Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Избрахме си Гонзо - получаваме Гонзо. Добрата новина е, че ще има още много от това. :mrgreen:
-
- Контакти:
Halo написа:Никога в живота си не съм гледал толкова слаб отбор. Тези по нищо не приличат на футболисти. Дори аматьорите имат повече футболни качества, да не говорим за хъс.
Абсолютно си прав!
Това не може да са професионални футболисти.
dedko2022 написа:Избрахме си Гонзо - получаваме Гонзо. Добрата новина е, че ще има още много от това. :mrgreen:
Абсолютно си прав. Избрахме Гонзо и днес разпиляхме Чехия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ако интелигентен човек, който никога не е гледал футбол в живота си, си пусне мач на България, много бързо ще разбере много неща за тази игра. Толкова явни неможачи са нашите национали.
Аз ще подкрепя този НС, който пусне три мача подред една и съща защита и вратар. На четвъртия съм убеден, че ще паднем с под 3-0, ако ще да са от Гигант Белене. За две години сигурно 50 души бяха национали. И ако напред в все тая, тъй като ние напред не играем, то поне отзад да се познават
Dust написа:dedko2022 написа:Избрахме си Гонзо - получаваме Гонзо. Добрата новина е, че ще има още много от това. :mrgreen:
Абсолютно си прав. Избрахме Гонзо и днес разпиляхме Чехия.
Днес коя дата сме? Четворка без гарнитура с резервите. 4 мача, 0 точки и 1:16 голова разлика. Благодарим ти Гонзо. :mrgreen:
И аз му благодаря за работата с подрастващите и ето след две години работа днес брутално размазахме Чехия.
Като ще казваш А, да кажем и Б.
Тая дискусия след всеки мач за Гонзо, Монзо, Барни, сини, зелени, пенбени е вече като латерна и е преливане от пусто в празно, нищо че още на клубно ниво сме пълен ташак
Като ще казваш А, да кажем и Б.
Тая дискусия след всеки мач за Гонзо, Монзо, Барни, сини, зелени, пенбени е вече като латерна и е преливане от пусто в празно, нищо че още на клубно ниво сме пълен ташак
Последна промяна от Dust на 14 окт 2025 23:54, променено общо 3 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Грузия дори нямали голово положение срещу Испания! Гордейте се!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Преди началото на мача казах, че няма логика от БФС да са играли черно тото против националния на точно тоя мач (заради коефициентите), ама сега като помисля пак, май има. Просто няма начин нормален играч да си отбележи толкова абсурден автогол. Точно като оня на Попов от миналия път, ама само дето не прехвърли вратаря.
Последна промяна от AgePeeBG на 15 окт 2025 00:26, променено общо 1 път.
W84me написа:Грузия дори нямали голово положение срещу Испания! Гордейте се!
Идеално, както винаги ще се намерят матросовци да застанат на амбразурата. Днес минахме тънко благодарение на малката Вуца ( въпреки че втория гол бе негов) и великодушното поведение на резервите на Испанците, в което може да има и българска следа. Никога не съм си помислял, че националния отбор би могъл да изглежда толкова жалко, като в този квалификационен цикъл. Класиране за кой форум ни обеща Гонзо?
П.п. Перуката започва да ми липсва, което е тъжно.
Последна промяна от dedko2022 на 15 окт 2025 00:03, променено общо 1 път.