Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Когато бях дете с другите деца от блока си направихме сами игрище на една полянка в отсрещната градинка, тогава събаряха къщите в квартала и от тях вземе 6 греди, изкопахме дупки и ги забихме за врати, като заковахме отгоре и напречните, изсякохме храстите, така че да се получи правоъгълник, събирахме стотинки и си купувахме футболни топки по 4,50лв. в спортните магазини, бяха едни гумени с калчища между гумата и плондера и играехме докато съвсем се стъмни. Сега децата чакат общината да им направи игрище м/у блоковете с изкуствена настилка и осветление.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Когато бях дете с другите деца от блока си направихме сами игрище на една полянка в отсрещната градинка, тогава събаряха къщите в квартала и от тях вземе 6 греди, изкопахме дупки и ги забихме за врати, като заковахме отгоре и напречните, изсякохме храстите, така че да се получи правоъгълник, събирахме стотинки и си купувахме футболни топки по 4,50лв. в спортните магазини, бяха едни гумени с калчища между гумата и плондера и играехме докато съвсем се стъмни. Сега децата чакат общината да им направи игрище м/у блоковете с изкуствена настилка и осветление.
А точно тези изкуствените игрища са най-големия бич! Първо са много опасни за здравето на децата и второ - нямат нищо общо с истинският футболен терен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
А защо трябва децата да се интересуват от гаменски спорт, пълен с чалгари и наркомани? Аз не искам сина ми да тренира спорт, който е свързван с най-нисшите прослойки на обществото. Дори не искам да гледа футбол. Във волейбола сме супер, най-талантливата тенис нация сме в момента при юношите, художествена гимнастика си имаме на най-високо ниво. Тук таме по индивидуалните не толкова популярни спортове като щангите, си имаме и по някой мега талант. Извън спорта, наши деца изкъртват конкуренцията по разни олимпиади по математика, физика, химия и т.н.
Повечето свестни хора, записват децата си на спорт, който би бил полезен за тях. Футбола е за плебса, дори на Запад основно негри, араби и бедняци го играят. Белите хора средна класа и нагоре не се занимават с него.
Повечето свестни хора, записват децата си на спорт, който би бил полезен за тях. Футбола е за плебса, дори на Запад основно негри, араби и бедняци го играят. Белите хора средна класа и нагоре не се занимават с него.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- damyanov1963
W84me написа:damyanov1963 написа:Когато бях дете с другите деца от блока си направихме сами игрище на една полянка в отсрещната градинка, тогава събаряха къщите в квартала и от тях вземе 6 греди, изкопахме дупки и ги забихме за врати, като заковахме отгоре и напречните, изсякохме храстите, така че да се получи правоъгълник, събирахме стотинки и си купувахме футболни топки по 4,50лв. в спортните магазини, бяха едни гумени с калчища между гумата и плондера и играехме докато съвсем се стъмни. Сега децата чакат общината да им направи игрище м/у блоковете с изкуствена настилка и осветление.
А точно тези изкуствените игрища са най-големия бич! Първо са много опасни за здравето на децата и второ - нямат нищо общо с истинският футболен терен.
Незнам за това, но в съботните и неделни сутрини на тях играят и бащите на децата.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Дамянов, тази култова цена от 4,50 още я помня. Странна топка за футбол. За Народна топка ставаше, но болеше, ако те ударят. Напълниха училищата с тях.
Soulen написа:А защо трябва децата да се интересуват от гаменски спорт, пълен с чалгари и наркомани? Аз не искам сина ми да тренира спорт, който е свързван с най-нисшите прослойки на обществото. Дори не искам да гледа футбол. Във волейбола сме супер, най-талантливата тенис нация сме в момента при юношите, художествена гимнастика си имаме на най-високо ниво. Тук таме по индивидуалните не толкова популярни спортове като щангите, си имаме и по някой мега талант. Извън спорта, наши деца изкъртват конкуренцията по разни олимпиади по математика, физика, химия и т.н.
+1000
Тук чак на чипове, семейство и ценности го обърнаха.
Те какво общо имат с този спорт, не знам.
Има много по-полезни други занимания, които да изградят ценности, характер, манталитет и т.н.
Eminem написа:Soulen написа:А защо трябва децата да се интересуват от гаменски спорт, пълен с чалгари и наркомани? Аз не искам сина ми да тренира спорт, който е свързван с най-нисшите прослойки на обществото. Дори не искам да гледа футбол. Във волейбола сме супер, най-талантливата тенис нация сме в момента при юношите, художествена гимнастика си имаме на най-високо ниво. Тук таме по индивидуалните не толкова популярни спортове като щангите, си имаме и по някой мега талант. Извън спорта, наши деца изкъртват конкуренцията по разни олимпиади по математика, физика, химия и т.н.
+1000
Тук чак на чипове, семейство и ценности го обърнаха.
Те какво общо имат с този спорт, не знам.
Има много по-полезни други занимания, които да изградят ценности, характер, манталитет и т.н.
Абсолютно. Да, можеше и там да сме добри. Но при толкова корупция и престъпност, свързани с футбола, просто не си струват усилията да се оправя.
Спорта ни е в очевиден възход и аз лично нямам търпение да гледам младите ни волейболни и тенис таланти. А отдолу идват все повече и повече кадърни и свестни деца.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- damyanov1963
NOMER14 написа:Дамянов, тази култова цена от 4,50 още я помня. Странна топка за футбол. За Народна топка ставаше, но болеше, ако те ударят. Напълниха училищата с тях.
Аа, ставаше си и за футбол, ритахме я, докато гумата се прокъсваше и кълчищата се покажеха отвън, викахме им карантията :)
Пропуснах да кажа, че си купувахме и футболни обувки - Стадион Габрово, имитация на Адидас, но с 4 черти.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Добре, че на Домусчиев му тръгна в началото, че и на клубно ниво щяхме да сме на дъното и да се молим да се падаме само с отбори от Лихтенщайн. Оф, чакай. Един такъв опатка "отбора на народа".
Лудогорец и Ботев какво произведоха за 10 години с игрищата си?
Лудогорец и Ботев какво произведоха за 10 години с игрищата си?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Какво да се произведе. Седнете 5 минути и погледайте Биг Брадър или Ергена. Там ще видите материала!
Изобщо не е нужно да гледаш брадъри и ергени, а е достатъчно да отидеш в едно основно училище по твой избор където пожелаеш, и да останеш в него една седмица. От поне 10 години невиждам децата да се събират да играят топка, часовете по физическо възпитание са проформа и за запълване на графика на учители ако не им стигат.
Тук идва другия момент. Футболните школи не са създадени за да произвеждат футболисти, а са създадени всеки да си прави бизнеса. Там е важно да плати таксата и толкова.
Аз съм спокоен за това, че по-добре няма да става все по-зле и на клубно, и на национално ниво.
Последна промяна от Dust на 12 окт 2025 13:32, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.