tmanolov написа:Не съм хунвейбин, а реалист - в Левски пари няма и изборът е между школа, вадеща неможачи, които играят на кръв не за нас, а срещу нас, и съществуването на отбора. Грижата за младото поколение е на държавата, Левски е частен клуб, колкото и това да се харесва или не, а всеки частен клуб работи за печалба, а не про боно. Виж, ако държавата реши да поеме таксите на младежите по някаква схема, което би била добра практика, то да, 100% съм за
Ще ме извините, че се намесвам в разговора, но далеч не съм съгласен с твърдението, че към този момент школата не си избива разхода. Вярно, като погледнем назад нямаме много сериозни трансфери последните десетина години (наум ми идват само Вутов, Краев и Станислав Иванов), но това е основно плод на управленски грешки.
По отчет разходите за школата са около 300 хил. лв. на година, без тяхната порция от треньорски заплати и битови сметки. Да речем, че е 500 хил. лв. годишно. В момента в отбора играят трима наши юноши, които струват поне по 1 млн. лв. (Марин, Асен и Пламен). Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Кристиян Йовов и Преслав Бачев са на прага на първия отбор и чакат своя шанс. Ето ти сега и Гаоте, който привлича интерес от люпилнята на таланти в Европа в последните години - РБ Залцбург.