miro_rz написа:Еми няма чалга на островите.
То няма и полети до там, как да идат ;)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Еми няма чалга на островите.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.
Аз не знам - србе на врбе
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:tmanolov написа:Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.
А бе че знаеш, знаеш. В случая историята относно врбето няма отношение. Аз единствено коментирам къде са избрали място и че ако това се случи у нас ще има вой до небесата ама що там, що не тук... и т.н.
dedko2022 написа:Условията за развитие на футбола у нас ги създават (или съсипват) точно тези, на които се опитваш да адвокатстваш. Защо според теб футболните школи спряха да работят както трябва, а клубовете да инвестират в български деца? При близо 50 професионални и над 500 аматьорски клуба как пък в нито един не се работи правилно? Май коренната причината е някъде другаде...
Какъв е изобщо смисъла от БФС след като всичко си зависело от клубовете?!
Dust написа:tmanolov написа:Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.
А бе че знаеш, знаеш. В случая историята относно врбето няма отношение. Аз единствено коментирам къде са избрали място и че ако това се случи у нас ще има вой до небесата ама що там, що не тук... и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Dust написа:Не съм попадал на информация дали Звезда или Партизан имат желание да си изграждат нови стадиони или националния ще го ползват двата клуба.
tmanolov написа:Честно, не знам - през Сърбия минавам само със самолет и им желая всичко най на врбе - за мен е огромна геостратегическа грешка на бх (вероятно щото го държат с интимни компромати с Вучич), че се построи магистрала Европа, вместо София - Видин и да убием всичкият тол трафик на врбето!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Не мисля, че има човек който да не знае къде се намират стадионите на Звезда и Партизан.
Dust написа:Хората му казват от обща лична култура ей така като стане на въпрос да имат представа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта