Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bet_Expert » 02 окт 2025 21:12

vlong написа:Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ

Владе, хората играха преди 3 месеца финал за Лига на Конференциите срещу Челси.
Да кажеш, че актуалният финалист от ЛК не е нищо впечатляващо, не е много ок.
Сериозен отбор са си.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 окт 2025 21:13

Ventsi1999 написа:
MASTER_COOL написа:
vlong написа:Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ

Имай в предвид, че са с резервите като цяло.
Иначе Бетис е много сериозен отбор и категорично е от нивото на АЗ.

Този пак издига в култ Левски. Има нещо сбъркано в него. :mrgreen:

Палячо, влезни си в оригиналният профил. И тогава ми се отваряй.Но имаш топченца, вместо топки и те е страх да се изправиш срещу мен тук, а за наживо да не говорим!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2025 21:18

Ние си се напъваме по форумите, мечтаем за развитие на футбола у нас, смятаме точки, броим титли, изчисляваме приходи от групи, играем "мач за мач", но идват АЗ и Бетис, след което набързо ни връщат в мрачната родна кочинка. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 02 окт 2025 21:37

TristaNNN написа:Ние си се напъваме по форумите, мечтаем за развитие на футбола у нас, смятаме точки, броим титли, изчисляваме приходи от групи, играем "мач за мач", но идват АЗ и Бетис, след което набързо ни връщат в мрачната родна кочинка. :|

А даже не са и някакви световни грандове.
Просто сериозни европейски отбори.
Й въпросът е защо ние не сме сериозни?
И защо и на клубно, и национално ниво, който ни хване, ни разчеква и си оправя головата с нас?
България никога не е била световна сила във футбола, ама като сега никога не е било.
Трагедия. 80% от отборите в Първа Лига са на ниво аматьорски клубове от Западна Европа.
А да не говорим за президенти като Венци на 76 год и Крушарски, на които отдавна им е минало времето, ако въобще е идвало:))

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 02 окт 2025 21:38

В момент, в който проектът от Разград спре да става шампион - форумни герой като miro_rz и k20dan4o, ще изчезнат от тук със скоростта на светлината.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 окт 2025 21:38

drvasko98 написа:Бетис били от нивото на АЗ :mrgreen:
Испанските и английските отбори са от друга лига дори сравнено с немските, италианските и френските

Напоследък ми опонираш, но без всякакви аргументи. Онзи ден те питах в нашия форум, защо смяташ че ще бием Лудогорец, нищо не каза общо взето.
Според трансфермаркт двата отбора са с почти изравнена стойност на играчите.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 02 окт 2025 21:43

Ventsi1999 написа:В момент, в който проектът от Разград спре да става шампион - форумни герой като miro_rz и k20dan4o, ще изчезнат от тук със скоростта на светлината.

И това ще направи ли Славия, Берое, Локо Пд и Септември по-силни?
Или пък Ботев Вр ще спре да бъде дънна риба?
С какво точно ще станат по-силни другите?
Просто ще имаме същата лига, но без Лц и с доста по-слаби призьори в класирането.
Иначе никаква разлика.
Нито другите ще спрат да залагат на чужденци, нито бг играчи ще станат някаква класа.
А относно Данчо и Миро не знам.
Всъщност няма никакво значение кой е във форума. Има значение просто да имаме качествен спорт.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 02 окт 2025 21:49

Лудогорец за пореден път бяха сериозно порязани от съдийска бригада в Европа. Толкова много грешки рядко могат да се видят. То не бяха грешни корнери, нарушения, тъчове, несвирени 3-4 дузпи. Все едно нямаше ВАР. Странна работа. Би трябвало да подадат контестация. Изключително слаб главен съдия. В Първа лига чак толкова калпави няма. Падт пък прилича на късния Илчо Арсов. Голям дебелак е станал. Виновен е за първия гол, който беше след слаб шут в обсега му.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 окт 2025 22:06

MASTER_COOL написа:
drvasko98 написа:Бетис били от нивото на АЗ :mrgreen:
Испанските и английските отбори са от друга лига дори сравнено с немските, италианските и френските

Напоследък ми опонираш, но без всякакви аргументи. Онзи ден те питах в нашия форум, защо смяташ че ще бием Лудогорец, нищо не каза общо взето.
Според трансфермаркт двата отбора са с почти изравнена стойност на играчите.

Добре. Бетис игра финал в ЕКТ преди 4 месеца. Испания е на второ място в ранглистата, Нидерландия е след 6-то. Испански отбори наринаха камара купи в ЕКТ, нидерландски не помня последно кога. Това достатъчно ли е?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 окт 2025 22:09

Евала. Лека нощ. Бетис ще разгроми АЗ, ако има подобен мач ;)

Върни се в “Левски”