Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2025 14:34

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:
DoSomethingDifferent написа:Имам и един въпрос, срещу Лудогорец с юношите ли ще излизате, за да знам под какъв знак да пусна мача?

Никога не сме играли с юношите срещу тях.

Остави ги, едно и също се дъни от някои хора в този форум.

като 11 поредни :) Само дето не са 11 поредни по нито един критерий :mrgreen: Или бюста на Сталин и прочие измислици на ГА

Иначе гледам делиорманци пуснали билетите за груповата фаза на ЛЕ - общата цената за 4 мача на стадион с козирка :mrgreen: е колкото на нашия срещу АЗ в плейофа на националната съборетина. Ово е стандарт

Бюста на Сталин качен от работниците на з-д Динамо се оказа най-обикновен портрет, който на манипулаторите им се е видял, като 3D :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 15 сеп 2025 14:36

NOMER14 написа:
DoSomethingDifferent написа:
NOMER14 написа:
Отборът на Лудогорец надви много трудно с 3:2 резервите и юношите на Левски в мач от 34-ия кръг на efet Лига.

https://sportal.bg/news-2023060316324103426

Нали за някои колеги Спортал е най-достоверният спортен сайт?

А Турицов нарочно изтърва дузпата. Някой му е наредил.

Къде видя да пиша за Турицa? Тук говорим за това, че Левски излезе с резервите и юношите и пред цяла България продаде мача си. Половината левскари с малко повече сиво също го признаха. Както виждам и ти не го отричаш, щом ми говориш за Турицов.

Ами тогава загубихте 3 пъти от тях - 3 пъти сте продали мач.

Заеби, няма смисъл....
Do Something Different!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 14:39

Няма, след като си се изсрал на ситуацията, да очакваш друг да си жертва играчите преди най-важния му мач за сезона, е несериозно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 14:44

NOMER14 написа:Няма, след като си се изсрал на ситуацията, да очакваш друг да си жертва играчите преди най-важния му мач за сезона, е несериозно.

абсолютно вярно - припоците няма от какво да реват. Още като бяха литекс правеха подобни врътки с умрялото дружество, просто защото съответният мач не беше важен за тях
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 15 сеп 2025 14:46

NOMER14 написа:Няма, след като си се изсрал на ситуацията, да очакваш друг да си жертва играчите преди най-важния му мач за сезона, е несериозно.

Искаш да кажеш, че за вас мачовете с Лудогорец нямат никакво значение? Сега се постави на наше място. Ако ние тази година не се борим за нищо и на мача с тях излезем с резервите и юношите, как ще реагираш? Предполагам, ще си кажеш: ‘Да бе, разбирам ги, те нямат за какво да се напъват.’ Ако е така ок, явно имаме различна ценностна система!
И преди да сте скочили да знам, че в историята и на двата отбора има такива случаи, но тук конкретно говорехме за конкретния мач и дали Левски е продал мача. Вие пресушихте кладенците…
Do Something Different!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 14:47

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:
DoSomethingDifferent написа:Имам и един въпрос, срещу Лудогорец с юношите ли ще излизате, за да знам под какъв знак да пусна мача?

Никога не сме играли с юношите срещу тях.

Остави ги, едно и също се дъни от някои хора в този форум.

като 11 поредни :) Само дето не са 11 поредни по нито един критерий :mrgreen: Или бюста на Сталин и прочие измислици на ГА

Иначе гледам делиорманци пуснали билетите за груповата фаза на ЛЕ - общата цената за 4 мача на стадион с козирка :mrgreen: е колкото на нашия срещу АЗ в плейофа на националната съборетина. Ово е стандарт

Или като на Пеевски лъжите, които повтаряш като репортер на ПИК за "седенето я скута".
Иначе гледам, че да "седиш в скута" гарантира наклеветяване и сигурен арест и прокурорско- съдийски тормоз. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 14:53

Искаш да кажеш, че за вас мачовете с Лудогорец нямат никакво значение? Сега се постави на наше място. Ако ние тази година не се борим за нищо и на мача с тях излезем с резервите и юношите, как ще реагираш? Предполагам, ще си кажеш: ‘Да бе, разбирам ги, те нямат за какво да се напъват.’ Ако е така ок, явно имаме различна ценностна система!
И преди да сте скочили да знам, че в историята и на двата отбора има такива случаи, но тук конкретно говорехме за конкретния мач и дали Левски е продал мача. Вие пресушихте кладенците…

Левски поднесе титлите на Локо Сф и Берое преди време, за което са ни много благодарни и ни лягат редовно, нъл тъй?
Вие нямате юноши, как да ги пуснете. Юноши за 9 години не се създават. Разград дори за 15 години не могат да ги създадат.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 14:53

NOMER14 написа:
Отборът на Лудогорец надви много трудно с 3:2 резервите и юношите на Левски в мач от 34-ия кръг на efet Лига.

Къде видя да пиша за Турицa? Тук говорим за това, че Левски излезе с резервите и юношите и пред цяла България продаде мача си. Половината левскари с малко повече сиво също го признаха. Както виждам и ти не го отричаш, щом ми говориш за Турицов.

Новите в състава бяха Марин Петков (19 г.), Патрик-Габриел Галчев (22 г.), Кристиян Димитров, Асен Митков (18 г.), Асен Чандъров, Илиян Стефанов и Джавад Ел Джемели (20 г.). Пламен Андреев (18 г.), Сонко Сундберг, Келиян ван дер Каап и Филип Кръстев(21 г.) бяха останалите титуляри. След почивката Давид Михалев (17 г.) и Кристиян Йовов (17 г.) също влязоха.

От твоя линк, кои точно са резервите?

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 15 сеп 2025 15:03

NOMER14 написа:

Левски не са продали мача а направиха така,че неприпознатите да не спечелят титлата.Както те направиха сезон 1998-1999 с Литекс,дадоха мача в София на Литекс и Литекс ги остави да спечелят купата.Чичо Пенчо си призна след време.Та връщане на жеста,това е!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2025 15:06

Аа не, борите се за оставане в групата, създадена специално за вас, така че не е препоръчително да им излизате с юноши, щото накрая може и головата разлика да е от значение :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”