LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:darkblue67 написа:LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:LoveAndPeace написа:Тц , думите на единия бяха - Аз нямам проблем и да ги продадем и да не ги продадем.
А пък вторият след време каза , че е настоявал за продажбата.
Това са думите след срещата:
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в интервю за клубната телевизия, че "сините" няма да продават играчи. Мъри сподели, че е водил разговор със собственика на мажоритарния пакет акции Наско Сираков, представителя на основния спонсор на клуба Palms bet Мило Борисов и изпълнителния директор Иво Ивков.
"Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година", заяви Мъри.
Чандъров беше взет в този период, поради това го споменах към играчите, които са взети за хегемонията.
Решението е категорично , не общо.
Пак подчертаваш, което ти отърва на твоята теза. Уж решението не е общо, а той казва (и то още един път), че Левски няма да продава, а Сираков също (като мен) е много изнервен.
Въпроса е също така, че Мъри никъде не е казал след тази среща: Аз нямам проблем и да ги продадем и да не ги продадем. (което беше споменато от този потребител) Коректност!
Хем знаеш че се правиш на дръж ми шапката и пак![]()
![]()
[youtube]https://youtu.be/fdC1ZqrUGOQ?t=362[/youtube]
Утре ако имам време ще си убия още някой час да ти намеря интервюто с точните му думи.
Аз от самото начало говоря за само една конкретна среща (където е споменато хегемон, нали с това започнах), а не за други интервюта, които ти си решил, че са важни. Хегемон и Чандъров в един и същ период. Аматьорщина от страна на всички работещи в клуба.