Песимистът: Зле, зле, не може да бъде по-зле!
Оптимистът: А-а-а, може, може!

blue avalanche, а миналия сезон, като копахме дъното, намирахме само разни черни диаманти и... Гонзо начело. При това няколко пъти.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Laetitia написа:Така е. Плюс това за екипите си има отделна тема, където всеки може да се изяви като моден дизайнер и да оплюе каквото не му харесва.![]()
Ако се върнем на върха, където ни е мястото, на никого от нас няма да му пука дали сме играли с ленти, без гащи, или с балетни пачки.
До момента селекцията ме кара да се чувствам обнадеждена, дано не останем излъгани. Ама то надали може да е по-зле от миналата година, така че това също е повод за оптимизъм.
САМО ЛЕВСКИ! написа:Честно казано не ми пука за нареденото ни първенство, още по-малко за купата. Искам пробив в евротурнирите ! Там победите са най-сладки.
САМО ЛЕВСКИ! написа:Честно казано не ми пука за нареденото ни първенство, още по-малко за купата. Искам пробив в евротурнирите ! Там победите са най-сладки.
Laetitia написа:lazio1997, точно това казвам.Не е като да не сме имали провали, и на местно ниво, и в Европа, но просто толкова слабо, както в последния сезон, не сме играли.
Затова гледам малко по-оптимистично - стигнахме дъното, закопахме в тинята, няма накъде повече. Само нагоре вече.
THE G.A.M.E написа:Аз се радвам, че Илиан постави акцента - "Ще гледаме преди всичко, Левски да играе добре".
Това звучи като Стоиловото преди време: "Не са важни резултатите, а играта. Като имаме стил и добра игра, рано или късно ще последват и добри резултати".
Това е ...
rhaegar написа:Той и Венгер така разправя. И в последните години прибира предимно овации за симпатичен отбор. Успехите с красива игра са временно явление и малко отбори могат да постигат дълго време и двете.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Plamen_i00, TristaNNN и 15 госта