Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2012 21:48

metodito написа:А за вятъра, за вятъра какво ще кажеш? Пусти вятър и тий много коварен. Виж как духаше срещу Костов...
А за Божинов какво ще кажеш? Човек, пишеш ей така - по инерция вече.

Ако Гаджев е играл симулативно, то Костов работеше срещу "Левски". Защо:

- махна Арш като непотребен (голмайстор на тима!, спасил Костов срещу Локо ПД! и може да се каже, че спаси "Левски" с головете си от неучастие в Европа)
- махна Рисп (аз мен той щеше да е откритието на сезона)
- сметна Божинов за ненужен
- докара Диамутен

Не-веднъж съм ти казвал, че опитите ти за анализи на тактически и спортно-технически параметри, не ти се отдават.
Не го пиша това да се заяждам, а да се замислиш поне малко ...

Когато плюеш по-някой жестоко, ще е добре да имаш база !
При актив от 9-1-1 за да плюеш/критикуваш някой, явно си има лични причини.
Но така ти олекват всички спортно-технически критики и анализи ...

Иначе Арш провали 5 пъти повече възможности за отбелязване на гол, от колкото той е оползотворил.
Всеки път когато холандеца влизаше в разигравания, ставаше доста комично ...

Дали Рисп, дали Диа ... Явно само ти виждаш някаква разлика ...
Що се отнася до Божинов ...
Незнам въобще, дали е нужен някакъв коментар !
Ще напиша само, че Костов много искаше онзи Диара от Партизан, ама ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2012 22:38

Най-добрата защита е нападението. Похвално!

Погледни пак актива при Костов и този при Гонзо. При почти равен актив - само дето Иванов има победа във важен мач - то по думите ти ми става ясно, че смяташ Гонзо за добър треньор. Ми... ок.

Костов беше провал, и не го казвам само аз. Това е.
Иначе Арш провали 5 пъти повече възможности за отбелязване на гол, от колкото той е оползотворил.
Всеки път когато холандеца влизаше в разигравания, ставаше доста комично ...

Я пак?

А за Рисп и Сюлейман бих ти посочил два мача - Рисп срещу Търнава и Сюлейман срещу Миньор на Герена. Както искаш ги смятай.

На "Левски" при Гонзо му липсваше това, което "Левски" го имаше при Костов - идея (някаква). На "Левски" при Костов му липсваше това, което го имаше при Гонзо - агресия (неефективна).
Само с едното обаче не става.
Последна промяна от metodito на 17 юни 2012 22:48, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2012 22:48

metodito написа:Погледни пак актива при Костов и този при Гонзо. При почти равен актив - само дето Иванов има победа във важен мач - то по думите ти ми става ясно, че смяташ Гонзо за добър треньор. Ми... ок.

Да се сравняват "Гонзо" и Костов е все едно -> "Лаптопа" vs Моу, Капело, Сър-а ... и т.н.

Въобще не ме вкарвай във филма си. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2012 22:49

THE G.A.M.E написа:Да се сравняват "Гонзо" и Костов е все едно -> "Лаптопа" vs Моу, Капело, Сър-а ... и т.н.

Въобще не ме вкарвай във филма си. ;)

Че кой те дърпа да го гледаш?!
А да, сравнението издиша определено понеже Лаптопа не е бил треньор на Реал.
Последна промяна от metodito на 17 юни 2012 22:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 17 юни 2012 22:51

Наистина не е уместно да се правят сравнения между Гонзо и Костов. Единият е треньор от няма и 1 година, а другият има доста опит зад гърба си.

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 17 юни 2012 22:53

Левски подари старите си екипи на аматьори

Броени дни след като от ръководството на Левски обявиха, че през предстоящия сезон "сините" ще бъдат облечени с нови екипи, от клуба подариха старите на аматьорския Левски (Карлово). Отборът, който се състезава в Югоизточната В група, се сдоби с пълен комплект от тренировъчни и официални футболни екипи. Лично изпълнителният директор на "сините" от София Иво Тонев е съдействал за осъществяването на инициативата.

От карловския футболен тим изразиха своята благодарност относно жеста и заявиха, че са изключително доволни от подаръка. "Това е голям стимул за играчите. Благодарим на Левски и със сигурност това ще ни амбицира да се представим достойно през новия сезон", заяви старши треньорът отбора от Карлово Тодор Тодоров.

Аматьорският тим се събира за първа тренировка на 2 юли. Тогава футболистите ще облекат новите си придобивки. Клубното ръководство е подготвило амбициозна програма за лятната подготовка, която ще включва и осем контролни срещи.
[offtopic]sportal.bg[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2012 00:29

metodito написа:- Гьотеборг е по-стойностен отбор от Лече. И как от един мач разбра кой е по-бързия? Не съм съгласен.

- Божинов най-малкото е добра инвестиция. "Левски" все щеше да изкара няккъв кяр от него. Залагам си главата, че щеше да е по-успешен от Жуниньо.

-Костов водеше отбора за 3-2 на Герена. Аз много се чудих на Гонзо, че държи на Арш (когато го натириха, разбрах защо), Костов го вкара понеже ни поведоха, според мен. ;)

Костов в този мач беше на трибуните и си замина доста преди неговия край,не знам как е ръководил мача...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юни 2012 13:30

Сюлейман Диамутен иска шест заплати, за да разтрогне с Левски. Защитникът е един от тези, на които се търси отбор за продажба. Другият е Йордан Милиев. Двамата са поставени в трансферната листа и клубът е готов да се раздели с тях дори без пари, съобщава "Меридиан Мач". Малиецът взима най-високата заплата в отбора в момента – 20 хиляди евро. Новата политика на “Левски” е свиване на бюджета за заплати и въвеждане на таван, който ще бъде 12 хиляди евро.

И двамата бранители са отказали да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие. Диамутен и Милиев са в лагера на “сините” в Правец. Говори се, че в края на миналата година Сюлейман е бил готов да си тръгне срещу три заплати, но сега настоява за шест, което прави 120 хиляди евро.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 юни 2012 19:11

tevez написа:Новият Дембеле: Левски е велик клуб, само гледайте какво ще правя

Ганаецът надъхан от трансфера си на "Герена", мълчи за Лудогорец
Едно от новите попълнения на Левски Агиеманг Опоку веднага се врече в любов на сините и бързо забрави, че е бил отпратен от Лудогорец. Ганаецът заяви, че 26-кратните шампиони са велики и очаква да печели трофеи на "Герена".
"Важното е, че съм в Левски. Не искам да говоря защо не съм в Лудогорец. Това няма значение. Избрах велик клуб от България. Запознат съм с името на Левски. Знам, че мога да спечел много от идването си тук, както и много трофеи", заяви нападателят.

"Не е вярно, че не съм играл в последната година. Бях контузен, след това ми бе гласувано доверие и съм играл футбол. Но това не е толкова важно дали съм играл, а как ще играят сега. Гледайте ме занапред с екипа на Левски", изрепчи се още новият в Левски.

Нека не бързаме с еуфорията преди да сме получили реални доказателства. В последно време реплики с подобно съдържание се изговарят от много футболисти при преминаването в нов клуб. Подчертаното звучи познато и е близко по смисъл с изказванията на почти всички преминаващи в "Левски" и ЦСКА. За съжаление броят на разочарованията е почти същия.

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 18 юни 2012 19:15

Живко6461 написа:
tevez написа:Новият Дембеле: Левски е велик клуб, само гледайте какво ще правя

Ганаецът надъхан от трансфера си на "Герена", мълчи за Лудогорец
Едно от новите попълнения на Левски Агиеманг Опоку веднага се врече в любов на сините и бързо забрави, че е бил отпратен от Лудогорец. Ганаецът заяви, че 26-кратните шампиони са велики и очаква да печели трофеи на "Герена".
"Важното е, че съм в Левски. Не искам да говоря защо не съм в Лудогорец. Това няма значение. Избрах велик клуб от България. Запознат съм с името на Левски. Знам, че мога да спечел много от идването си тук, както и много трофеи", заяви нападателят.

"Не е вярно, че не съм играл в последната година. Бях контузен, след това ми бе гласувано доверие и съм играл футбол. Но това не е толкова важно дали съм играл, а как ще играят сега. Гледайте ме занапред с екипа на Левски", изрепчи се още новият в Левски.

Нека не бързаме с еуфорията преди да сме получили реални доказателства. В последно време реплики с подобно съдържание се изговарят от много футболисти при преминаването в нов клуб. Подчертаното звучи познато и е близко по смисъл с изказванията на почти всички преминаващи в "Левски" и ЦСКА. За съжаление броят на разочарованията е почти същия.

Те всички се надъхват като идват в Левски, но повечето се н*сират...

Върни се в “Левски”