Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“
Аз не съм бил там да се бия,просто казвам нещата каквито са.Колкото до това по-голямите да строяват по-малките ще ви кажа,че днес начело на онези бяха няколко такива индивида,които първи дадоха задна.Сега тях кой ще ги строява,сигурно семействата им,ако имат такива.И не вярвайте на всичко което четете и виждате,фена който е в болница нито е наръган с нож,нито прободен с щека.Това само някой малоумен олигофрен може да го напише,след като пазара за зимни спортове е далеч от мястото на сблъсъка.
-
- Контакти:
До колкото рабрах някои от сините фенове са искали да атакуват залата,а други са им отвърнали.Всякакви срещи от подобен ранг трябва да се наблюдават от полицията и да се вземат съответни мерки.Хайде едни да не се правят на по-велики от другите защото винаги ще има ответни реакции.А ултрас няма нищо общо с названието хулиган.А хулигани има и в най-малкото българско село.А някои ходят и с шалчета.Така изглеждат част от общност.Защото един срещу друг не смеят да излезнат.Двама срещу един да.Но ако срещу нтях има подобен екземпляр се страхуват.
magga написа:ros написа:DIABLO написа:Пак ви повтарям,виновни за станалото днес и за предишни случки са полицаите.Много добре знаят кои са проблемните фактори и в двете агитки,но нарочно не ги задържат за да отчитат полезна дейност след подобни сцени.За мен това е големия проблем,а не че две групи искат да се бият.Те ако трябва и на луната ще отидат за да има сблъсък.
Абе що се правите на ненормални??? Ако аз и ти се уговорим за по един шамар, що полицията да ни е виновна??? Що не спрете да си правите уговорки за бой и спрете да се биете? Ей това и отговори
Нормално и да се бият, а полицията трябва да ги спира ?? Не трябва ли те да се спират, а полицията да гони крадци и мутри ? Не трябва ли хората да имат самоконтрол ? Не трябва ли да си болен мозък, за да искаш да нараниш друго човешко същество ? Много неща трябват, но щом има 10 човека в този форум, които мислят иначе какво ли остава извън него ... Нормалните ще стават кът, а хора с начално образование, които не знаят какво е направил Ботев, Левски и кога и от кого е създадена България ще решават избори след няколко години и за това не е виновна държавата, а обществото !
Абсолютно съм съгласен с теб!!!! Вместо с крадци и убийци полицаите са принудени да се занимават с тази шайка зомбирани идиоти, а и да ги обвинявт в липса на реакция, като че ли са им длъжни...!!! Невероятно е как всичко се е изродило дотолкова, че едва ли не за хулиганските забавления на идиотите държавата трябва да плаща!!!
Последна промяна от ros на 20 яну 2013 20:57, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
delqnski47 написа:Все повече се убеждавам,че тука има някакви невероятни филмари,дето живеят в някакво измерение,в някакъв измислен парадоксален свят...
После що Западна Европа ни гледа странно....
За втори път ти казвам: не се дръж като комунист и като някаква върховна инстанция - да игнорираш и клеймиш всяко различно мнение! Няколко човека се опитват просто да представят и другата гледна точка, никой не е казал, че одобрява побоищата! По-добре вникни в написаното, единият колега много добре го е казал как стоят нещата! да тръгне с епитети всеки може, между впрочем повечето от някогашните "филмари" днес са улегнали хора със семейства, с професии и със своето място в обществото! Има и немалко милионери, които са пили пушкаровка по градинките и са бъркали бомби по мазетата! Пуберски години, случват се и такива неща! Но да се дават оценки в стил '' ОФ-пенсионер-активист'' е последното решение на проблема!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Наркоманска му работа ,докога???Тези идиоти от София Запад и Офанзива са просто...нямам думи
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
shotgun blues написа:Наркоманска му работа ,докога???Тези идиоти от София Запад и Офанзива са просто...нямам думи
Еее стига де, веднага, къде пише, че са СЗ и Офанзива?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Журналистите също имат своята вина за всички тия простотии. В нормална държава за уроди като Г.А. и Ефрем, които всяват омраза прокуратурата отдавна да се е самосезирала.
Да не говорим и колко пъти тук полицията е обвинявана, че си превишавала правата и имало полицейски терор. А е точно обратното - куките хем са прекалено толерантни и меки, хем са и тъпи гъзове - възможно най-лошата комбинация. Трябва бой, бой и пак бой по празните дрогирани кратуни и който посегне на полицай - да бъде смилан в ареста, както ще стане в САЩ или Великобритания примерно, ако удариш полицай.

ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:Наркоманска му работа ,докога???Тези идиоти от София Запад и Офанзива са просто...нямам думи
Еее стига де, веднага, къде пише, че са СЗ и Офанзива?
Аз лично видях,че имаше от сз и то голями.
-
ros написа: След отговора - СМИСЪЛ НЯМА просто наистина няма смисъл от останалите обяснения по-надолу!!!
Ако си от големите - обясни на малките пишлемета, че адреналин има на ски пистата, че може да покаже сила в боксовата зала, че може да покаже превъзходство на спортната площадка!!! Адреналина също е огромен!
Животът в България наистина е адски труден и с това си поведение облекчава ли се за детето, дето е в Пирогов и семейството му? Написал си една камара глупости, които за радост само вие си разбирате и се надявам все по-малко последователи да имате. Защото това, че днес един полицай е със счупена ръка не е липса на пострадали (твой отговор №4), защото България няма нужда от никакви Лапади, Дивизии, Офанзиви и темподобни, защото е най-лесно да подлъжеш едно пишлеме с приказки от сорта "Ела с мен да те направя мъж" и после да изчезнеш като първата мижитурка, ако се сручи нещо и да кажеш "сам си носи отговорността и последствията"
Давам ти пример,преди година някъде отвори врати спортен център Сектор Б,там може да се тренира бокс и т.н,но какъв е смисъла от това като тия неща се прилагат на улицата ? Нали искаш да си влагат усилията в тренировки и т.н,е след това като се сбият навън или надрусат или напият к'ъв е смисъла ? На малките и да им обясняваш,нищо няма да им влезе в главите,те са както казваше някой лош генетичен материал,доста тъпи ограничени и лесно манипулируеми.Относно еничарите в униформи,които неведнъж са посягали на мирни Български граждани (само споменавам 14.01.2009 г.) изобщо не ми пука,тия боклуци заслужават не счупени ръце а счупени тикви.Ако не си в тези среди много неща един обикновен човек не би разбрал,и затова има и постоянно дебили основно в интернет които съдят с такъв морал и патос на които биха завидяли и най-свирепите комунистически сатрапи-убийци от ссср и Бантускот.Хулиганство винаги ще има,въпроса е да е в определени граници и да не се случват инциденти като днешния,тоест без оръжия и без огромно числено превъзходство !
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Все повече се убеждавам,че тука има някакви невероятни филмари,дето живеят в някакво измерение,в някакъв измислен парадоксален свят...
После що Западна Европа ни гледа странно....
За втори път ти казвам: не се дръж като комунист и като някаква върховна инстанция - да игнорираш и клеймиш всяко различно мнение! Няколко човека се опитват просто да представят и другата гледна точка, никой не е казал, че одобрява побоищата! По-добре вникни в написаното, единият колега много добре го е казал как стоят нещата! да тръгне с епитети всеки може, между впрочем повечето от някогашните "филмари" днес са улегнали хора със семейства, с професии и със своето място в обществото! Има и немалко милионери, които са пили пушкаровка по градинките и са бъркали бомби по мазетата! Пуберски години, случват се и такива неща! Но да се дават оценки в стил '' ОФ-пенсионер-активист'' е последното решение на проблема!
Да ти с*рем на гледната ти точка,както и на цялата ви хулиганска сволоч,било то ''морална'' или не!Хич не ми пука колко сте ''морални''..за мене сте едни тъпи животни,които трябва да ви заключат в едни клетки и там да се биете и да не занимавате хората!Като толкова искате да се доказвате,предлагам да направят една арена с публика и там пред всички да се биете и да се убивате!Аз лично съм ''за''!Може и международен турнир да се направи..то нали и в ''Европата така праят'' и има такива!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.