vlong написа:Айде,Мъри пак не му провървя.Щеходи нещастен
Не случи на кинти, човекът

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Айде,Мъри пак не му провървя.Щеходи нещастен
На вниманието на цялата синя общност,
Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:
„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над „Професионален футболен клуб Левски“, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“
Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.
Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие!
Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.
Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски - демократичен, честен и принципен.
Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".
Само ЛЕВСКИ!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
alexdb написа:blue avalanche написа:А, докато/ако дойде "новият" с "критичния минимум", мажоритарОт ще си развява безкритично байрака. Правилно ли разбрах?
Какво има за разбиране? Сираков не става, което не значи акциите да се прехвърлят на други, които също толкова не стават. Иначе като са такива специалисти решението е просто - дружеството си "изкупува" акциите от Сирака, а тези ги купуват по номинал от дружеството и нещата станали. Ама не щат така щото трябва да вадят кинти, а искат да придобиват срещу голи обещания. Така и аз искам. Мога всякакви легенди да ти разправя и да ти обещая от светло по-светло бъдеще и минимум финал в ШЛ.
TristaNNN написа:Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване.
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване.
Давай доказателства, че иначе спрямо настроението ми, мога да те нарека лъжец и подлец!
Ето и темата с белиО балет - https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=210117
Къде бре приятелю
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN написа:Да стават вече тия ексцесии на Герена, че не се търпи - цяла есен ги пророкуваш, барабар с Овча Купел и още някакво гостуване.
Давай доказателства, че иначе спрямо настроението ми, мога да те нарека лъжец и подлец!
Ето и темата с белиО балет - https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=210117
Къде бре приятелю
Може да е било в друга тема, не помня. Може пък и да съм в грешка, случва се.
Все тая, -1 мач.
Да стават ексцесиите, че не се търпи!
blue avalanche написа:alexdb написа:blue avalanche написа:А, докато/ако дойде "новият" с "критичния минимум", мажоритарОт ще си развява безкритично байрака. Правилно ли разбрах?
Какво има за разбиране? Сираков не става, което не значи акциите да се прехвърлят на други, които също толкова не стават. Иначе като са такива специалисти решението е просто - дружеството си "изкупува" акциите от Сирака, а тези ги купуват по номинал от дружеството и нещата станали. Ама не щат така щото трябва да вадят кинти, а искат да придобиват срещу голи обещания. Така и аз искам. Мога всякакви легенди да ти разправя и да ти обещая от светло по-светло бъдеще и минимум финал в ШЛ.
Не че нещо, ама Сираков за колко ги купи акциите, че някой трябва да ги изкупува от него? На това, по нашия край му викат наглост. А по вашия?
А и не съм чул Сираков да се е отказал от акциите. А ти?
То и аз така искам. Да ми падне нещо безплатно и след това да го продам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта