Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 16:56

И все пак си помисли за какво спорим - за маймуна като понятие или за маймуна като метафора ...Не бива да ги смесваме, а метафората до голяма степен зависи от интенцията ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 12 сеп 2025 17:02

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Общо взето крачка в правилната посока.
Може би да спрем да ги оправдаваме и героизираме расистите сред нас. Ще е още една стъпка в правилната посока.
И не , не са само мангалите , които ни изкарват име пред "колективния запад".

Аз не оправдавам звуците и расизма, макар самият аз да съм расист поради реализма си, но не разбирам драмата? Значи като викаме "умрете, селяни", нито един човек то село не ходи да реве по медиите, че някакви му пожелават смърт. Като ревем Раев-ковро (ревяхме де, сега вече не) - раев не ходи да мрънка, че не е ковра. като им викахме на бившите чорбари - Всичките чорбари в Турция, те ревнаха ли, че било расова дискриминация - не, нали? Запяха ни - Всичките говеда в Израел и т.н.

Та това са футболни закачки и са съвсем нормални. Виж, ако някой убие някого, щото е черен, бял, зелен и т.н. - да, това е расова омраза и престъпление (то и иначе си е престъпление де). Ама на запад за едното викат, че е омраза, ако е направено от бял, а ко е от черен или резак - ми то било мултикултурна особеност, щото манго бил стресиран да вижда жени с къси поли, та затова ги изнасилвал - да сме му влезли в положение. Е, те такива бели са за избиване. И 99% от тях са умнокрастави, недоебани тьотки и меки китки!

Това , че някакви хора правят и скандират някакви неща , НЕ те задължава по никакъв начин.
"Умрете селяни" никога не ми е било в репертоара , а "Той е ушев , долен ********" съм го извадил още след ученическите ми години.
Нелепо е да играеш с Монтана и да скандираш "Умрете селяни" при положение , че повече от половината футболни фенове от монтанско симпатизират на Левски.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 сеп 2025 17:20

ReBorn1982 написа:
realno написа:За неграмотните расисти ще кажа, че маймуните са с различни цветове. Същото и при хората - "маймуни" са с всякакви цвят на кожата. Но при маймуните няма расизъм за разлика при белите елитни "маймуни" от човешката раса.
Освен това има само една раса и това е човешката раса.

Назови ми една читава негърска държава. Само една. Щото аз мога да те зарина с читави бели и жълти държави.

Мавриций.
Да ти назова ли "бели" държави, които са по - зле от някои "негърски"? Ти сам си отговори защо е така.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 17:25

Първото, което е, Мавриций не е негърска държава. Води се в Африка, но е остров и населението повечето е от друг континент.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2025 17:56

Папуа, Нова Гвинея. Петър Берон разказваше в едно предаване за експедицията си там и обясни, че вече нямало човекоядци, а навремето са се яли, понеже Папуа е бедна на дивеч. След това разказа, как попаднал в едно племе бивши човекоядци, които го нагостили с някакво месо, той ги попитал от какво е, те му казали, че е от маймуна, а той по едно време се усетил, че там няма маймуни. Водещият го попита - Опитахте ли го, а той отговори - Ами аз вече го бях изял!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 сеп 2025 18:49

ReBorn1982 написа:Първото, което е, Мавриций не е негърска държава. Води се в Африка, но е остров и населението повечето е от друг континент.

Расистките ви капризи нямат край. :)
Ботсвана.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 сеп 2025 18:57

Черни, бели, жълти , зелени....
К@р за сините !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 19:10

Черни и маймуни наричаме не само негри, а и араби. А какво са дали арабите на света - няма смисъл да припомняме. В Европа те май са повече от негрите. Негрите са проблем на Америка. Сега да търсим ли не бяла читава държава - изключвам жълти ...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 сеп 2025 19:33

ugly bug написа:Черни, бели, жълти , зелени....
К@р за сините !
Изображение

Ако искаш зелен, имам един. Е не кой знае колко дебел и дълъг, но размера нямал значение!
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 21:06

realno написа:
ReBorn1982 написа:Първото, което е, Мавриций не е негърска държава. Води се в Африка, но е остров и населението повечето е от друг континент.

Расистките ви капризи нямат край. :)
Ботсвана.

As of 2022, the unemployment rate stood at 25.4%, while youth unemployment reached 45.41% in 2023. The latest available data from 2015/2016 estimate that 17.2% of Botswana's population is multidimensionally poor, with an additional 19.7% at risk.

Ахъ ..... 25 % безработица, като сред младите е 45 % ..... 17 % тотално бедни плюс още 20 % в риск .... огромна заболеваемост от ХИВ/СПИН ..... наистина читава държава.

Върни се в “Левски”