Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 21 ное 2023 13:28

Некои съображения:
1. Държавата да не се меси във футбола, докато не осигури секции по футбол в училищата, не намери пари за заплащане на учители и треньори в тях, не направи игрища - по един декар на училище стига за игрище. Тогава да има претенции към футболната администрация. Да си погледне училищата и прилежащата им спортна база и тогава да има претенции.
2. Да реанимира ученическия и студентски футбол.
3. Има тука стрателни и работни хора, има и хора с познания - да обобщят за и против ръководството на клуба и да инициират дебат с него.
4. Да се появяват по-често твърдения, подкрепени с позовавания на публични и признати източници: доклади; отчети; справки; но не и медийни материали, ако те не посочват източника на информация, а още по-малко аргументи от рода - аз тоя го знам много добре ...
Иначе мат'риалът какво му е - за някои преди мотивът у нас е бил привилегиите на спортистите, за други - спортът като възможност да се измъкнеш от гетото, за трети - хората били преди по-качествени по нашите ширини ... Мога да кажа, че като коригираме промяната на мат'риала с цивилизационната променлива за тези години, ще се окаже, че мат'риалът е същият. Той просто не се използва ефективно ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 ное 2023 16:11

blue avalanche написа:Понеже видях, че дебатът мина в "нова орбита": "Колко добре познаваш еди-кой си?" та да попитам в този ред на мисли:
Колко добре познават Сираков тези, които се хвърлят на амбразурата за него?
Колко човека си "пият ракията" с Костов?
Колко човека са играли сантасе с Боримиров в "градинката пред блока"?
И т.н.
Темата може да се прекръсти на "Искрено и лично".
Всички ,които се познават с този или онзи - сега е моментът на излязат на светло. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Амбразурчиците на Рибаря, колко добре го познават? Да не би заедно да сте ловили риба?
А за Ивков, колко човека си "пият ракията" с него?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 ное 2023 16:50

За българите в елитната група - идааат! Паднали са само с 2:1 от Андора!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 ное 2023 17:20

Странджата написа:За българите в елитната група - идааат! Паднали са само с 2:1 от Андора!

Ако вярваме на журналето:
Това се оказва едва втората побеа за Андора от 2007 г. насам.

:shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 ное 2023 20:16

Гледам мърито се изтъпанил със шала на гьоз гзоз теглих му една майна ,ама с кеф.
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 ное 2023 20:42

vlong написа:Гледам мърито се изтъпанил със шала на гьоз гзоз теглих му една майна ,ама с кеф.

Е със шал на Левски ли да застане? Човека бе част от преговорите със Шолак, сега отива в отбор, под неговата шапка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 ное 2023 20:47

Serafim написа:
vlong написа:Гледам мърито се изтъпанил със шала на гьоз гзоз теглих му една майна ,ама с кеф.

Е със шал на Левски ли да застане? Човека бе част от преговорите със Шолак, сега отива в отбор, под неговата шапка.

Такива като горния са събирателен образ на българина в много отношения, особено в това да бухне няколко ракии и да тегли майни на други, по-успешни от него българи, при това с кеф. И то за неща, които по никакъв начин не го касаят и не му влизат в мизерната работа. :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 ное 2023 20:54

Влизат ми ,специалисте,влизат ми ,за разлика от тебе.
Менте !
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 21 ное 2023 21:01

За Андора се изхрачиха, за Естония нещо да кажете???
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 ное 2023 21:31

Успех на Мъри! Едно е сигурно... И там ще направи добър отбор. Особено сега, когато ще мисли само за футбол и няма да се занимава с други глупости!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”