tmanolov написа:WPWW написа:tmanolov написа: После се оказаха едни други работи, едно ембаси се обади, че им трябват дупедавци за украйнааааа и съответно една Несглобка на една Некоалиция препраци, изплакна и изцентрофугира напълно горните двама и сега те са "чисти и честни евроатлантици"
Хем всичко ви е ясно, хем тръбите да не се гласува и така да се помага косвено на мафията. Те може да са все маскари, но на последните избори се вижда, че малките парти могат да минат 4%.
Не тръбя - всеки сам си преценЯ, аз лично не виждам смисъл да бъда лъган за пореден път, а и вече съм дърт за лафчета тип "с нас зле, ама без нас - по-зле". Честно казано съм раздвоен за хората, които успяват да намерят мотивация да гласуват - от една страна съвсем искрено им се възхищавам на вярата (казвам го без ирония), а от друга се удивявам колко още могат да търпят да ги лъжат поредните патерици на комунетата - бизнес блока, царчето, герб, рзс, атака, бареков, марешки, симеонов, каракачанов, руди гела, величие и т.н. Да не отварям реч за сополя, свинята, ристу реформата, пепедейберастите, "оригиналните" комунета от бсп, слафчу чалгата и който там друг се сетите.
Но пък поетът го е казал - лудите, лудите, те да са живи....
Само когато си гласувал, можеш да имаш моралното право да коментираш теми, свързани с вътрешната ни политика. Разбира се, на теб това никога няма да ти пречи, просто защото си морално кух.