Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 13 дек 2023 17:41

vlong написа:Да ги изкарваме на масата?
Че те са опаковани вече,само че няма желаещи за парите ,които им искат.Може би само Уелтън,което е естествено,само той показва нещо.
От пресконференцията само се хвалиха ,колко са погасили,но не казаха ,колко са спечелили от март месец,щото тук доста сметки извъртяхме,Това не ми хареса.
Има плюс,има и минус,не може само едното.

Ще продават на макса, който им се предлага и това е. Левски не е в положение да позволява обезценяване на своите активи. За това нещо беше категорично прав Ивков.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 дек 2023 17:48

koisa написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Точките са за равно изиграни по 20 мача. За ЕКТ идиотско отпадане срещу малтийците на какво ти се равнява като постижение? И между другото, Мъри го направи това с Жоро Миланов, Сонко и Филипао. Костов го направи с Фадига, Кристиян Димитров и Асен Митков

Дори да е така, 4 точки са голям прогрес, наистина си е за хвалба. Даже и за банкет.

Отпадането от малтийците на нищо не се равнява, защото си е резил. Обаче, ако следвам твоята логика би трябвало да кажа, че ПАОК тази година опердаши два пъти Айнтрахт. Значи Мъри е отстранил по-силен отбор и това задминава победите над макетата и евреите.
Добре, а чия е вината, че Сираков не се разбра с Миланов? Чия е вината, че Кръстев не иска при Костов? Чия е вината, че Сонко пожела да си тръгне и Сираков не продаваше когато трябва, а сега може още играчи да си тръгнат... Даже както сам се сравни със шейх Мансур не е проблем без трансферни суми.

Уникална логика, значи ПАОК ще е шампион в Германия. :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 дек 2023 18:23

Журналист от Le Monde твърди, че собственикът на Съндърланд - Кирил Луи Драйфус, преговаря за придобиване на Левски.

https://twitter.com/sus_discord/status/1734896565121077650

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 дек 2023 18:27

realno написа:Очаквам Изруждението на Мъри да осигурява 10 % от бюджета на Левски, а не само да носят глоби и ощетяват клуба. Очаквам да дадат пример и се отчитат всеки месец за работата, която са свършили като миноритари в клуба.

"Сдружение "Левски на левскарите" официално придоби 9.88% от акциите на Левски. Това стана официално днес, след като тръст "Синя България" прехвърли своя миноритарен дял на сдружението. "

Но не очакваш Сираков да осигурява 80% от същия бюджет ??

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 дек 2023 19:01

futbolqga написа:Журналист от Le Monde твърди, че собственикът на Съндърланд - Кирил Луи Драйфус, преговаря за придобиване на Левски.

https://twitter.com/sus_discord/status/1734896565121077650

А туй то :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 дек 2023 19:02

аз наистина не разбирам мисленето на БГЛ - за него, фактът, че срещу г.з. бърборят основно наркосите, е достатъчен да се прости всичко. Аз ви давам реални факти, които всеки може да провери много лесно и те водят до един основен извод: Или в Левски се краде като за световно, или в запорираната сметка в ИАБанк има поне 5 милиона. И сметките могат да се направят от всеки с една идея по-голям мозАк от костенурка!

Ще отида и по-далеч - от тези 2 милиона намаляване на НАП, 1 милион са от дарения и увеличение на капитала, а другият 1 милион е от онези прословути 30% (на 10 милиона разходи за 9 месеца са точно 1 милион, другите са за текущите около 20%, които така или иначе си отиват за покриване на текущите задължения към държавата, които всяка норамална фирма следва да прави). Ерго, нито една стотинка от приходите от УЕФА, от билетите за ЕКТ, от Цонко, т.е. едни 5 милиона, с които на секундата може да се нулира НАП, не са платени

Чакам дежурният Фройд да ме обори с опорките на свинска приказка или леля ви илиадна. Теб обичам и желая, Наскооооо Сиракооов до края! Спокойно де, той краят вече е доволно близо и тогава се нядявам, че дори и идиотите ще прогледнат. Или пък не, все пак повечето от тях са умнокрасиви, които реваха koj, koj, koj, а сега бранят евроатлантизма с г-н Пеевски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 дек 2023 19:28

tmanolov написа:аз наистина не разбирам мисленето на БГЛ - за него, фактът, че срещу г.з. бърборят основно наркосите, е достатъчен да се прости всичко. Аз ви давам реални факти, които всеки може да провери много лесно и те водят до един основен извод: Или в Левски се краде като за световно, или в запорираната сметка в ИАБанк има поне 5 милиона. И сметките могат да се направят от всеки с една идея по-голям мозАк от костенурка!

Не е продуктивно да лепим обидни етикети на други левскари, пък били те и на различно мнение от нашето.

Иначе на мен ще ми е интересно да я видя твоята сметка. Нахвърлях бакалски приходите ни за тази година, но не мога да ги докарам до 25 млн., та да има 5 млн. в сметката (разходната ни част я докарвам около 19.5-20 млн., отново крайно бакалски).

Според мен има налични 500-600 хил., колкото да са готови да покрият вноските по потенциалното споразумение с НАП за януари и февруари, когато приходи няма.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 дек 2023 19:29

Парите от европата не идват ли следващата година, или ти говориш за парите от миналото лято?

Внимателно си подбирам думите да не изскочи Ганя лъжеца и да извърти всичко :roll:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2023 19:37

Понеже господин Пръв мажоритар послъга малко за разни срещи с привържениците, а и заяви, че е готов на такива 24 часа в денонощието, въпреки непрестанните му ангажименти и претрупан работен календар, за доброто на Левски, нали, гледам тука някаква официална покана от група организирани привърженици. Ще последват и още от други групи организирани привърженици, предполагам:
До Мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ АД,
Г-н Сираков,
След като днес отново изразихте своята готовност за срещи с левскарската общественост, Сдружение „Левски на Левскарите“ Ви кани на открита среща с левскарите. Предлагаме тя да се проведе в удобно за Вас време и място през следващата седмица, в присъствието на представители на медиите. На срещата можем открито да обсъдим състоянието на нашия клуб, причините, поради които се стигна дотук, както и Вашите намерения за неговото бъдеще!
Очакваме Вашето предложение за дата, час и място на провеждане на срещата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 дек 2023 19:45

Ами Манолов задава много въпроси тук,редно е да се включи.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”