Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 21:24

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Мнозина можеби са се замаяли от "успеха" срещу Ботев Вр. ама на "Гонзо" тепърва му предстоят "тестовете" !

Не вземем ли мачовете с Миньор, Литекс, Лудогорец и другите малко по-сериозни отбори, да не се сърди на "разбирачите" !!

А,ако ги вземе,"разбирачите" кво прайм тогава? :?

"Ако ги вземе", аз лично си "късам тапията" на разбирач и повече лоша дума против него няма да кажа ... :lol:

А и бих бил - ДОВОЛЕН, ако това чудо стане, защото определено три поредни трудни мача не се взимат с късмет !
Значи Левски ще е показал и някаква хубава игра ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 авг 2011 21:24

THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:Тези,които си ПОДКРЕПЯТ отбора и са "ИСТИНСКИ " Левскари,за разлика от нас-"УЖКИМСКИТЕ",могат ли да дадат поне ЕДИН аргумент в полза на г-н Иванов?

Аз ги попитах още след провала в Търнава да посочат поне един плюс ( + ) на "Гонзо" , ама не последва отговор ...

И за мен е наивно да подкрепяш отбор, само защото .... Трябвало да се подкрепя ! ?? :shock:
Ние "разбирачите" можем да изброим поне 5 кусура на треньорчето ни, ама тези дето го подкрепят немогат да кажат, защо го правят ...

Дарвин е в грешка !
Oт маймуната човек, никога не е ставало ... но за обратното, никога не е късно ! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 21:29

фифи перото написа:Дарвин е в грешка !
Oт маймуната човек, никога не е ставало ... но за обратното, никога не е късно ! :lol:

Кратко и ясно ... :)

Дано повечко хора схванат за какво иде реч ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 авг 2011 21:30

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Мнозина можеби са се замаяли от "успеха" срещу Ботев Вр. ама на "Гонзо" тепърва му предстоят "тестовете" !

Не вземем ли мачовете с Миньор, Литекс, Лудогорец и другите малко по-сериозни отбори, да не се сърди на "разбирачите" !!

"Ако ги вземе", аз лично си "късам тапията" на разбирач и повече лоша дума против него няма да кажа ... :lol:

А и бих бил - ДОВОЛЕН, ако това чудо стане, защото определено три поредни трудни мача не се взимат с късмет !

Ако ще и шампиони да станем,не си късам дипломата за "разбирач" :lol:

Поради 2 причини:
1.Играл съм я тази игра и не в "маалата" или на плейстейшън
2.Прекалено съм тъп,за да виждам "красивото" в играта на Левски с този "мениджър" [offtopic]ФИФА[/offtopic]:mrgreen: :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 21:33

фифи перото написа:Прекалено съм тъп,за да виждам "красивото" в играта на Левски с този "мениджър"

Най важното е, че футбол със страх не се играе !
А аз виждам доста напрежение и откровен страх в момчетата със сини екипи ...

А че другото също липсва, спор няма.
Ама по-горното е много лошо явление...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 авг 2011 21:36

THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:Дарвин е в грешка !

Кратко и ясно ... :)

Дано повечко хора схванат за какво иде реч ... ;)

За прасковите,за Сините камъни,за БУРНИЯТ вятър,....ЗА ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 авг 2011 23:42

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:

Еххх, дано Гонзо да спечели мачовете, които спомена и да си върнеш думите назад!
:mrgreen:
Иначе аз не съм се главозамаяла сле победата ни над Враца и знам, че от тук насетне почват тестовете за-Гонзо, футболистите и ние феновете.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 авг 2011 01:16

На Гонзо теста беше със Спартак Търнава. От тaм нататък го плюя. Гонзо Вън, Батков Вън !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 30 авг 2011 11:50

досега като ви гледах играта, следващите 5 кръга майка ви жална!!! след лудогорец приемате локо и гостувате в бургас, тия мачове няма да са много по-лесни от предните три... с огромно нетърпение чакам да видя как ще ви отупат и ще ви разхвърлят из цялата родина от перник през разград до бургас и гонзо ще приключи завинаги с БГ футбола!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2011 12:06

Гонзо е нещастник и това го знаем всички, ако ще и меси да дойде пак няма да направим нищо .А и след търнава , на кой му пука за това че тоя е взел мач с ботев враца или пък че ще вземе такъв срещу лудогорец ?
От 3 години батков и тоя тъпанар съсипват Левски , те друго не правят . Никакъв кредит на доверие за тия .
Онзи ден пак почна да ръси едни и същи приказки ....след 6 месеца Левски щял да бъде друг отбор, смех :))...колкото беше друг и тази пролет .
Тези които подкрепят гонзо-лекето в момента , подкрепят и идеята за съсипването му . Аз определено съм от 3 год "разбирач" и не ми трябват извиненията на този келеш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”