Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
scooool написа:Шокиращо е, че има хора който си мислят, че нещо зависи от Сираков и той има мнение да даде или задържи акциите![]()
![]()
. Този човек е сложен там за стари заслуги и ще направи каквото хората над него му кажат.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:Обаче никак не е скучно напоследък.Може да е тъжно, но в никакъв случай скучно.
Ся се чудя какви ли ще ги наговорят Ваш Сираков и Боримиров, какъв ли сценарий списва Мажоритаршата в момента?
Прогнозирам, че акцентът на предстоящата пресконференция ще е залп върху днешните участници.
TristaNNN написа:Ся се чудя какви ли ще ги наговорят Ваш Сираков и Боримиров, какъв ли сценарий списва Мажоритаршата в момента?
tmanolov написа:scooool написа:Шокиращо е, че има хора който си мислят, че нещо зависи от Сираков и той има мнение да даде или задържи акциите![]()
![]()
. Този човек е сложен там за стари заслуги и ще направи каквото хората над него му кажат.
Абсолютно си прав, ще те коригирам само за последното изречение - този човек е сложен там, защото е икона за БГЛ, точно както е Кюрдъ за ония, оранжадите. И ако г.з. им каже на БГЛ - пичове, трябва да се припознава, няма как, то БГЛ ще мучи от кеф, точно както онези квичаха от щастие, когато им го каза Кюрдъ.
blue avalanche написа:Забелязвам някакви опити за "изпиране" на Сираков.
Ма, той не бил виновен...
Ма, той толкова си можел...
Ма, той семейство хранел...
Ма, "Милото" бил по-виновен...
Сираков е едва ли не жертва... На "стеклите се обстоятелства"... Грешният човек на грешното място в грешното време. Завалията...
metodito написа:blue avalanche написа:Забелязвам някакви опити за "изпиране" на Сираков.
Ма, той не бил виновен...
Ма, той толкова си можел...
Ма, той семейство хранел...
Ма, "Милото" бил по-виновен...
Сираков е едва ли не жертва... На "стеклите се обстоятелства"... Грешният човек на грешното място в грешното време. Завалията...
Не е опит за "изпиране", Лавина. Така ли ти звучи смекченото ми определение, че е кyрва? Ти мислиш ли, че със смяната на Боби всичко в нашия футбол ще цъфне? И да, Милото е новото подставено лице на koj в този клуб. Наско е един не Санчо Панса, ми по-скоро Болдрик (идиотът от "Черното влечуго", ако не се сещаш). Няма грешни обстоятелства. Всичко е програмирано и другата ***** - Диков - участва в цирка.
... С тази разлика, че Модерният ляв се оказа много над нивото на Сираков и не седна на "горещия стол"! Акции - да, мажоритар - тц! Да не е луд?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Радо, Serafim и 9 госта