Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 06 окт 2023 21:09

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
darkblue67 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Тц , думите на единия бяха - Аз нямам проблем и да ги продадем и да не ги продадем.
А пък вторият след време каза , че е настоявал за продажбата.

Това са думите след срещата:

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в интервю за клубната телевизия, че "сините" няма да продават играчи. Мъри сподели, че е водил разговор със собственика на мажоритарния пакет акции Наско Сираков, представителя на основния спонсор на клуба Palms bet Мило Борисов и изпълнителния директор Иво Ивков.

"Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година", заяви Мъри.

Чандъров беше взет в този период, поради това го споменах към играчите, които са взети за хегемонията.

Решението е категорично , не общо.

Пак подчертаваш, което ти отърва на твоята теза. Уж решението не е общо, а той казва (и то още един път), че Левски няма да продава, а Сираков също (като мен) е много изнервен.

Въпроса е също така, че Мъри никъде не е казал след тази среща: Аз нямам проблем и да ги продадем и да не ги продадем. (което беше споменато от този потребител) Коректност! :lol:

Хем знаеш че се правиш на дръж ми шапката и пак :roll: :roll:
[youtube]https://youtu.be/fdC1ZqrUGOQ?t=362[/youtube]
Утре ако имам време ще си убия още някой час да ти намеря интервюто с точните му думи.

Аз от самото начало говоря за само една конкретна среща (където е споменато хегемон, нали с това започнах), а не за други интервюта, които ти си решил, че са важни. Хегемон и Чандъров в един и същ период. Аматьорщина от страна на всички работещи в клуба.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 окт 2023 21:29

Всички тук говорят за принципни положения, за ЦЕЛИЯ престой на Стоилов и Ивков, за ЦЯЛОСТНОТО отношение на "Палм"ираков към тях, но един юнак, на когото хич, ама ХИЧ не му се четат критики срещу Мажоритара си избира думички, интервюта, срещи и т.н.
На това му викат "да караш вода от девет кладенеца".

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 окт 2023 21:36

Това съм го написал само днес. Сираков също влиза в това число, ако може да четеш и тълкуваш внимателно.

''Аматьорщина от страна на всички работещи в клуба.''

''Каква титла да спечели ПФК Левски, след като от 10 години се управлява и ръководи предимно от некадърници? Имаше един читав треньор, който беше първи и допуснаха да си отиде елементарно ... след това първото място вече е сред целите на ''сините'' само на думи, а на действия максимум четвърти.''

''Бяхме жалка картинка и не беше постигната нито една от посочените цели.''

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2023 23:27

Не разбирам как се слага етикет "читав" на меко казано нелоялен към институцията Левски треньор, само задето е бил първи във временното класиране, в някакъв спринт от маратона.
Все едно чета радикализираните припоци, за които първото място през месец декември, ноември или март е някакъв успех и повод за гордост.
Ама допускам, че и аз може да съм мръднал нещо, знам ли. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2023 09:08

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
darkblue67 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
Това са думите след срещата:

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в интервю за клубната телевизия, че "сините" няма да продават играчи. Мъри сподели, че е водил разговор със собственика на мажоритарния пакет акции Наско Сираков, представителя на основния спонсор на клуба Palms bet Мило Борисов и изпълнителния директор Иво Ивков.

"Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година", заяви Мъри.

Чандъров беше взет в този период, поради това го споменах към играчите, които са взети за хегемонията.

Решението е категорично , не общо.

Пак подчертаваш, което ти отърва на твоята теза. Уж решението не е общо, а той казва (и то още един път), че Левски няма да продава, а Сираков също (като мен) е много изнервен.

Въпроса е също така, че Мъри никъде не е казал след тази среща: Аз нямам проблем и да ги продадем и да не ги продадем. (което беше споменато от този потребител) Коректност! :lol:

Хем знаеш че се правиш на дръж ми шапката и пак :roll: :roll:
[youtube]https://youtu.be/fdC1ZqrUGOQ?t=362[/youtube]
Утре ако имам време ще си убия още някой час да ти намеря интервюто с точните му думи.

Аз от самото начало говоря за само една конкретна среща (където е споменато хегемон, нали с това започнах), а не за други интервюта, които ти си решил, че са важни. Хегемон и Чандъров в един и същ период. Аматьорщина от страна на всички работещи в клуба.

В светлината на днешния мач се сещам за канските мъки с излизането в Гърция и влизането пак в България на Хосе , само и само да го уредим за тогавашния мач с Тире София , та тогава недоумението беше относително голямо , дори имаше и подигравки за какво му е на Стоилов да се занимава с някаква резерва в Етър и чак толкова да натиска да играе.
Времето показа защо.
Та и за Чандъров така. Видял ли е нещо , не е ли видял ? Договорка с баща му , за да е доволен , че бая го бяхме забавили с парите зе Чикиньо ....... вече няма как да разберем. Освен някой да пита Сираков , той винаги говори истината :roll: Нали :? :?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2023 09:11

Аз не си спомням конкретния треньор да не е бил лидер в класирането начело на ПФК Левски, както и не си спомням дали е допускал загуба в първенството (освен една на Армията с гол в първата минута). А и целите на този отбор винаги са били да сме лидери във всяка надпревара у нас, в която участваме. Нали един колега ни обвинява в това, че сме като фенове на Славия и Черно море (без цел в първенството), а сега пък друг казва, че сме като феновете на ЦСКА-София, защото искаме да се борим за първото място. Няма никаква угодия като гледам.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2023 12:50

blue avalanche написа:Спечелихме Купата. Играчи за "жълти стотинки" получиха милионни оферти. Пълно доверие получиха Пл.Андреев, Ас.Митков. Благодарение на връщането на Стоилов касата се напълни с дарения. Какви други "цели" трябваше да постигнат?
Къде са тия "оферти за милиони" ? :?
Нещо черно- на бяло, официално, има лЕ ? :roll:
Аааа, забра'Йх, били са чрез СМС-си, според Ивков. :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2023 12:54

1914.1902 написа:Аз не си спомням конкретния треньор да не е бил лидер в класирането начело на ПФК Левски, както и не си спомням дали е допускал загуба в първенството (освен една на Армията с гол в първата минута). А и целите на този отбор винаги са били да сме лидери във всяка надпревара у нас, в която участваме. Нали един колега ни обвинява в това, че сме като фенове на Славия и Черно море (без цел в първенството), а сега пък друг казва, че сме като феновете на ЦСКА-София, защото искаме да се борим за първото място. Няма никаква угодия като гледам.

Колко месеца начело на Левски има този треньор обшо? И бил ли е уволняван?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 окт 2023 18:19

blue avalanche написа:Спечелихме Купата. Играчи за "жълти стотинки" получиха милионни оферти. Пълно доверие получиха Пл.Андреев, Ас.Митков. Благодарение на връщането на Стоилов касата се напълни с дарения. Какви други "цели" трябваше да постигнат?

Сериозно ли си написал това?
Пл.Андреев е налаган в Левски не от Мъри ,а от Сираков.
За Ас.Митков - такова пълно доверие получи ,че за целия минал сезон при Мъри игра около ....20 минути.
Някой виждал ли е тези милионни оферти? Точно с кой е преговаряно и при какви условия? Правиш ли разлика между запитване и реална оферта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 13:13

honda написа:

Сериозно ли си написал това?
Пл.Андреев е налаган в Левски не от Мъри ,а от Сираков.
За Ас.Митков - такова пълно доверие получи ,че за целия минал сезон при Мъри игра около ....20 минути.
Някой виждал ли е тези милионни оферти? Точно с кой е преговаряно и при какви условия? Правиш ли разлика между запитване и реална оферта.

Милион и половина лева за Сонко. Отделно, защо се взеха Кр. Димитров и Чандъра? Дали не е било защото се е готвил трансфер на Краев и Кордоба? Нали, спекулация... Може да е искал Мъри да има четирима централни защитници, ама...

Върни се в “Левски”