Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Nuke » 26 юни 2012 20:27

turbogena написа:
Nuke написа:Нито пък са се подписали, че да знаем кои са "всички ние" и "много други".;)

''Всички ние'' са хората от Фонда ,а ''много други'' са такива като мен ,които не са от някоя фракция ,но са твърдо против този екип ;)

И колко са тия "много други"? Ако приемем, че 20 000 човека са против, то остава една огромна част, за която не се знае какво мисли. Затова казвам, че няма как да подкрепя подобно нещо.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2012 20:28

turbogena написа:
Nuke написа:Аз не подкрепям подобни декларации! Нямат право да пишат от името на всички левскари! Всеки си има мнение. На един му харесва, на друг не.

Всички ние, стоящи зад този Фонд, хора от различните фен-фракции на Левски, както и много, много други левскари, обидени от тази поредна пародия и гавра, няма да закупим фланелката на ФК Левски. Няма да закупим и нищо, произведено от вас. Започнете да уважавате мнението ни!
Както виждаш не са написали всички Левскари ;)

Тук имаш право, друг е въпросът, че медиите отново написаха не 'левскари не...' ,а 'левкарите не...' , все едно е мнение на всички.
Всеки си има мнение и няма лошо, но да спрат да ни занимават момчетата с тяхното като пускат декларации, тези неща да си ги споделят по между си и по форумите, а не в официални декларации или на стадиона с неадекватни плакати

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 юни 2012 20:30

turbogena написа:Милене ,пак се изказваш неадекватно. Как пък винаги ти си на друго мнение не мога да разбера? Нима ти харесва официалната фланелка на отбора?
Тоя Фонд е постигнал много повече като печалба от официалните артукили на клуба и то за доста кратко време. И не бих казал ,че цените са много евтини. Напълно подкрепям декларацията! Най-вече съм против премахването на буквата Л. Това е традицията на нашия отбор и не може някой си палячо да я променя.
И тази година артикулите на Фонда ще бъдат много по-продавани в сравнение с тези на клуба ;)

Ти не знаеш ли,че той е "анти-Сектор Б"?Ако бяха казали,че фанелките са хубави,той щеше да ореве орталъка,че са най-грозните в света!Ако Сектор Б кажат,че Батков трябва да си ходи,той ще го изкара светец.
milen.hristov в действие!!! :twisted:
Последна промяна от blue avalanche на 26 юни 2012 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 юни 2012 20:32

Nuke написа:
turbogena написа:
Nuke написа:Нито пък са се подписали, че да знаем кои са "всички ние" и "много други".;)

''Всички ние'' са хората от Фонда ,а ''много други'' са такива като мен ,които не са от някоя фракция ,но са твърдо против този екип ;)

И колко са тия "много други"? Ако приемем, че 20 000 човека са против, то остава една огромна част, за която не се знае какво мисли. Затова казвам, че няма как да подкрепя подобно нещо.

Нещо не се разбираме. Приемам и уважам мнението ,ако ти харесва екипа. Приемам мнението и на другите. ;) Всеки може да реши сам за себе си. Има една голяма част ,на която не им харесва екипа. Има такава ,на която и харесва. Има и доста хора ,които са по средата ;)
Хората от Фонда са написали мнението на тях ,на фракциите и на други обикновени Левскари като мен ,на които не им харесва екипа. Не виждам нищо лошо в това :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2012 20:32

turbogena написа:

На мен не ми харесва бялата лента и липсата на 'Л', но ми е точно все тая, футболистите са състезатели, а не манекенки и не ме интересува коя марка е екипировката или как изглежда, както написах и най-обикновена тениска да е важното е отборът да побеждава, останалото са бели кахъри.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 юни 2012 20:36

turbogena написа:Нещо не се разбираме. Приемам и уважам мнението ,ако ти харесва екипа. Приемам мнението и на другите. ;) Всеки може да реши сам за себе си. Има една голяма част ,на която не им харесва екипа. Има такава ,на която и харесва. Има и доста хора ,които са по средата ;)
Хората от Фонда са написали мнението на тях ,на фракциите и на други обикновени Левскари като мен ,на които не им харесва екипа. Не виждам нищо лошо в това :)

Не са си написали мнението, а някаква префърцунена декларация. Ако имат нещо да казват на Тонев, можеха да го поканят на среща и да говорят по въпроса. С тия декларации е ултра първобитно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2012 20:36

blue avalanche написа:
turbogena написа:Милене ,пак се изказваш неадекватно. Как пък винаги ти си на друго мнение не мога да разбера? Нима ти харесва официалната фланелка на отбора?
Тоя Фонд е постигнал много повече като печалба от официалните артукили на клуба и то за доста кратко време. И не бих казал ,че цените са много евтини. Напълно подкрепям декларацията! Най-вече съм против премахването на буквата Л. Това е традицията на нашия отбор и не може някой си палячо да я променя.
И тази година артикулите на Фонда ще бъдат много по-продавани в сравнение с тези на клуба ;)

Ти не знаеш ли,че той е "анти-Сектор Б"?Ако бяха казали,че фанелките са хубави,той щеше да ореве орталъка,че са най-грозните в света!Ако Сектор Б кажат,че батков трябва да си ходи,той ще го изкара светец.

Направо имам напредък, от антиЛевски до вчера, вече съм само антисекБтор

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 юни 2012 20:39

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

Ти не знаеш ли,че той е "анти-Сектор Б"?Ако бяха казали,че фанелките са хубави,той щеше да ореве орталъка,че са най-грозните в света!Ако Сектор Б кажат,че батков трябва да си ходи,той ще го изкара светец.

Направо имам напредък, от антиЛевски до вчера, вече съм само антисекБтор

"Анти-Левски" ти е второто име!Не се ентусиазирай много-много...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 юни 2012 20:42

Между другото ,някой има ли информация кога ще пускат картите за новия сезон? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 26 юни 2012 20:45

Л-то на екипа вярно си е традиция, но какво пречи една година на екипа да постои емблемата на клуба.Няма да е за първи нито за последен път.Екипите не играят футбол, тези които ги носят те играят.

Върни се в “Левски”