Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 23:01

Ама разбира се, че икономистът Ганев е бил в Левски, за да смуче стотиците хиляди месечен надник, полагаеми на член в НС, поради щедростта на Милото. Очаквам в скоро време да е на улицата - гол и бос. В него проговарят глад и немотия, нали? :lol:
И разбира се, че е работа на Ганев сам самичък да прави плановете на клуба, че и да ги сподели на БГЛ, разбираш ли - да му намери още поводи за храчки, докато нагъва от юзчето. Историята и практиката показват, че най-успешните клубовете следват идеите на някой член на НС. :mrgreen:
Не знам как да коментирам воплите да бил казал и рекъл не знам си какво... Нали уж обединения, спасения, задруга в името на спасението на Левски? Трябваше всички недоразумения и ръководни спорове да излязат наяве след само месеци на някакво балансиране и спокойствие в ПФК-то ли? Не знам как да го кажа любезно, затова ще карам направо - или сте безпардонни лицемери, или омразата към злите наркоси е притъпила ума ви, или сте го засмукали срещу някой палмов лев. Дано да е последното, ще ви разбера предвид тежките времена, иначе ще почна да се бия по главата задето ви уважавам като левскари, ако и да сме често на диаметрално противоположни мнения.
И тия приказки идват от хора, които зад всяка дума на някой зъл наркос съзираха завери, палеха форума с дитирамби и съчинения, всяка критична дума я описваха като интрига и напрежение, жажда за власт и т. н. от познатия репертоар. Малко като вица - Що си с шапка, що си без шапка. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 23:04

[quote="parvanoff"][quote="I_Tuk_Froid_Pobedi"]
....
Да, явно колегата го е написал, извинявам се.
Идея си нямам защо не съм го отразил, явно окото ме е подвело.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2023 23:20

Сърцераздирателни вопли от сираковистите:
"Ганев, защо не каза?"
"Мъри, защо не каза?"
"Ивков, защо не каза?"
Айде малко МажоритарОт да вземе да "каже", а? Ама мъжката половинка, а не гимнастичката...
Щото обеща, че Левски щял да е най-прозрачния клуб в България.
Така и не разбрахме какво стана с Диксън, Шолак, как завърши мачът с НАП, кога ще ни изстреля в орбита...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 23:45

[offtopic]И аз се извинявам, че се намесих в дискусията, но не издържах. ;) Типично по български, знаещи или незнаещи, разбиращи или неразбиращи, чели или недочели и т.н., за нас е важно да критикуваме. Същото се отнася и за 90% от мненията тук, както и за последните ти две-три мнения, но просто нямам, нито времето, нито физическата възможност да провеждам дискусия с всеки тук, колкото и да ме дразни това постоянно противопоставяне, мрънкане, обиждане на легенди на клуба и всякакви хора /дори политици в спортен форум/ и най-вече, защото според мен това вреди на клуба ни, а в момента това може и да е фатално за любимия ми отбор. Пък и май си е загуба на време, защото всеки си знае своето, независимо от фактите...
П.П. Наздраве на колегата Манолов-ще си отворя един Бернард по повода, но не смятам да правя никакви изчисления-само предложих да не се отчитат само приходите, а и разходите ;)[/offtopic][/quote]

[offtopic]Виж, ако нещо не ти допада, включително и моите мнения, то не се чувствай длъжен да го четеш. Разбирам и споделям болката ти от противопоставянето, но аз лично не мога да подмина с лека ръка някои наглости, неправдиви мнения и лицемерни шикалки, които видимо са отвъд рамката на личната, честна позиция и неприкосновеното форумно право на коментар.[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 ное 2023 00:12

TristaNNN написа:Ама разбира се, че икономистът Ганев е бил в Левски, за да смуче стотиците хиляди месечен надник, полагаеми на член в НС, поради щедростта на Милото. Очаквам в скоро време да е на улицата - гол и бос. В него проговарят глад и немотия, нали? :lol:
И разбира се, че е работа на Ганев сам самичък да прави плановете на клуба, че и да ги сподели на БГЛ, разбираш ли - да му намери още поводи за храчки, докато нагъва от юзчето. Историята и практиката показват, че най-успешните клубовете следват идеите на някой член на НС. :mrgreen:
Не знам как да коментирам воплите да бил казал и рекъл не знам си какво... Нали уж обединения, спасения, задруга в името на спасението на Левски? Трябваше всички недоразумения и ръководни спорове да излязат наяве след само месеци на някакво балансиране и спокойствие в ПФК-то ли? Не знам как да го кажа любезно, затова ще карам направо - или сте безпардонни лицемери, или омразата към злите наркоси е притъпила ума ви, или сте го засмукали срещу някой палмов лев. Дано да е последното, ще ви разбера предвид тежките времена, иначе ще почна да се бия по главата задето ви уважавам като левскари, ако и да сме често на диаметрално противоположни мнения.
И тия приказки идват от хора, които зад всяка дума на някой зъл наркос съзираха завери, палеха форума с дитирамби и съчинения, всяка критична дума я описваха като интрига и напрежение, жажда за власт и т. н. от познатия репертоар. Малко като вица - Що си с шапка, що си без шапка. :lol:

Това е много ниска топка, не ти отива.
Ако ще тръгнем да се клеветим и набеждаваме един друг, еми объркал си човека...
Преди поне водехме дискусия(спор) подплатена с факти, сега палмови парички :lol: :geek:
Давай бре човек, какво ни осведоми, какво предложи и какво направи в крайна сметка Пепи в Левски, ето аз не знам... хайде прати ме на кучето у .... имаш този шанс, защото аз мога да ти докажа моите думи!
Ти доколкото си спомням "откри топлата водата" че морално сме умрели по времето на бат ни Насо... ама, нарочно или не забравяш какво ни направих последните години герберасите и техните подлоги, управляващи клуба ... тогава морала ВИ беше на високо ниво ... ай, сиктир!

Давал за бай ти Ганя, ама си пусни пак онова много кратко клипче с унилите физиономии след победата над Апоел Беер Шева, онези ретради ще ми говорят за морал и чест... смяххх :lol:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 ное 2023 00:16

Kotooshu написа:...

Та се чудя, този страхотен икономист защо не ни представи неговия строг но справедлив финансов план за излизане от будната кома докато смучаше паричките на кокосите :?

А не се ли чудиш защо тези страхотни управленци и консултанти от РСКонсулт-ПалмсБет-София не ни представят техния справедлив и строг финансов план за излизане от будната кома, при положение, че ПФК Левски по договор им плаща за управление/консултуране, докато левскарите им плащаме и 10% кръвен данък? И по договора за управление Левски им дължи вече почти 1 300 000! :o
Повтарям: Левски плаща/дължи пари на една от юридическите форми на Милото, за управление на ПФК Левски!
Или Ганев е по-удобния за мозъчето на БГЛ злодей, а? Милото няма да го закачаме, да не му развалим образа на меценат, дейва..
Ма левскарите не плащаме 10% на Ганев и злия наркос май няма договор за управление, нали?
Лелеееее, колко сте прозрачни, лицемерни и безпардонни! :evil:
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 ное 2023 00:26

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:...

Та се чудя, този страхотен икономист защо не ни представи неговия строг но справедлив финансов план за излизане от будната кома докато смучаше паричките на кокосите :?

А не се ли чудиш защо тези страхотни управленци и консултанти от РСКонсулт-ПалмсБет-София не ни представят техния справедлив и строг финансов план за излизане от будната кома, при положение, че ПФК Левски по договор им плаща за управление/консултуране, докато левскарите им плащаме и 10% кръвен данък? И по договора за управление Левски им дължи вече почти 1 300 000! :o
Повтарям: Левски плаща/дължи пари на една от юридическите форми на Милото, за управление на ПФК Левски!
Или Ганев е по-удобния за мозъчето на БГЛ злодей, а? Милото няма да го закачаме, да не му развалим образа на меценат, дейва..
Ма левскарите не плащаме 10% на Ганев и злия наркос май няма договор за управление, нали?
Лелеееее, колко сте прозрачни, лицемерни и безпардонни! :evil:

Не се чудя, питам и търся истината... а, истината я знаят хората които ги величаете.

Само да не забравя като говориш за палмовите парички, питай си твоя идол , апостол ли беше ... дали му беше добре с парите на палмите, факти, другото е ала-бала.

Когато няма доводи човек, почва с обидите, е познато, нали ....
Сполай ти!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2023 00:52

TristaNNN написа:
W84me написа:
TristaNNN написа:Да не говорим, че на сдружемразците им излязоха мазоли от писане, че не трябвало да се изкарва информация, че така се внасяли интриги и напрежение, в сериозните фирми и корпорации не правели така, конфиденциалности имало и т. н. и т. н. Ма тая тема не смятам да я дъвча за стотен път.

Още ли има такова сдружение, мислех че е приключило вече. Иначе Петър Ганев можеше да излезе и да каже, че нещата в Левски затъват, когато беше част от управата. Не чухме подобно нещо.

Аааа, ясно. Значи не било "какво направи, докато беше....", а "защо не излезе да каже...".
Ма има малка разлика във формулировките на въпроса, дейва, а?
Както и да е, злите наркоси вече ги няма в управлението да казват, злия нарко треньор-антирекордьор също, Сдружението си държи бройка от над 1000 човека и всичко е точно.
А клубът просперира под ръководството на Ваш Сираков, понеже няма наркоси наоколо и в управата. 8-)

Да де, нито е направил нещо, защото уж позицията му не позволявала, нито е казал нещо, за второто не разбрах какво е оправданието.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2023 05:54

Не разбирам приказките против Пепи..
Аз много го харесах от оновата дългото интервю. Той не е бил управляващ фактор, нали? Този би се справил вероятно много по-добре от Борката като дирек. Ако разбира се Борката върши нещо. Всъщност, Борката се провали вече в нещо. Като не обезпечи треньора настоящия с качествен трансфер. Някакъв параолимпиец и някакво индианско джудже.
Ще е интересно да видя Дарлан как ще се развие, но принципно "Гремио" са сред топ-школите на Южна Америка. Само че как тръгваш към титла и привличаш един дето миналата година има 44 минути за първенство, а по-миналата 88 минути (ако на "Сокъруей" може да се вярва) и един... параолимпиец. В чужбина тоя дирек ще го уволнят.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2023 07:01

Предполагам как, де. Не помня кой разказа преди бая години как и играчи и тренери редовно си плащат да си възродят кариерата чрез "Левски" и ЦСКА (RIP). И двата клуба играеха редовно в Европа. Между другото това го има май и в Западна Европа, но е по-рядко.

Върни се в “Левски”