Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2023 12:47

Странджата написа:Дали може някъде да се намери? Търсих го, но навярно не улучвам думите ...

Сбъркал съм. Не е Новогодишната програма от 79/80 година. Има в нета 6 клипапо 30 минути от нея. В тях Попандов вече активно е водещият комик като ново лице.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот olimpi » 13 дек 2023 12:50

А поне си признаха, Борето цитирам "няма лидер в отбора". Ами тогава защо не върнаха Жоро Миланов.

Колкото до мача с НАП, се оказа че има такъв и със СГО, естествено, като не си плащаш те дават на НАП.

Разбрахме че Костов остава, а Петрис и Краев може и да погледат видео, НС си изпусна нервите на моменти....разделението продължава, което е жалко.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 дек 2023 12:51

blue avalanche написа:""Участието на Левски в евротурнирите е на живот и смърт всяка година. В този случай – още повече."
Ваш: Н.Сираков

Аз не знам кое може да е повече от "живот и смърт"? :shock: Може би, мажоритарОт да остане без пари?
Ако не се класираме за ЕКТ догодина, това смъртта на Клуба ли ще е?

Някои смятат, че футболът е въпрос на живот и смърт. Те грешат: футболът е много по-важен. - Бил Шенкли

;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2023 12:56

1914.1902 написа:
blue avalanche написа:""Участието на Левски в евротурнирите е на живот и смърт всяка година. В този случай – още повече."
Ваш: Н.Сираков

Аз не знам кое може да е повече от "живот и смърт"? :shock: Може би, мажоритарОт да остане без пари?
Ако не се класираме за ЕКТ догодина, това смъртта на Клуба ли ще е?

Някои смятат, че футболът е въпрос на живот и смърт. Те грешат: футболът е много по-важен. - Бил Шенкли

;)

Щом е така, пускай прогнозите за ЧШ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 дек 2023 13:02

W84me написа:По някакъв начин Боримиров и Сираков ми стоято по-респектиращо от Младежа Jr. и Пепи...

Боримиров ти стоя респектиращо на тази пресконференция? Към него имаше два въпроса в рамките на един час - за спада в играта и за селекцията. Отговорите "Аааа, ми то чакаме Костов да каже" и "Ще привличаме играчи, ако има изходящи трансфери". С единия си отговор прехвърли отговорността, а вторият му беше опроверган от Сираков. И този човек получава заплата...

Колко и да ме боли да го призная, от тези четиримата най-грамотен чисто функционално е наркопринцесата.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 дек 2023 13:09

Младежа да събере поне две хиляди профана в Сдружението си, ама той и толкова не може. Защото повечето левскари знаят много добре какво натвори тоя наркодилър в последните 15 години.
Абсолютен боклук, който ако имахме държава щеше да си лежи в затвора. И някакви хора искат да ме сдружават с тоя боклук и кохортата им, че дори да узурпират любимия ми клуб.
Я, бегайте от тука палячовци.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 дек 2023 13:19

Не успях да гледам пресконференцията, хванах малко в края, но набързо извадих някои работи - как не ги е срам да лъжат толкова нагло?

Задължения по главница:
- към 01.03.2023, според адвокатчето - 7 милиона лева
- към 30.06.2023, според адвокатчето - погасени са 16% от нея (това са парите от дарения и увеличение на капитала) - 6 милиона лева
- към 01.09.2023, според адвокатчето - погасени са 1,8 милиона главница, ерго тя е вече 5,2 милиона
- към 09.11.2023, според адвокатчето - погасени са 2,5 милиона, ерго главницата вече е 4,5 милиона
- към 13.12.2023, според адвокатчето - главницата е 5 милиона

Такаааа, на някой да светка ламбата? Ма така, силно да светка? Не ли? Ми заслужавате си го г.з., и славизацията си я заслужавате! И всичко това при рекордни чисти приходи:
- Цонко - 1 милион чисти
- ЕКТ - почти 2 милиона чисти
- Билети от ЕКТ - почти 2 милиона чисти
- карти и билети на нашето първенство - над 1 милион чисти
- само от фланелки - 20 000х120 лева (при покупна цена от 20-25 лева - вадих линкове) - над 2 милиона чисти

Къде са парите, г.з? Къде? Къде? Къде? Ай сиктир!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 дек 2023 13:28

W84me написа:
koisa написа:Както и очаквах: Пародия на пресконференция. Горе-долу същата като тази на Сдружението. И тук има уж инвеститори, които не искат да бъдат разкривани. Селекция ще има, но не каквато ни се иска.
Лаф на деня: Били сме по-добре от миналата година.
И разбира се си присвоиха заслугата за над 20к продадени фланелки без да споменат всъщност чия е идеята да сменим Хома с Адидас.

Нещо за НАП? Поне говорят с цифри и не приличат на мъпет шоу.

Аха :lol: запор на сметките е титаничен успех
Говорят с цифри , но не и с контекста зад тези цифри.
Защо изведнъж след толкова години дължим на Столична община ?

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 13 дек 2023 13:39

Тази пресконференция, като другата от онзи ден….загуба на време и въздух.

Чака ни страхотна година с много успехи.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 дек 2023 13:46

Финансово - Клубът е значително по-добре.
Спортно технически - Резултатите са по-добри.
Хейтъри , защо не ходите на стадиона да ръкопляскате ??
Ваш Н.Сираков
:lol: :lol:

Върни се в “Левски”