Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 11 дек 2023 19:22

vlong написа:Айде,Мъри пак не му провървя.Щеходи нещастен

Не случи на кинти, човекът :( затриха Ботев, затриха нас..сега ония турците и тях ще ги затрият.
110 години любов!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 11 дек 2023 19:28

Пък и е балък, вместо да си остане при нас и да си взима шийситье 'иляди евра заплата, той ни предаде, преди най-важния мач с "вечния съперник" ЦСКА!!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 дек 2023 19:40

А неее :mrgreen:
Къде са хилядите членовеее, къде ви е устава :mrgreen:

На вниманието на цялата синя общност,
Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:
„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над „Професионален футболен клуб Левски“, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“
Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.
Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие!
Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.
Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски - демократичен, честен и принципен.
Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".
Само ЛЕВСКИ!

Случайно избрана дата и час, случайно могат да станат ексцесии ... хитреци :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2023 19:58

Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2023 19:59

alexdb написа:
blue avalanche написа:А, докато/ако дойде "новият" с "критичния минимум", мажоритарОт ще си развява безкритично байрака. Правилно ли разбрах?

Какво има за разбиране? Сираков не става, което не значи акциите да се прехвърлят на други, които също толкова не стават. Иначе като са такива специалисти решението е просто - дружеството си "изкупува" акциите от Сирака, а тези ги купуват по номинал от дружеството и нещата станали. Ама не щат така щото трябва да вадят кинти, а искат да придобиват срещу голи обещания. Така и аз искам. Мога всякакви легенди да ти разправя и да ти обещая от светло по-светло бъдеще и минимум финал в ШЛ. ;)

Не че нещо, ама Сираков за колко ги купи акциите, че някой трябва да ги изкупува от него? На това, по нашия край му викат наглост. А по вашия?
А и не съм чул Сираков да се е отказал от акциите. А ти?
То и аз така искам. Да ми падне нещо безплатно и след това да го продам.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 дек 2023 20:03

TristaNNN написа:Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване. :lol:

Давай доказателства, че иначе спрямо настроението ми, мога да те нарека лъжец и подлец!

Ето и темата с белиО балет - https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=210117
Къде бре приятелю :?

tochavos написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2023 20:18

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване. :lol:

Давай доказателства, че иначе спрямо настроението ми, мога да те нарека лъжец и подлец!

Ето и темата с белиО балет - https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=210117

Може да е било в друга тема, не помня. Може пък и да съм в грешка, случва се.
Все тая, -1 мач.
Да стават ексцесиите, че не се търпи! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 дек 2023 20:23

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:

Може да е било в друга тема, не помня. Може пък и да съм в грешка, случва се.
Все тая, -1 мач.
Да стават ексцесиите, че не се търпи! 8-)

Е не така сега ;)
Разбираш ли ме ти, цяла есен, барабар с белите и още някое и друго гостуване .... то, изброи сите гостувания :mrgreen:
Около евромачовете сигурно съм писал нещо, наистина се опасявах тогава, то и стана де....

tochavos написа:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 дек 2023 20:35

blue avalanche написа:
alexdb написа:
blue avalanche написа:А, докато/ако дойде "новият" с "критичния минимум", мажоритарОт ще си развява безкритично байрака. Правилно ли разбрах?

Какво има за разбиране? Сираков не става, което не значи акциите да се прехвърлят на други, които също толкова не стават. Иначе като са такива специалисти решението е просто - дружеството си "изкупува" акциите от Сирака, а тези ги купуват по номинал от дружеството и нещата станали. Ама не щат така щото трябва да вадят кинти, а искат да придобиват срещу голи обещания. Така и аз искам. Мога всякакви легенди да ти разправя и да ти обещая от светло по-светло бъдеще и минимум финал в ШЛ. ;)

Не че нещо, ама Сираков за колко ги купи акциите, че някой трябва да ги изкупува от него? На това, по нашия край му викат наглост. А по вашия?
А и не съм чул Сираков да се е отказал от акциите. А ти?
То и аз така искам. Да ми падне нещо безплатно и след това да го продам.

Не случайно изкупува от Сираков е сложено в кавички. Ще ги продаде на клуба по 1 ст. примерно. А клубът ще ги продаде на мющериите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2023 20:39

Обаче никак не е скучно напоследък. :lol: Може да е тъжно, но в никакъв случай скучно.
Ся се чудя какви ли ще ги наговорят Ваш Сираков и Боримиров, какъв ли сценарий списва Мажоритаршата в момента?
Прогнозирам, че акцентът на предстоящата пресконференция ще е залп върху днешните участници. Прогнозирам и фарс с удобни и отрепетирани въпроси от страна на придворните Грънчари.
[offtopic]

Върни се в “Левски”