peliforewer написа:Тези дето са взели Стоичков за рекламно лице са много по-умни от теб и знаят защо го правят.Във Фифа също знаят защо са му предложили пост.Ти се мислиш, че си много умен, ама не те знае никой.Вместо да обиждаш успелите хора им кажи едно браво за това което са постигнали.Цял живот все с комплекси и злоба ли ще я караш
За това какви калъфи бачкат в Кауфланд и маркетинговия им отдел и колко много са зад Лидл мога да ти говоря с часове, ма няма смисъл. Ристу е там по "препоръка" - вероятно можеш да се сетиш чия, нали? Колкото до ФИФА - известните хора, дето са приключили с футбола и нямат пари, се броят на пръстите на двете ръце, така че за тях кюрдЪ им идва дюшеш - друг такъв скъсан главоч за малко пари няма как да намерят.
П.С. бях ти казвал преди, ма пак ще го напомня - бях в Мадейра преди година и половина - вход в страхотния музей на Кристиано, където можеп да си направиш холограмна снимка с него и има абсолютно всичките му трофеи - 5 евро. Вход за музея на кюрдъ, където няма идея какво има - 20 лева - ово е стандарт, баце!
П.П.С. Сега отново проверих, че инфото ми е старо - пуснал е промоция за 10 лева - явно съвсем го е закъсал откъм посетители