https://www.youtube.com/watch?v=6LO9SitQASc - 01:37:37
800 х 200 лева на година и мачкаме Лудогорец

Синята лавина пак лети напред!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fen's_Barcelona написа:Странджата написа:Еуфория ме обхвана, като споделих настроението на Манолов. Чак ми се привидя коментатора от онзи скеч с мача на Уембли ( дали не беше с Павел Попандов?) Наборите да помогат
Има песен на НЛО. "На мач в Лондон" или "Мач на Уембли" в която Павката Попандов беше коментатор. А се сещам и за скеч на аудиокасета, не съм сигурен дали Шкумбата или Багаров беше гласът на лентата.
fen's_Barcelona написа:Странджата написа:Еуфория ме обхвана, като споделих настроението на Манолов. Чак ми се привидя коментатора от онзи скеч с мача на Уембли ( дали не беше с Павел Попандов?) Наборите да помогат
Има песен на НЛО. "На мач в Лондон" или "Мач на Уембли" в която Павката Попандов беше коментатор. А се сещам и за скеч на аудиокасета, не съм сигурен дали Шкумбата или Багаров беше гласът на лентата.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Вчера мернах някаква новина, че Галчев се е подложил на операция на очите, за щастие успешна, с цел подобряване на зрението.
Много съм далеч от мисълта да присмехулнича или да насаждам черен хумор на гърба на хорското здраве, но дали пък това не обяснява някои неща в играта му?
1914.1902 написа:Пепито очаквал 50 000 члена на Сдружението за една седмица. Очевидно няма връзка с реалността.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 90 госта