parvanoff написа:TristaNNN написа:.
..
И преди съм го казвал-50 000 левскаря ако дадат по 100 лв. на година за отбора са 5 милиона като най-чистата печалба са билетите и даренията.....
Няма да са толкова чисти 5 млн. , защото преди това крайният собственик на крайния спонсор-собственик ще се зарадва на едни сладки 500 000 кръвен данък, хайде - без даренията.
Па т'ва, хич да не е, са парици за едно читаво вратарче или прилично нападателче.
Иначе, друг път не съм го казвал, но през годините ми е направило впечатление, че тая простичка формула "Х левскари х У лева = Ехееее" , основно се повтаря от хора, де за последно са стъпвали на стадиона, когато пазеше Илиев, или Митрев. Или стъпват веднъж-дваж в годината, я на мач от 2 кръг в ЛК, я на полуфинал/финал за купичката. Не целя да обидя или разединя никого, просто споделям мнение и наблюдения, че нали е форОН и всеки може да си пляска на воля.
Интересно ми е, като отидеш на концерт и дадеш 100 лв. интересуваш ли се кой прибира кинтите? Или на кино, или на театър, или на каквото и да е събитие? Като си купуваш нещо от магазина пак ли си мислиш кой-колко те краде? И понеже си ме цитирал ще кажа-щом съм написал тази схема, ще е малко тъпо да не съм дал тези пари за любимия отбор. И казваш, че не го пишеш, за да обидиш, но каква ти е целта? Дори и да е така, това променя ли казаното от мен, че Левски може да получава едни 5-10 милиона на година ако имаше сериозни фенове? Не променя, това е ясно и оттам става ясно каква ти е и целта...
П.П. Респект за мнението на Странджата!
Разбира се, че не ми пука кой краде и кой прибира, когато отида на концерт или закупувам стоки в магазина до нас.
Само дето аз имам избор дали и на кой концерт да ходя, нали?
А какъв е изборът ми с любимия Левски - да избера неговото представление или да ида на по-добрия концерт на Разград, примерно?!
Усещаш ли колко нелепо сравнение ми даде!
Явно такива като теб явно... ох, как да го кажа по-меко, не знам... гледате на Левски като концертно представление или консерва на щанда. Плащаш-получаваш.
Проблемът обаче на такива като мен е, че чувстват любимия Левски като част от себе си, и междувременно покрай всякакви трудности, кризи и дарения, инициативи и т. н. и т. н., с и през годините, вече чувстват и силна принадлежност към Левски и левскарството. Не гледам на Левски като на театрално представление в неделя вечер, а като на един от най-скъпите си семейни членове, които са незаменими.
Ако искаш ми вярвай, но в момента повече се тревожа за здравословното състояние на Левски, отколкото за малката си дъщеря, която също е болна! Защото за втория случай знам, че има кадърен и опитен лекар насреща, който ще я оправи за няколко дни, докато за Левски илачи не виждам от... "докторите" семейни.