Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2012 12:03

То и ние не сме Арсенал. Като за начало е важно да започнем сезона с победи-и в Европа и у нас. Може и да са грозни, но без тях самочувствие няма да има. А тръгнем ли лошо и всичко се обърне срещу Илиян и играчите, зимата пак ще почваме от начало.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 юни 2012 12:13

В случая не говорим за "грозни победи" или "красиви загуби", защото при нас в последно виждахме основно грозни загуби. Тъжно, но факт.
А в Шампионската лига просто нямахме шанс, надънихме се на най-силните възможни отбори. Ако бяхме паркирали автобуса пред голлинията, най-много да бяхме измъкнали загуба с по-малък резултат или, в най-добрия случай, някой хикс в София. От цезаревото "Veni, vidi, vici" постигнахме само "вени" и "види". Ако след влизането ни някои хора не бяха объркали тотално политиката на клуба, можеше и "вици" да има.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юни 2012 12:21

Laetitia написа:В случая не говорим за "грозни победи" или "красиви загуби", защото при нас в последно виждахме основно грозни загуби. Тъжно, но факт.

Точно това е ...
Мисля, че почти всеки левскар би приел загубите по-добре, ако поне имахме стил - характерен начин на игра.
Както се казва - паднахме, ама играхме ... Клише е, но понякога е на място. :lol:

А ние в последните 7-8 години имахме стил само при Мъри ... И малко наченки в първите 2-3 месеца при Ясен.
Ама тогава имахме Жо и Гарра ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2012 12:22

Laetitia написа:В случая не говорим за "грозни победи" или "красиви загуби", защото при нас в последно виждахме основно грозни загуби. Тъжно, но факт.

Точно затова не трябва веднага да скачаме на красивите победи. На първо място трябва да минем към победи, а чак след това да направим крачката към красива и печеливша игра. Това е Левски, при нас играта (почти) винаги е била по-важна от резултатите, но този отбор сега се учи да ходи, не искайте от него да лети. За да не паднем пак от високо.

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юни 2012 12:26

rhaegar написа:То и ние не сме Арсенал. Като за начало е важно да започнем сезона с победи-и в Европа и у нас. Може и да са грозни, но без тях самочувствие няма да има. А тръгнем ли лошо и всичко се обърне срещу Илиян и играчите, зимата пак ще почваме от начало.

Всъщност при Стоилов тръгнахме с крушение срещу Беверен ... :lol:
Обаче аз ги гледах и двата мача ...
Тия имаха общо 10-на атаки и в двата мача.
В реванша буквално си ги газехме ... Нещо като Германия - Гърция снощи ... Но без головете. :lol:
То бяха едни греди, едни излизания очи в очи с вратаря им, абе - "чудо"

Идеята ми е, че въпреки крушението, Левски игра добре ... ;)

Та в този ред на мисли, нямам против да тръгнем със загуби, стига да имаме наченки на стил и игра.
Както писах и на мацката ... Мисля, че при такава ситуация, негативните резултати ще се приемат с разбиране от почти всички.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 юни 2012 12:27

rhaegar, разбирам какво имаш предвид, но за мен нещата са свързани. Ако заиграем хубав и качествен футбол, победите са логичното следствие от това.
Все пак, както вече разбрахме, ние не сме Арсенал - да си играем красиво, а да падаме, но пък и съперниците ни тук не са с името Манчестър или Челси.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2012 12:48

Разликата е, че в онзи отбор, който пое Мъри, имаше хора, които бяха в там от 2-3 години. И само малко по малко се надграждаше върху вече изградена основа. Сега основата я няма-в титулярния състав за първия ни мач ще има двама или трима футболисти, които започнаха в последните ни мачове. Илиев, Рамос, евентуално Гаджев-и това е. Не можем да очакваме извънземен футбол, било то и за нашите скромни стандарти, още от самото начало. Нямате против да почнем с красиви загуби, но ако сме аут от ЕКТ след първите мачове с някакви анонимници и след третия кръг първенството сме 6-7 точки назад от лидерите-нали знаете, че всичкият гняв на феновете ще се насочи върху Илиев и на никой няма да му дреме че сме паднали, защото сме се опитали да играем красиво.

И още нещо-дали отборите се казват Челси, Арсенал, Юнайтед, Сити, Ливърпул, или Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс е същото, но в по-малки размери. Ситуацията е същата, само мащабът е по-малък.

Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 23 юни 2012 15:28

То и срещу Бате,на реванша и у дома ги газехме от атаки,но просто нямахме реализатор както и сега.А и в двата мача ни закопаха вратарите тука Петков(което си беше традиция в Европа де) а там тоя словака Киш,беше уникално слаб.И после Гаджев вкара отдалече и се почнаха страшни пропуски.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 23 юни 2012 17:36

Един отбор може да си позволи да губи красиво ,само когато има достатъчно класа и характер! А това не се постига с нищо друго освен с победи, макар и грозни! Ако губим с красива игра още в началото, отбора ще бъде сринат от критики! Включително от тези ,които сега твърдят ,че са съгласни да загубим няколко мача ,но отбора да играе красиво!
Най-добрия вариант е отбора да побеждава с красива игра и изразителен резултат ;) , което най-вероятно ще стане! 8-)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 23 юни 2012 17:57

от няколко години само се нагълтваме с водица :cry: Сега, сезонът не е почнал, а ние вече мъдрим каква да е играта. А колко субективно е това? Да не би с/у Литекс да не паднахме "красиво"? Имахме положения да ги бием с разлика(ако си спомняте един мач ги убихме с много разлика, а те ни водеха в един момент от мача), но се провалихме. ЛЕВСКИ има нужда да печели! Една, две, а може и три години просто ни трябват някакви постижения, които да генерират приходи, самочувствие, колектив... Смешно е да имаме изисквания към играта, когато уж се афишират ДЪЛГОСРОЧНИ ЦЕЛИ! Всички може да сме доволни, но нещата трябва да се случват едно по едно. Защото всеки евентуален успех(който е прибързан и не е следствие на много работа) ще е къщичка от пясък, която няма да ни изведе от тинята, а по-скоро ще ни залъжи да си седим в нея! Нека сме разумни и нямаме някакви особени претенции към качеството на играта. Нещата са навързани и едното ще доведе до другото! Изхвърлянията, че сме длъжни да играе "красиво"(което за едни е печелившо, за други резултатно, а има хора, които искат да ни гледат как играем правилен футбол и куп други различни предпочитания), защото сме ЛЕВСКИ в момента няма да помогнат на отбора! Първо ЛЕВСКИ трябва да започне да играе като отбор, а стила на игра ще се развива с времето! Не играем със силни отбори, но реално погледнато на терена и ние не сме нещо уникално силно. Работа и търпение...другото рано или късно ще дойде и ще е сладко, но за да не чакаме заради самите нас ще е хубаво да няма постоянни спекулации, за нивото на играта. Ясно е, че е полезно да се дискутира играта на ЛЕВСКИ и тя има значение! Никой не иска да гледа мачове като ЛЕВСКИ-Миньор, в който нашите си подават на центъра в 88мин при 0-1... Но, ако печелим и то го правим в някакви серии ще е нереалистично да се оплакваме от нивото на играта! При лоши резултати и самба футбол да играем няма да има особена полза! Нека сме търпеливи оптимисти и Ил.Ил. ще ни върне усмивките :)
Image
Image
Image

Върни се в “Левски”