Мнениеот tmanolov » 13 дек 2023 19:02
аз наистина не разбирам мисленето на БГЛ - за него, фактът, че срещу г.з. бърборят основно наркосите, е достатъчен да се прости всичко. Аз ви давам реални факти, които всеки може да провери много лесно и те водят до един основен извод: Или в Левски се краде като за световно, или в запорираната сметка в ИАБанк има поне 5 милиона. И сметките могат да се направят от всеки с една идея по-голям мозАк от костенурка!
Ще отида и по-далеч - от тези 2 милиона намаляване на НАП, 1 милион са от дарения и увеличение на капитала, а другият 1 милион е от онези прословути 30% (на 10 милиона разходи за 9 месеца са точно 1 милион, другите са за текущите около 20%, които така или иначе си отиват за покриване на текущите задължения към държавата, които всяка норамална фирма следва да прави). Ерго, нито една стотинка от приходите от УЕФА, от билетите за ЕКТ, от Цонко, т.е. едни 5 милиона, с които на секундата може да се нулира НАП, не са платени
Чакам дежурният Фройд да ме обори с опорките на свинска приказка или леля ви илиадна. Теб обичам и желая, Наскооооо Сиракооов до края! Спокойно де, той краят вече е доволно близо и тогава се нядявам, че дори и идиотите ще прогледнат. Или пък не, все пак повечето от тях са умнокрасиви, които реваха koj, koj, koj, а сега бранят евроатлантизма с г-н Пеевски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.