Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 12 сеп 2025 16:20

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Четеш каквото си искаш.
Иначе всичко е точно - Всеки црън футболист е маймун и е 1 към 1 с който и да било бежанец. В такъв случай Тманолов в чужбина е 1 към 1 с всеки видински или монтански мангал ходил вече там и е нормално , който и да е местен да има същото отношение към теб , защото и ти и мангала (от който хубаво надали са видяли) идвате от една и съща територия - България.

Ми обикновено точно така става и точно такава е първата реакция, като чуят България почти навсякъде - за което сме си виновни само и единствено ние, разбира се. Все още у малякия и северна фиромия българката е синоним на евтина жена - пак ние сме си виновни, не разбирам що оневиняваме маймуните в случая? За цивилизация (изключвам измислената от Планетата на маймуните и Уаканда) ще ми дадеш ли пример? Ама без измислиците, че египетските фарони всъщност били црънчовци, ама ги броели за бели :geek:

Ние , сме аз и ти , или идиотското схващане , че хора с еднакъв цвят , еднаква раса , еднаква родина са всички едни и същи ?
По твоята логика , всеки път когато се разминавам с някой леко жълтеещ , трябва да си пазя кучето , защото този случаен човек трябва 100% да го вижда вече във фурната с ориз ...............защото така правят "неговите хора" , а той нали от това не може да избяга.
Що за идиотска логика - Всички са едни и същи ???

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:22

Странджата написа:
Става точно обратното - детето започва да наподобява маймуната. Колко по-ясно да го кажа?
- отдавна е доказано, че не генът, а социалната среда имат решаващо влияние. Примерът не е коректен. Подобна теза можеш да се намери и в Английският съсед на Вешим :).
Приключвам участието в дискусията с никой не ни е крив ...

дооообре, специално за теб го изрових набързо - https://en.wikipedia.org/wiki/Winthrop_ ... _the_Child
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 сеп 2025 16:22

За неграмотните расисти ще кажа, че маймуните са с различни цветове. Същото и при хората - "маймуни" са с всякакви цвят на кожата. Но при маймуните няма расизъм за разлика при белите елитни "маймуни" от човешката раса.
Освен това има само една раса и това е човешката раса.
Последна промяна от realno на 12 сеп 2025 16:26, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:26

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
Иначе всичко е точно - Всеки црън футболист е маймун и е 1 към 1 с който и да било бежанец. В такъв случай Тманолов в чужбина е 1 към 1 с всеки видински или монтански мангал ходил вече там и е нормално , който и да е местен да има същото отношение към теб , защото и ти и мангала (от който хубаво надали са видяли) идвате от една и съща територия - България.

Ми обикновено точно така става и точно такава е първата реакция, като чуят България почти навсякъде - за което сме си виновни само и единствено ние, разбира се. Все още у малякия и северна фиромия българката е синоним на евтина жена - пак ние сме си виновни, не разбирам що оневиняваме маймуните в случая? За цивилизация (изключвам измислената от Планетата на маймуните и Уаканда) ще ми дадеш ли пример? Ама без измислиците, че египетските фарони всъщност били црънчовци, ама ги броели за бели :geek:

Ние , сме аз и ти , или идиотското схващане , че хора с еднакъв цвят , еднаква раса , еднаква родина са всички едни и същи ?
По твоята логика , всеки път когато се разминавам с някой леко жълтеещ , трябва да си пазя кучето , защото този случаен човек трябва 100% да го вижда вече във фурната с ориз ...............защото така правят "неговите хора" , а той нали от това не може да избяга.

пак завъртя нещата - не, не сме, но мнението з анас е такова и причината за това е в нас самите (например, че не сме си превъзпитали мангалите и миграните и сме изнесли човешки отпадък към "колективния запад"). Същото е и с мангалите - мнението за теб е кофти, ми поправи го бре, а не реви колко си угнетен и онеправдан. Замерят те с банан - супер, хапваш си от него, правиш им един маймунски звук и ги засрамваш всички дебили. Толкова е просто. А не ревеш само из медиите колко си бил угенетен.

И аз не се кефя, като ми кажат -а, ма вие сте бял, ние сме виждали основни мургави българи, но сядам, говорим си, запознвам ги със страната, отделям време за история и променям поне едно мнение за нас. А не пиша като копейка- дейва тия западняци, що ме мислят за мангал. простичко е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 16:26

А бе, майстор Маноле, намери кого пример да ми даваш - с Крали Марко, дето загинал в битката на агаряни с християни, познай на чия страна. Хайде, казахме си кривиците - стига за днес. Като поостарееш, си спомни за буйната си младост. И се моли да не получиш жесток урок ....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 сеп 2025 16:29

LoveAndPeace написа:Каква толерантност , приравнихте 15-20 000 професионални спортисти с една малка част от почти 20 милиона бежанци за последните 10-15 години.
Колкото до диваците пребиваващи в чужбина , правещи си каквото искат .......дори в Русия , където спазването на човешките права не е на особена почит , та дори и там срещат трудности с озаптяването на мигрантските общности.

Не съм чел много назад, но струва ми се обсъждате генерално въпросът с нашествието на "лекари" и "инженери" в цивилизования свят изкъм нискоеволюционните държави. Ако говорите само за расизма във футбола, грешката е моя. Като цяло съм против него и не е редно да го има. Разбира се тук някои закачки кой колко негърчета имал в състава, ги намирам за напълно безобидни.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:35

Странджата написа:А бе, майстор Маноле, намери кого пример да ми даваш - с Крали Марко, дето загинал в битката на агаряни с християни, познай на чия страна. Хайде, казахме си кривиците - стига за днес. Като поостарееш, си спомни за буйната си младост. И се моли да не получиш жесток урок ....

Не, Странджа (знаеш взаимното ни уважение), отлично знам кой е Марко и като историческа личност, и като литературен герой, точно затова ти го дадох - да видиш отношението на народа ни към чер арапин. А бъдещето си е бъдеще - ще го видим какво ще е. Здраве и много позитивни емоции ти желая, пък ако идваш до София, знаеш ми координатите - ще ми е много драго да се видим
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 сеп 2025 16:36

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

пак завъртя нещата - не, не сме, но мнението з анас е такова и причината за това е в нас самите (например, че не сме си превъзпитали мангалите и миграните и сме изнесли човешки отпадък към "колективния запад"). Същото е и с мангалите - мнението за теб е кофти, ми поправи го бре, а не реви колко си угнетен и онеправдан. Замерят те с банан - супер, хапваш си от него, правиш им един маймунски звук и ги засрамваш всички дебили. Толкова е просто. А не ревеш само из медиите колко си бил угенетен.

И аз не се кефя, като ми кажат -а, ма вие сте бял, ние сме виждали основни мургави българи, но сядам, говорим си, запознвам ги със страната, отделям време за история и променям поне едно мнение за нас. А не пиша като копейка- дейва тия западняци, що ме мислят за мангал. простичко е

Общо взето крачка в правилната посока.
Може би да спрем да ги оправдаваме и героизираме расистите сред нас. Ще е още една стъпка в правилната посока.
И не , не са само мангалите , които ни изкарват име пред "колективния запад".

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:42

LoveAndPeace написа:Общо взето крачка в правилната посока.
Може би да спрем да ги оправдаваме и героизираме расистите сред нас. Ще е още една стъпка в правилната посока.
И не , не са само мангалите , които ни изкарват име пред "колективния запад".

Аз не оправдавам звуците и расизма, макар самият аз да съм расист поради реализма си, но не разбирам драмата? Значи като викаме "умрете, селяни", нито един човек то село не ходи да реве по медиите, че някакви му пожелават смърт. Като ревем Раев-ковро (ревяхме де, сега вече не) - раев не ходи да мрънка, че не е ковра. като им викахме на бившите чорбари - Всичките чорбари в Турция, те ревнаха ли, че било расова дискриминация - не, нали? Запяха ни - Всичките говеда в Израел и т.н.

Та това са футболни закачки и са съвсем нормални. Виж, ако някой убие някого, щото е черен, бял, зелен и т.н. - да, това е расова омраза и престъпление (то и иначе си е престъпление де). Ама на запад за едното викат, че е омраза, ако е направено от бял, а ко е от черен или резак - ми то било мултикултурна особеност, щото манго бил стресиран да вижда жени с къси поли, та затова ги изнасилвал - да сме му влезли в положение. Е, те такива бели са за избиване. И 99% от тях са умнокрастави, недоебани тьотки и меки китки!
Непринуден написа:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 16:52

realno написа:За неграмотните расисти ще кажа, че маймуните са с различни цветове. Същото и при хората - "маймуни" са с всякакви цвят на кожата. Но при маймуните няма расизъм за разлика при белите елитни "маймуни" от човешката раса.
Освен това има само една раса и това е човешката раса.

Назови ми една читава негърска държава. Само една. Щото аз мога да те зарина с читави бели и жълти държави.

Върни се в “Левски”