Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Бравос, тъкмо ми оправят новата кухня, та ще я викам да направим едни бъркани яйца утре. Нямам розово кабрио, иначе и там можеше
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Футбола си е к*******а игра. И така ще е докато парата командва света. Помня като малък, по тв. пускаха една песен, не помня кой я пееше, но текста беше - На дядо си приличам, парите не обичам, парите са проклети, от дявола са взети. Аз и другите по стари, като мен помним как ГФР и Аржентина станаха СШ, съответно през 74-та и 78-а година, когато бяха домакини.
В титлата на ФРГ няма нищо скандално, но тази на Аржентина е брутално скандална. И не е само мачът с Перу ....
1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Футбола си е к*******а игра. И така ще е докато парата командва света. Помня като малък, по тв. пускаха една песен, не помня кой я пееше, но текста беше - На дядо си приличам, парите не обичам, парите са проклети, от дявола са взети. Аз и другите по стари, като мен помним как ГФР и Аржентина станаха СШ, съответно през 74-та и 78-а година, когато бяха домакини.
В титлата на ФРГ няма нищо скандално, но тази на Аржентина е брутално скандална. И не е само мачът с Перу ....
Само дето направиха врътката с ГДР в предварителната група, за да избегнат Бразилия.
damyanov1963 написа:Нас МОК ни отряза за две зимни олимпиади, защото сме били социалистическа страна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:damyanov1963 написа:Нас МОК ни отряза за две зимни олимпиади, защото сме били социалистическа страна.
Дай малко по-сериозен аргумент, че това със социалистическата държава нехваща дикиш. По-скоро скъсаняци си бяхме и по време на соца, скъсаняци сме си и по време и на демокрация.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта