята“ академия до края на 2019 година.
С родените през 2003 година печели шампионските титли в Елитната група до 15 години, зоналното и градското първенство. Преминава последователно през „ЦСКА 1948“, „Пирин“ (Благоевград) „Локомотив“ (Пловдив) и „Миньор“ (Перник).
Данаил Иванов, който бе част от треньорския щаб на представителния отбор се завръща в Академия „Левски“.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
tmanolov написа:koisa написа:Над тези от Първа лига поне всички имаме пряко наблюдение, адаптирани са към първенството и условията на игра.
При условие, че нямаме скаутско звено и СТД, които да ги избират, а треньора не го бръснат за слива (това по мое наблюдение) е по-добре да се взимат играчи от Първа лига, отколкото разни агенти/мениджъри да си предлагат куците коне!
Ако ще са чужденци от други първентва или свободни агенти, поне да се бяха взели за началото на подготовка, за да няма после оправдания, че един не е водил подготовка, втори имал нужда от още време за адаптация и т.н.
Ми не е това, според мен, просто селекцията пак е на парче с 0 перЕспектива - ще се вземат ритнитопковци, ако се продадат. Твай. Сега ще четем още 10 дни как Роналдо се плашил от боНби (все едно не е играл пред сектор Б), после как щели да ни санкционират (примерно по МагниЦки, че само това са чували) за трансфера, после как парите отивали в НАП, ама не било ясно, докато накрая се разсъхне и с еобяви, че Левски гони ЕКТ, затова не продава. След това продължаваме същата сага с Кордоба, после с Краев....
Малко мои си лични работи, че казах Кордоба![]()
[offtopic]П.С. Някой ходил ли е в Южна Испания, че букнах една ваканция за Севиля, Кордоба, Гранада, примерно нещо от сорта - отворена екскурзия е, 4 пълни дни, сам си я правя и ще съм благодарен за съвети. Особено ме вълнува за мач на Севиля - ако някой знае как се купуват билети?[/offtopic]
аз бях миналото лято 10 дена из Андалусия.
За Севиля се купуват билети онлайн.
Севиля е чудесен град, Гранада също. И Малага си заслужава
В Гранада, ако ще ходиш в двореца Аламбра - купувай си билетите онлайн и овреме, макар че сега зимата едва ли е хипер наплив, въпреки че Гранада реално е зимен ски курорт и сигурно и през зимата ще има народ, сега като се замисля
Ако искаш да питаш нещо по-специфично - пиши на лично
tmanolov написа:[offtopic]П.С. Някой ходил ли е в Южна Испания, че букнах една ваканция за Севиля, Кордоба, Гранада, примерно нещо от сорта - отворена екскурзия е, 4 пълни дни, сам си я правя и ще съм благодарен за съвети. Особено ме вълнува за мач на Севиля - ако някой знае как се купуват билети?[/offtopic]
[offtopic]Ходил съм в Малага и отскочих за един ден до Севиля с влак, но това беше през лятото.
Не можах да разгледам Рамон Санчес Писхуан, че беше затворен за ремонт, но разгледах магазина. Ами, еталон за феншоп, който искам да видя и на Герена - като почнеш с богата дамска серия артикули, минаваш през умален модел на автобуса за деца и стигаш до брандирана хладилна витрина за бира.
Тази част има добър ЖП транспорт с няколко вида влакове - пътнически, бърз, много бърз и супер експрес, ама не са като нашите (бърз, щото не спира в 5 села по маршрута
Вкусна паеля никъде не уцелих, а обиколих сигурно 10-15 ресторанта. Все ми беше малко стара на дъх и препретопляна.
Обаче правят рибите на жар по много интересна технология, със страшен пиниз. Няма скари-мари, няма ламарини и керемиди, а нещо като на шиш, ама набучен странично до жарава.
Цени - сходни с тези на гръцките острови в Йонийско море Лефкада и Кефалония, или мааалко по-високи.
Има крепости и музеи на корабоплаването в Севиля - на разни откриватели, изобретатели, макети на кораби, топове, и т. н. Интересно е за момченца. И много красива катедрала.
В Малага със сигурност има арена за кориди (която също заварих в ремонт
Негрите, де продават разни боклуци и сувенири по улиците, до един не се пазарят, което за мен беше крайно неприемливо.
Вечерно време се оглеждай много внимателно като пресичаш на сфетофар, щото някои си мислят, че не е проблем да пердашат на червено, ако няма други коли.
Хамонът е божествен, а малките месарници го продават в най-различни разфасофки, та може да метнеш някоя в куфара на връщане.[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Serafim
- Контакти:
Щом агента на Роналдо обяснява за Ростов, значи има движение. Дали ще се стигне до сделка е отделен въпрос. А дано го продадем. Калитко е (в смисъл, че има късмет и ни е спасявал с важни голове), но технически и тактически е много лимитиран и няма никакъв прогрес. Или просто нито Мъри, нито Костов успяха да го научат на нещо.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Щом агента на Роналдо обяснява за Ростов, значи има движение. Дали ще се стигне до сделка е отделен въпрос. А дано го продадем. Калитко е (в смисъл, че има късмет и ни е спасявал с важни голове), но технически и тактически е много лимитиран и няма никакъв прогрес. Или просто нито Мъри, нито Костов успяха да го научат на нещо.
Рони е супер полезен в дефанзивен план. Просто бековете и крилата, които играеха от страната на него и Петьо, нямаха шанс. Друг е въпроса, че той е нападател и не дефанзивните му действия трябва да са акцент. Но, че е трудолюбив не може да му се отрече. Аз го храня почти всеки мач. И почти всеки мач, в който го храня, той взема, че вкарва.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Да, на 16 ми беше първата работа. Това е било 1994-95. Шивашко предприятие, което се движеше много добре. Шефчето, което ми се явяваше и баща
(то иначе на 16 трудничко ставаше да бачкаш) бяха се вързали с едни италианци. В края на 90-те бащата сключи договор и с едни американци. Между другото и машини се взеха. Дойде 2000 и ликвидаторите. Мрак. Между другото, бащата тогава стана американофил (а той е твърд германофил). Впечатли го воденето на бизнес от американците. Договори, моговори... не, стискането на ръка разправя, било това, което ти трябва. Днес предприятието отдавна е загубило договорите с американците и италианците и е въпрос на време да му сложат край. Толкова за другаря Костов.[/offtopic]
NOMER14 написа:[
Методи, ти в българско предприятие работил ли си в периода 90-96-а година? За активите питам, щото те станаха пасиви тогава.
Да, на 16 ми беше първата работа. Това е било 1994-95. Шивашко предприятие, което се движеше много добре. Шефчето, което ми се явяваше и баща
Какви са тези излияния, по минали времена! Ако още не сте разбрали, ще има хора на който им харесва, на други не....толкова е просто! Като дали харесват риба и агнешко или не(миришело), въпрос на вкус!!! Относно селекцията...Най-вероятно ще цъфне поне един бразилец, търсят се опорен халф и десен бек.Такива напускат и пари няма!!! Другите трансфери ще зависят от изходящите.
Der Schmarotzer написа:За 5-те дка гора: село Маломир, Ямболско, бившето Крапча, Хлябово, Ямболско, Раздел Ямболско и др. села по Ямболско.
Боооооожке, бившата ми приятелка е от там, ходил съм в селото. То само къщите там са с по 1 декар двор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[offtopic]
[offtopic]Аз ходих май месец и беше неприятно, дано на теб да ти е хубаво времето!
На мач не съм се и опитвал да ходя, та не мога да ти кажа, но ще очаквам инфо от теб, когато се върнеш, че ми предстои септември да ходя пак[/offtopic]
[/offtopic]tmanolov написа:1palq4o1 написа:1palq4o1 написа:`tmanolov написа:koisa написа:Над тези от Първа лига поне всички имаме пряко наблюдение, адаптирани са към първенството и условията на игра.
При условие, че нямаме скаутско звено и СТД, които да ги избират, а треньора не го бръснат за слива (това по мое наблюдение) е по-добре да се взимат играчи от Първа лига, отколкото разни агенти/мениджъри да си предлагат куците коне!
Ако ще са чужденци от други първентва или свободни агенти, поне да се бяха взели за началото на подготовка, за да няма после оправдания, че един не е водил подготовка, втори имал нужда от още време за адаптация и т.н.
Ми не е това, според мен, просто селекцията пак е на парче с 0 перЕспектива - ще се вземат ритнитопковци, ако се продадат. Твай. Сега ще четем още 10 дни как Роналдо се плашил от боНби (все едно не е играл пред сектор Б), после как щели да ни санкционират (примерно по МагниЦки, че само това са чували) за трансфера, после как парите отивали в НАП, ама не било ясно, докато накрая се разсъхне и с еобяви, че Левски гони ЕКТ, затова не продава. След това продължаваме същата сага с Кордоба, после с Краев....
Малко мои си лични работи, че казах Кордоба![]()
[offtopic]П.С. Някой ходил ли е в Южна Испания, че букнах една ваканция за Севиля, Кордоба, Гранада, примерно нещо от сорта - отворена екскурзия е, 4 пълни дни, сам си я правя и ще съм благодарен за съвети. Особено ме вълнува за мач на Севиля - ако някой знае как се купуват билети?[/offtopic]
[offtopic]Севиля е супер - има много какво да се види. Като започнеш от двореца на краля, катедралата, която е по диагонал от него, меркадото, малките улички в стария град...неприятно е, че времето ще е лошо и най-вероятно няма да работят заведенията под портокалите по тези улички и площадчета, ама....[/offtopic]
[offtopic]аз съм го букнал за март, та да видим - мерсиА на мач ходил ли си - имат ли билети на свободна продажба?[/offtopic]
[offtopic]Аз ходих май месец и беше неприятно, дано на теб да ти е хубаво времето!
На мач не съм се и опитвал да ходя, та не мога да ти кажа, но ще очаквам инфо от теб, когато се върнеш, че ми предстои септември да ходя пак[/offtopic]
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Мерси за отговорите - ще драсна след 2 месеца как е било и какво ми харесало или не. Жената вече ми се сърди за многото екскурзии, та може да я сменя с друга компания за някоя следваща
П.С. Вече почнахме със заглавията ка Уелтън не се продава - да видим за Роналдо какво ще стане
П.С. Вече почнахме със заглавията ка Уелтън не се продава - да видим за Роналдо какво ще стане
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.