Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tzvetan_tee » 26 юни 2012 20:46

Въпросното "Л" си го има..достатъчно е да си истински фен, за да го видиш и осъзнаеш.... Всеки, който милее за Левски знае че спонсорите са ни нужни, за да изглежда Левски така като всички искаме !!! ТРАДИЦИИТЕ НЕ СА ФОНДОВЕ, АРТИКУЛИ И ДЕКЛАРАЦИИ НА ФРАКЦИИ ! Фланелката не е тежка защото е Пума или Найк !!! Традициите са - честна игра, обич, уважение и себераздаване, а фланелката е СИНЯ !!!!!!!!!! ТОВА Е ЛЕВСКИ !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2012 22:44

tzvetan_tee написа:Въпросното "Л" си го има..достатъчно е да си истински фен, за да го видиш и осъзнаеш.... Всеки, който милее за Левски знае че спонсорите са ни нужни, за да изглежда Левски така като всички искаме !!! ТРАДИЦИИТЕ НЕ СА ФОНДОВЕ, АРТИКУЛИ И ДЕКЛАРАЦИИ НА ФРАКЦИИ ! Фланелката не е тежка защото е Пума или Найк !!! Традициите са - честна игра, обич, уважение и себераздаване, а фланелката е СИНЯ !!!!!!!!!! ТОВА Е ЛЕВСКИ !

+1

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юни 2012 15:52

В края на лятото "сините" ще разполагат с обновена тренировъчна база

Ремонтът на помощните игрищата на „Герена“ върви по план, предаде репортер на Livesport.bg. Един от затрвевените терени е вече в процес на генерален ремонт, като в момента настилката му е премахната и се поставя насип, върху който ще бъде положена новата тревна настилка

[wrapimg=]http://s.livenews.bg/image/20126/o_134079803050522_l8jeRw_image_116273//o_134079803050522_l8jeRw_image_116273_600x402.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://s2.livenews.bg/image/20126/o_134079800127619_zDGkxO_image_116272//o_134079800127619_zDGkxO_image_116272_600x402.jpg[/wrapimg]
Успоредно с ремонтните дейности на първи помощен терен, напредва и изграждането на трето помощно игрище. Работниците вече са поставили основите на новия терен, който ще бъде маломерен и също ще се използва за нуждите на първия отбор и детско-юношеската школа. По този начин клубът ще подобри условията за тренировъчна дейност, като за тази цел се влага сериозна парична сума. Очаква се до края на лятото терените да бъдат готови.

[wrapimg=]http://s.livenews.bg/image/20126/o_134079807606163_2J4CeO_image_116274//o_134079807606163_2J4CeO_image_116274_600x402.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://s3.livenews.bg/image/20126/o_134079810190696_BKDCga_image_116275//o_134079810190696_BKDCga_image_116275_600x402.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://s2.livenews.bg/image/20126/o_1340798128263_Wojr9d_image_116276//o_1340798128263_Wojr9d_image_116276_600x402.jpg[/wrapimg]

От 1-ви юли ще стартира и ремонтът на изкуственото игрище до общежитието на ДЮШ. Години наред спортното съоръжение се използва от всички детски формации на „сините“, а в момента настилката е напълно изхабена. Когато започне ремонтният процес на игрището, юношите ще се преместят да тренират временно на базата на Раковски.

[wrapimg=]http://s4.livenews.bg/image/20126/o_134079827399403_mfiyot_image_116278//o_134079827399403_mfiyot_image_116278_600x402.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://s4.livenews.bg/image/20126/o_134079819924302_PwcWhC_image_116277//o_134079819924302_PwcWhC_image_116277_600x402.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 юни 2012 16:57

tzvetan_tee написа:Въпросното "Л" си го има..достатъчно е да си истински фен, за да го видиш и осъзнаеш.... Всеки, който милее за Левски знае че спонсорите са ни нужни, за да изглежда Левски така като всички искаме !!! ТРАДИЦИИТЕ НЕ СА ФОНДОВЕ, АРТИКУЛИ И ДЕКЛАРАЦИИ НА ФРАКЦИИ ! Фланелката не е тежка защото е Пума или Найк !!! Традициите са - честна игра, обич, уважение и себераздаване, а фланелката е СИНЯ !!!!!!!!!! ТОВА Е ЛЕВСКИ !

Ето това е мнение ;) Твърдо подкрепям ;) Какво беше това реване за тея фланелки и това прословуто ''Л'' не знам и колко спонсора имало ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2012 21:37

Още един път искам да кажа: Л- то не е махнато, а се съдържа в емблемата! Драмата около екипите е преувеличена, недоволни винаги ще има. Аз лично не съм захласнат от дизайна, но не съм и разочарован-екип като екип...А в последните години Л-то е липсвало доста пъти от фанелките! Да не говорим за мазната емблема лс!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 27 юни 2012 23:40

Синьо сърце написа:Още един път искам да кажа: Л- то не е махнато, а се съдържа в емблемата! Драмата около екипите е преувеличена, недоволни винаги ще има. Аз лично не съм захласнат от дизайна, но не съм и разочарован-екип като екип...А в последните години Л-то е липсвало доста пъти от фанелките! Да не говорим за мазната емблема лс!

Ох, ако това ни е проблемът, нека променят екипите. Но не е. Нека дискутираме истинските проблеми, за да намерим най- доброто решение. Иначе всичко се превръща в един вид т. нар. "политическо говорене", от което не печели никой. Само си чешем езиците.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 28 юни 2012 12:15

Ново "Л"
Изображение

Старо "Л"
Изображение

Л-то не е махнато. Съдържа се в емблемата, така според мен е по-добре.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 28 юни 2012 12:34

Много по-добре си е с емблемата. Наркоманите от Сектор Б да не знаят много.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юни 2012 12:38

Опоку призова: Всички в Гана да се молят за мен

Ганайският нападател Агиеманг Опоку подписа с Левски преди седмица. Трансферът му при "сините" се превърна в основна новина в родината му. 23-годишният стрелец, известен и като Ел Апаче в Гана, даде интервю пред местен спортен вестник.

- Ел Апаче, как се решихте на този трансфер в България?
- Мисля, че в Левски ще си изкарам фантастично. Наслаждавам се на всеки миг от престоя си в България. Иначе преди преговорите с Левски мениджърът ми ме заведе в Лудогорец, но после ме отзова. Каза ми, че ще премина в Левски и така нещата се промениха за няколко дни.
- Как ви приеха в София?
- Възхитен съм от посрещането и отношението на всички в новия ми тим. Вярвам, че ще успеем да се класираме в групите на Лига Европа, тъй като виждам, че колегите ми и треньорите са сериозни хора. Всички ние даваме най-доброто от себе си. Така че, ако късметът и Господ са с нас, мисля, че ще се получи. Знам, че през този сезон ще трябва да вземем на всяка цена титлата, защото в последно време тя убягва на тима.
- Как оценявате изминалия сезон в Катар?
- Направих хубави неща в Ал Сад, изиграх силни мачове. Надявам се обаче, че новият сезон ще бъде още по-успешен за мен и за Левски.
- Левски обаче загуби битката с титлата именно от Лудогорец. "Сините" са ставали шампиони на България 26 пъти. Надявате ли се да помогнете с вашите голове за нова титла?
- Да, разбира се. Вярвам, че ще станем шампиони и ще вземем купата на страната. Силно се надявам да спечелим дубъл.
- Как се чувствате физически? Във форма ли сте?
- Да. Усещам, че това ще бъде един от най-силните сезони в кариерата ми. Не съм загубил бързината и головите си инстинкти. Да му мислят защитниците в България!
- Вие не сте викан в националния отбор на Гана от доста време. Бяхте контузен и изпаднахте от сметките на селекционера. Сигурно се надявате с евентуални добри изяви в Левски да си върнете доверието на треньора на “черните звезди”?
- Веднага съм готов да се върна в националния. Никога не съм отказвал повиквателна. Надявам се новият селекционер Джеймс Апиа отново да ме повика, ако сметне, че мога да помогна. На този етап обаче първата ми задача е да тренирам упорито и да си върна най-силната форма.
- Как оценявате престоя си в катарския Ал Сад? Дълго време бяхте извън строя заради травми.
- Не беше лесно. Страдах, докато гледах отстрани мачовете, но нямаше какво да се направи. Това е футболът. В този период се концентрирах само върху моето възстановяване. Мислех колкото може по-бързо да се върна на терена.
- Преди да получите контузията, към вас имаше интерес от френски клубове. Шефовете на Ал Сад обаче не ви пуснаха тогава. Смятате ли, че това беше грешка?
- Да, така е. Много бях разочарован, защото сигурно щях да премина в някой голям европейски отбор и кариерата ми щеше да се развие по съвсем друг начин. После се получи контузията. Жалко, жалко.
- Бяхте основна част от големия отбор на Гана, триумфирал със световната титла за юноши през 2009 г. Сигурно сте бил шокиран при вестта за смъртта на Джордан Анагбла (б.р. - вицепрезидент на ганайската футболна федерация)?
- Да, бях много шокиран от това. И досега не мога да повярвам, че Джордан вече не е сред нас. Той беше велик човек, но няма какво да се направи. Това е животът.
- Благодаря ви за отделеното време. Желая ви успехи в Левски.
- Благодаря ви и на вас. Надявам се всички в Гана да се молят за мен и да ме подкрепят.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2012 12:56

tevez написа:Опоку призова: Всички в Гана да се молят за мен

Ганайският нападател Агиеманг Опоку подписа с Левски преди седмица. Трансферът му при "сините" се превърна в основна новина в родината му. 23-годишният стрелец, известен и като Ел Апаче в Гана, даде интервю пред местен спортен вестник.

- Ел Апаче, как се решихте на този трансфер в България?
- Мисля, че в Левски ще си изкарам фантастично. Наслаждавам се на всеки миг от престоя си в България. Иначе преди преговорите с Левски мениджърът ми ме заведе в Лудогорец, но после ме отзова. Каза ми, че ще премина в Левски и така нещата се промениха за няколко дни.
- Как ви приеха в София?
- Възхитен съм от посрещането и отношението на всички в новия ми тим. Вярвам, че ще успеем да се класираме в групите на Лига Европа, тъй като виждам, че колегите ми и треньорите са сериозни хора. Всички ние даваме най-доброто от себе си. Така че, ако късметът и Господ са с нас, мисля, че ще се получи. Знам, че през този сезон ще трябва да вземем на всяка цена титлата, защото в последно време тя убягва на тима.
- Как оценявате изминалия сезон в Катар?
- Направих хубави неща в Ал Сад, изиграх силни мачове. Надявам се обаче, че новият сезон ще бъде още по-успешен за мен и за Левски.
- Левски обаче загуби битката с титлата именно от Лудогорец. "Сините" са ставали шампиони на България 26 пъти. Надявате ли се да помогнете с вашите голове за нова титла?
- Да, разбира се. Вярвам, че ще станем шампиони и ще вземем купата на страната. Силно се надявам да спечелим дубъл.
- Как се чувствате физически? Във форма ли сте?
- Да. Усещам, че това ще бъде един от най-силните сезони в кариерата ми. Не съм загубил бързината и головите си инстинкти. Да му мислят защитниците в България!
- Вие не сте викан в националния отбор на Гана от доста време. Бяхте контузен и изпаднахте от сметките на селекционера. Сигурно се надявате с евентуални добри изяви в Левски да си върнете доверието на треньора на “черните звезди”?
- Веднага съм готов да се върна в националния. Никога не съм отказвал повиквателна. Надявам се новият селекционер Джеймс Апиа отново да ме повика, ако сметне, че мога да помогна. На този етап обаче първата ми задача е да тренирам упорито и да си върна най-силната форма.
- Как оценявате престоя си в катарския Ал Сад? Дълго време бяхте извън строя заради травми.
- Не беше лесно. Страдах, докато гледах отстрани мачовете, но нямаше какво да се направи. Това е футболът. В този период се концентрирах само върху моето възстановяване. Мислех колкото може по-бързо да се върна на терена.
- Преди да получите контузията, към вас имаше интерес от френски клубове. Шефовете на Ал Сад обаче не ви пуснаха тогава. Смятате ли, че това беше грешка?
- Да, така е. Много бях разочарован, защото сигурно щях да премина в някой голям европейски отбор и кариерата ми щеше да се развие по съвсем друг начин. После се получи контузията. Жалко, жалко.
- Бяхте основна част от големия отбор на Гана, триумфирал със световната титла за юноши през 2009 г. Сигурно сте бил шокиран при вестта за смъртта на Джордан Анагбла (б.р. - вицепрезидент на ганайската футболна федерация)?
- Да, бях много шокиран от това. И досега не мога да повярвам, че Джордан вече не е сред нас. Той беше велик човек, но няма какво да се направи. Това е животът.
- Благодаря ви за отделеното време. Желая ви успехи в Левски.
- Благодаря ви и на вас. Надявам се всички в Гана да се молят за мен и да ме подкрепят.

Браво!Харесвам нахъсани футболисти!!!

Върни се в “Левски”