И разбира се, че е работа на Ганев сам самичък да прави плановете на клуба, че и да ги сподели на БГЛ, разбираш ли - да му намери още поводи за храчки, докато нагъва от юзчето. Историята и практиката показват, че най-успешните клубовете следват идеите на някой член на НС.
Не знам как да коментирам воплите да бил казал и рекъл не знам си какво... Нали уж обединения, спасения, задруга в името на спасението на Левски? Трябваше всички недоразумения и ръководни спорове да излязат наяве след само месеци на някакво балансиране и спокойствие в ПФК-то ли? Не знам как да го кажа любезно, затова ще карам направо - или сте безпардонни лицемери, или омразата към злите наркоси е притъпила ума ви, или сте го засмукали срещу някой палмов лев. Дано да е последното, ще ви разбера предвид тежките времена, иначе ще почна да се бия по главата задето ви уважавам като левскари, ако и да сме често на диаметрално противоположни мнения.
И тия приказки идват от хора, които зад всяка дума на някой зъл наркос съзираха завери, палеха форума с дитирамби и съчинения, всяка критична дума я описваха като интрига и напрежение, жажда за власт и т. н. от познатия репертоар. Малко като вица - Що си с шапка, що си без шапка.