Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 12 окт 2025 21:22

miro_rz написа:Еми няма чалга на островите.

То няма и полети до там, как да идат ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2025 21:31

tmanolov написа:
Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.

Аз не знам - србе на врбе

А бе че знаеш, знаеш. В случая историята относно врбето няма отношение. Аз единствено коментирам къде са избрали място и че ако това се случи у нас ще има вой до небесата ама що там, що не тук... и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 12 окт 2025 21:58

Dust написа:
tmanolov написа:
Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.

А бе че знаеш, знаеш. В случая историята относно врбето няма отношение. Аз единствено коментирам къде са избрали място и че ако това се случи у нас ще има вой до небесата ама що там, що не тук... и т.н.

Що пък трябва да им знам къде са им стадионите, аз през Белград само транзит съм минавал, та вместо да се правиш на интересен, да беше дал малко повече инфо, иначе разбрахме идеята и къде ще им е новия национален стадион.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2025 22:14

dedko2022 написа:Условията за развитие на футбола у нас ги създават (или съсипват) точно тези, на които се опитваш да адвокатстваш. Защо според теб футболните школи спряха да работят както трябва, а клубовете да инвестират в български деца? При близо 50 професионални и над 500 аматьорски клуба как пък в нито един не се работи правилно? Май коренната причината е някъде другаде...
Какъв е изобщо смисъла от БФС след като всичко си зависело от клубовете?!

Обясни ми, моля те, на вас лично как БФС ви пречи да произвеждате играчи ?? ... ама конкретно да посочиш.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 окт 2025 22:18

Dust написа:
tmanolov написа:

Честно, не знам - през Сърбия минавам само със самолет и им желая всичко най на врбе - за мен е огромна геостратегическа грешка на бх (вероятно щото го държат с интимни компромати с Вучич), че се построи магистрала Европа, вместо София - Видин и да убием всичкият тол трафик на врбето!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2025 22:23

Dust написа:Не съм попадал на информация дали Звезда или Партизан имат желание да си изграждат нови стадиони или националния ще го ползват двата клуба.

Никой няма да си мърда от стадионите. Изграждане на нови няма да има, само реновация.

Ще е като в Бухуйещ, 1 национален стадион + клубни такива, а когато има интерес, Партизан и другият отбор ще играят и на новия национален стадион.

Разликата е, че Сърбия досега нямаше чисто национален стадион, основно нац. тимът играеше на този на другия отбор, но той си е на другия отбор.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2025 22:38

tmanolov написа:Честно, не знам - през Сърбия минавам само със самолет и им желая всичко най на врбе - за мен е огромна геостратегическа грешка на бх (вероятно щото го държат с интимни компромати с Вучич), че се построи магистрала Европа, вместо София - Видин и да убием всичкият тол трафик на врбето!

Ние що годе движим нещата с Е79, но в Румъния нещата са по-назад, но предполагам пък, че вероятно ще ни изпреварва.

Е за себе на врбе омразата ти е прекалено голяма и така си поизтървал бая сгодни женици, че и с кеф и омраза да си ги перил :D

Лично аз не тая омраза и често ходя до там основно за хапване и пийване

Между другото що се касае до магистрала Европа, то тя е част коридор и аз забравих вече кой и парите за нея идват от ЕС, както и натиска да бъде изградена.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 окт 2025 22:40

Защо пък трябва да знаем стадионите на шумадейските комунистически отбори. Аз си знам къде са Спартак, Тича и Юрий Гагарин.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2025 22:46

Хората му казват от обща лична култура ей така като стане на въпрос да имат представа.

Макар, че зная, че вече.сте погледнали, то двата стадиона на двата клуба са на центърО като при нас и са един до друг както са нашия национален и армията.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 12 окт 2025 22:55

Dust написа:Хората му казват от обща лична култура ей така като стане на въпрос да имат представа.

Грешиш. Няма как да знам къде е позиционирано нещо на място, в което не съм бил. Би било по-важно за мен да имам идея къде е Бранденбургската порта, но и нея не знам къде е, просто защото не съм бил в Берлин. За сметка на това, имам много добра идея къде е например гейзера в Сапарева баня, защото съм ходил там. Убеден съм, че ти от обща култура добре знаеш къде се намира голямата Маракана в Рио?

Върни се в “Левски”