tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Четеш каквото си искаш.
Иначе всичко е точно - Всеки црън футболист е маймун и е 1 към 1 с който и да било бежанец. В такъв случай Тманолов в чужбина е 1 към 1 с всеки видински или монтански мангал ходил вече там и е нормално , който и да е местен да има същото отношение към теб , защото и ти и мангала (от който хубаво надали са видяли) идвате от една и съща територия - България.
Ми обикновено точно така става и точно такава е първата реакция, като чуят България почти навсякъде - за което сме си виновни само и единствено ние, разбира се. Все още у малякия и северна фиромия българката е синоним на евтина жена - пак ние сме си виновни, не разбирам що оневиняваме маймуните в случая? За цивилизация (изключвам измислената от Планетата на маймуните и Уаканда) ще ми дадеш ли пример? Ама без измислиците, че египетските фарони всъщност били црънчовци, ама ги броели за бели :geek:
Ние , сме аз и ти , или идиотското схващане , че хора с еднакъв цвят , еднаква раса , еднаква родина са всички едни и същи ?
По твоята логика , всеки път когато се разминавам с някой леко жълтеещ , трябва да си пазя кучето , защото този случаен човек трябва 100% да го вижда вече във фурната с ориз ...............защото така правят "неговите хора" , а той нали от това не може да избяга.
Що за идиотска логика - Всички са едни и същи ???