Какво са разсрочили,главницата или целия дълг?
Нали главницата беше важна?
Нови въпроси!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Какво са разсрочили,главницата или целия дълг?
Нали главницата беше важна?
Нови въпроси!
Кой да ти каже? По принцип трябва да е целият дълг, т.е. 10 милиона или по 300 000 на месец за 36 месеца (грубо). Ако е вярно, то определено е постижение на "собственика", обаче, като се знаем какви сме, както отбеляза и футболягата, май-май по-добре да нямаше споразумение. Все пак, докато не се види или поне оповестят части от този документ, все едно нищо не се е случило - дяволът е в детайлите.
П.С. И все пак новината си е хубава отвсякъде, колкото и да е половинчата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
220k май е на месец.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:220k май е на месец.
220 хил. е порцията към НАП. Трябва да се разсрочи и частта към СО, с която месечната вноска ще стигне 280-290 хил. на месец.
mikata написа:220k май е на месец.
аха, базират се на старите думи на Георгиев - 220 000 на месец и финална изравнителна вноска от над 2 милиона
Сега, 280 000 лева на месец не е страшна сума, това е горе-долу половината от фонда за заплати и горе-долу дабъл на разходите за школата. Да махат школата, която и без това произевжда само плява за осмодивизионните отбори, да се разкарва "собственика" и феновете ще ги събираме тези по 150 000 на месец, а спосорът (дано най-накрая се озвади този прословут договор) ще покрива заплатите. Ето ви бизнес план
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Човек прочете относително добра новина за Левски
и му настъхнат космите
навсякъде където има
Изникват повече въпроси от колкото яснота
Изникват повече въпроси от колкото яснота
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:mikata написа:220k май е на месец.
аха, базират се на старите думи на Георгиев - 220 000 на месец и финална изравнителна вноска от над 2 милионаОтделно и със Столична община ще има, вероятно за данъците от даренията, включително това за акциите на Сираков (което не знам като как е формулирано), та стават 280 000 лева на месец, т.е. двойно на онова, с което почнахме при първото споразумение, когато "собственикът" пое клуба - ми кво, инфлация, баце
![]()
Сега, 280 000 лева на месец не е страшна сума, това е горе-долу половината от фонда за заплати и горе-долу дабъл на разходите за школата. Да махат школата, която и без това произевжда само плява за осмодивизионните отбори, да се разкарва "собственика" и феновете ще ги събираме тези по 150 000 на месец, а спосорът (дано най-накрая се озвади този прословут договор) ще покрива заплатите. Ето ви бизнес план
Още от създаването на Тръста обяснявах ,че за да се докажат като "управленци" , то трябва първо да поуправляват нещо , да го развият , да покажат резултати и тогава да кажат - Ето , разбираме , можем , дайте ни Левски.
Със Сдружението е същата работа. Казват - Ние като втория по големина акционер , искаме да поемем управлението и издръжката на школата за срок от ...... еди колко си време и да запретват ръкави и да покажат какво реално могат.
От една страна добре, но ми се струва, че от друга страна не е, защото се задължаваме да бъдем стриктни в плащанията си и то към 10 мил лв ( главница и лихви). Към тези задължения да не забравяме и текущите задължения. Не знаем да ли остават и тези 30 %, които НАП си удържа (вероятно не). Но нека да види първо споразумението и тогава ще коментиране, че сега само гадаем. Както обикновено от клуба са много "подробни" в информацията.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
LoveAndPeace написа: Казват - Ние като втория по големина акционер , искаме да поемем управлението и издръжката на школата за срок от ...... еди колко си време и да запретват ръкави и да покажат какво реално могат.
Това е добра идея. Първо да се докажат в нещо по - малко , а после да се самопредлагат за нещо голямо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Аз не бързам да се радвам на днешната новина, щото през годините имаше какви ли не споразуменийца, договорчици, разсрочвания и т. н. с НАП, ама видяхме докъде я докарахме в крайна сметка.
Няколко месеца в началото плащаме някакви вносчици, придворните драскачи ни хвалят и после настава пълна тишина, докато не дойде новия парашутист и обяви, че не само не е плащано, ми е натрупано още повече.
Парен каша духа.
Та, видяхме вече колко сме щедри на плащанията на стари борчове и сякаш досегашния запор беше най-правилното решение за клуба.
И друго ме човърка - дали при подобен погасителен план може да се "предплащат" вноски авансово, ако ти попаднат някакви лесни парици или подобно споразумение изключва такава възможност?
Няколко месеца в началото плащаме някакви вносчици, придворните драскачи ни хвалят и после настава пълна тишина, докато не дойде новия парашутист и обяви, че не само не е плащано, ми е натрупано още повече.
Парен каша духа.
Та, видяхме вече колко сме щедри на плащанията на стари борчове и сякаш досегашния запор беше най-правилното решение за клуба.
И друго ме човърка - дали при подобен погасителен план може да се "предплащат" вноски авансово, ако ти попаднат някакви лесни парици или подобно споразумение изключва такава възможност?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс