Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Майкон май не обича да играе много в защита :))
110 години любов!
groti написа:Кво беше.. Джемили не става. Да го разкарват
Ами и той и Мислович трябва незабавно да бъдат изгонени. Не се връзват в концепцията за игра на отбора. ;)
- Kris_men2000
vlong написа:Kris_men2000 написа:Джемили сам иска да си тръгне от Левски. От това по ясно няма накъде. А за повърнята и свободните съчинения на продажните журналисти просто нямам думи. Вярвай им. Те са истината,светлината и правилният път в живота ти. Да не забравиш да псуваш г-н. Сираков. Той е виновен за всичките малоумни съчинения на джендърлята.
Г-н Крис ,ако ме бъркаш с някой друг,това е донякъде добре,ако не ме бъркаш ,а си мислиш ,че псувам Сираков и това ми е смисъла на животайлов не говори добре за теб.
Много си краен,на моменти дори си мисля,че е някакъв вид сарказъм,ама едва ли.
Ако си набор 2000 това обяснява много неща.
Сто пъти обеснявам. Това е профила на сина ми. Аз съм набор 71 а това говори много. Гледал съм Мишо Вълчев,Руси Гочев и много други легенди на живо.
Коев, Хубчев,Пл. Николов, Дъртилов, Михайлов те ми са като набори.
Та не ме прави на цепак за което ти благодаря от сърце. Де да бях на 24.Оооо Господи колко правилни неща щях да направя в този живот.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Разгеле. И ние вече имаме голямо лошо негро за деветка. Айде хаирлия да му е. Тоз ще пори много мрежи и ... в Студентски град.
alexdb написа:groti написа:Кво беше.. Джемили не става. Да го разкарват
Ами и той и Мислович трябва незабавно да бъдат изгонени. Не се връзват в концепцията за игра на отбора. ;)
Дано концепцията да не е Мислович ЦЗ или ДХ...
110 години любов!
-
Serafim
- Контакти:
Ще прозвучи негативно, но не виждам някакви позитиви. Отбора ни няма никакъв баланс за игра с трима в защита и халфбекове. Първо, номинално имаме само двама централни защитника, защото Цунами не е такъв. За такава схема бековете трябва да са машини и напред, и назад, а нашите не съм сигурен, че са... Второ, нямаме вътрешни халфове. Митков е с много спорни качества, Охене е на приливи и отливи (а и явно няма да му се гласува доверие много, като на Мислович, Джемили и Фадига). Трето - имаме крила, които ще ползваме като нападатели... Тристан искаше да види Лима, като ЦН - ами ето - най-силните му качества - спринта и удара от дистанция са неизползваеми, защото просто няма пространсва, когато си между централните защиници, бек и халф. Сходно е положението и с Бала. При все, че имаме два чисти такива по над 190см. И между другото - почти нула центрирания към тях... Играчите ни изглеждат постоянно хванати извън зоните си, в ничия земя. Дано не съм лош пророк, но Генчев, като един идалго може да се сбори в близко бъдеще с вятърни мелници, които ще му изядат главата, подобно на престоя му в Ботев. Той въобще в контролите пробва ли по-конвенционална схема с 4-ма в защита и крила?
Какво ще кажете за финта на Маринчо в 12-13 минута? 8-) Великият майстор на коженото кълбо Зидан го направи за първи път преди доооста години. Сетне успешно го правеха Роналдиньо, Роналдо (CR 7)и Меси.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Plamen_i00
- Контакти:
Съгласен с metodito и Serafim за схемата. Нали клубът имаше концепция още от юношеските формации да се налага 4-3-3. После идва Генчев и казва, че любимата му схема е 4-4-2, но в Крумовград играел 3-5-2, защото футболистите са били подходящи за такава. Седмица по-късно казва, че и в Левски футболистите са за 3-5-2. Това изглежда странно като се има предвид, че тримата централни защитника, които ползва са миналогодишен титуляр ЦЗ, миналогодишна резерва ЦЗ и играл цял сезон като титуляр ляв бек. За контролата - Джемили показа, че е класа над Фадига на тази позиция. Сангаре загатна, че може да бъде полезен. На Мислович сигурно не му е приятно да запълва дупки на позиции, които са му чужди.
-
THE G.A.M.E
1-во: Страшно полезна контрола !
Дори с провокациите, грубите влизания и лежането/симулациите на евреите. Нека сме наясно - извън Лудогорец, Етрополе, Локо и Ботев от Пловдив, всички останали ще играят така срещу нас !
2-ро: Генчев ще трябва да еволюира !
Друго си е да с треньор на отбор, който в около 80 % от мачовете си, е доминиран и се защитава.
В този случай, да не кажа че е "лесно", но е ясно как трябва да се действа.
Срещу Левски, обаче, около 90 % от съперниците ни, са с лице срещу топката и наредени в и около пеналта.
Сори, Станиславе, ама т'ва нещо нема кЪ да го пребориш с директен футбол. И Мъри НЕ успя ...
3-то: Новите ...
Ми, Майкон ще си е попадение, ако успее да налее повечко кислород в дробовете.
Алдаир е по енергичният, но му липсва футболен интелект... И лЕв крак. Но отваря добре в дEсно.
За малкото време, в което игра... THE NEW BLACK POWER показа, че ще е фактор около и в наказателното на противника.
Алекс Колев... Продължава да ми е голяма загадка. Сякаш ще е по успешен на контри, ама както споменах, при нас е маааалко сложно това явление.
В заключение ...
Отборът определено не е готов.
Сякаш съставът не е избистрен и играчите, на които се залага като титуляри, не са сработени. И определено не си пасват, като качества и енергия ...
Сякаш след смените през 2-рото полувреме, Левски изглеждаше далеч по сработен и опасен ...
Тема за размисъл, за Генчев ...
Дори с провокациите, грубите влизания и лежането/симулациите на евреите. Нека сме наясно - извън Лудогорец, Етрополе, Локо и Ботев от Пловдив, всички останали ще играят така срещу нас !
2-ро: Генчев ще трябва да еволюира !
Друго си е да с треньор на отбор, който в около 80 % от мачовете си, е доминиран и се защитава.
В този случай, да не кажа че е "лесно", но е ясно как трябва да се действа.
Срещу Левски, обаче, около 90 % от съперниците ни, са с лице срещу топката и наредени в и около пеналта.
Сори, Станиславе, ама т'ва нещо нема кЪ да го пребориш с директен футбол. И Мъри НЕ успя ...
3-то: Новите ...
Ми, Майкон ще си е попадение, ако успее да налее повечко кислород в дробовете.
Алдаир е по енергичният, но му липсва футболен интелект... И лЕв крак. Но отваря добре в дEсно.
За малкото време, в което игра... THE NEW BLACK POWER показа, че ще е фактор около и в наказателното на противника.
Алекс Колев... Продължава да ми е голяма загадка. Сякаш ще е по успешен на контри, ама както споменах, при нас е маааалко сложно това явление.
В заключение ...
Отборът определено не е готов.
Сякаш съставът не е избистрен и играчите, на които се залага като титуляри, не са сработени. И определено не си пасват, като качества и енергия ...
Сякаш след смените през 2-рото полувреме, Левски изглеждаше далеч по сработен и опасен ...
Тема за размисъл, за Генчев ...
vlong написа:Джамиле Петков О Ийее
Все още нямаме наблюдения върху последният но ми се струва че това са твърдите титуляри . Митков е далеч от очакваното, подобно е положението и с Мислович,Охене е футболист за едно полувреме.
Кажи ми кои са ти халфовете да ти кажа какъв ти е отбора!