Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 16:19

MASTER_COOL написа:
tmanolov написа:който още не мога да разбера за чий буй му е, като и там няма избиване

Не бой се, направил си е сметката :)))

сметката е ясна - фалирате, стадионът остава за Попски и пак ще припознавате, този път Ботев (Враца) :lol: Този стадион реално няма избиване, особено с вашата посещаемост :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 16:22

Знам, че е кисело гроздето Манолка...Много киселее :lol: 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 16:36

MASTER_COOL написа:Знам, че е кисело гроздето Манолка...Много киселее :lol: 8-)

точно тази година е отлична за гроздето и то е с оптимална сладост - очаквам именно 2025 да е сред култовите години,. от които ще се вадят легендарни вина, та няма как да киселее :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 16:40

Да почерпиш тогава, все се каниш :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 сеп 2025 16:48

tmanolov написа:

точно тази година е отлична за гроздето и то е с оптимална сладост - очаквам именно 2025 да е сред култовите години,. от които ще се вадят легендарни вина, та няма как да киселее :mrgreen:

Откакто взех да правя виното в бидон, нямам проблеми.
Преди това явно от бъчвата постоянно нещо не ставаше.
Вече къкри на сянка.
Папазян и аз не му хващам спатии те, ама като стар разбойник явно има носталгия по абревиатурата
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2025 16:50

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:алеле, що тъй Милко се е изказал за кюрдЪ :mrgreen:

„Клуба в момента се управлява от Стоичков, това не е тайна! Всички назначения са негови! На Ицо Янев са му отказани поне 2 имена за помощници!Мето е протеже на Стоичков! Селекцията е на Мето!Керкез искаше да си тръгне преди 1 кръг! Част от играчите правят “ресто” всеки месец“, написа Георгиев в социалните мрежи.

Ми ако е вярно, то си е направо показателно за некадърността на гусин кюрдъ - христоматиен пример е как след като го назначих за рекламен г.з на Кауфланд, продажбите им се сринаха и след над 10 години първо място по оборот в България, бяха изпреварени от Лидл. ВеУик е кюрдЪ, веУик

Манипулатор, Лидл са с двойно повече магазини от Кауфланд и затова са с малко повече приходи.Собственикът и на двете вериги е Дитер Шварц и през последните години се построиха много нови магазини на Лидл.Къде видя Стоичков в цялата схема, откачена работа.

оф, деде, казал съм ти да не си вреш гагата в неща, от които не разбираш :mrgreen: Магазините на Лидл и тези на кауфланд като площ са еднакви, просто едните залагат на брой, другите на размер. Че са на един собственик, го знае всяко хлапе, а че ристу е кюрд - и бебетата :geek: Фактите са си факти - откакто има реклама с кюрдъ, загубиха първото място. И за 2025 пак няма да си го върнат - ефектът кюрдъ, дами и господа :!:

Тези дето са взели Стоичков за рекламно лице са много по-умни от теб и знаят защо го правят.Във Фифа също знаят защо са му предложили пост.Ти се мислиш, че си много умен, ама не те знае никой.Вместо да обиждаш успелите хора им кажи едно браво за това което са постигнали.Цял живот все с комплекси и злоба ли ще я караш
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 16:53

MASTER_COOL написа:Да почерпиш тогава, все се каниш :lol:

който стане пръв шампион, ще почерпи? Или по-добре да го формулирам като който фалира втори (или за втори път) :mrgreen:

принципно вино не пия, но сравнително добре успвам да отсея добрите вина - препоръчвам ти на Царев брод (една винарна до Шумен, там им е тяхното Курило или 4-ти км с лудницата) - наистина добри вина, намират се и в София. особено сладките им, десертни, които се рпавят след занръзване на гроздето, за да се махне водата от него по естествен начин, та го берат ноември месец. Имат и един ендемитен сорт Гергана за бяло вино - айде да не правя излишна реклама
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 16:58

peliforewer написа:Тези дето са взели Стоичков за рекламно лице са много по-умни от теб и знаят защо го правят.Във Фифа също знаят защо са му предложили пост.Ти се мислиш, че си много умен, ама не те знае никой.Вместо да обиждаш успелите хора им кажи едно браво за това което са постигнали.Цял живот все с комплекси и злоба ли ще я караш

За това какви калъфи бачкат в Кауфланд и маркетинговия им отдел и колко много са зад Лидл мога да ти говоря с часове, ма няма смисъл. Ристу е там по "препоръка" - вероятно можеш да се сетиш чия, нали? Колкото до ФИФА - известните хора, дето са приключили с футбола и нямат пари, се броят на пръстите на двете ръце, така че за тях кюрдЪ им идва дюшеш - друг такъв скъсан главоч за малко пари няма как да намерят.

П.С. бях ти казвал преди, ма пак ще го напомня - бях в Мадейра преди година и половина - вход в страхотния музей на Кристиано, където можеп да си направиш холограмна снимка с него и има абсолютно всичките му трофеи - 5 евро. Вход за музея на кюрдъ, където няма идея какво има - 20 лева - ово е стандарт, баце!

П.П.С. Сега отново проверих, че инфото ми е старо - пуснал е промоция за 10 лева - явно съвсем го е закъсал откъм посетители
Непринуден написа:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2025 17:00

tmanolov написа:

Толкова разбираш и от грозде, тази година не е кой знае колко висока захарността, а количеството е почти 2 пъти по-малко от миналата година и затова цената е доста по-висока от миналата година.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 17:02

peliforewer написа:
tmanolov написа:

Толкова разбираш и от грозде, тази година не е кой знае колко висока захарността, а количеството е почти 2 пъти по-малко от миналата година и затова цената е доста по-висока от миналата година.

у ваше село по кюстендилско може и да не е, но другаде е. А и кюстендил не се слави с гроздето си :mrgreen:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”