Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
[offtopic]Кога е жребия за първенството тая година ?[/offtopic]
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
Гаджев игра симулативно при Костов ...
А за вятъра, за вятъра какво ще кажеш? Пусти вятър и тий много коварен. Виж как духаше срещу Костов...
А за Божинов какво ще кажеш? Човек, пишеш ей така - по инерция вече.
Ако Гаджев е играл симулативно, то Костов работеше срещу "Левски". Защо:
- махна Арш като непотребен (голмайстор на тима!, спасил Костов срещу Локо ПД! и може да се каже, че спаси "Левски" с головете си от неучастие в Европа)
- махна Рисп (аз мен той щеше да е откритието на сезона)
- сметна Божинов за ненужен
- докара Диамутен
Не знам за Гаджев, ма ако аз бях на неговото място щях да се правя, че играя само.
- ralka_levskarka
- Контакти:
tevez написа:Ромен Ели отрязал Динамо Букурещ и Оксер заради Левски
Сините са преборили още Бърнли, Мехелен и Ним за подписа на бранителя
Новото попълнение на столичния гранд Левски - Ромен Ели призна, че през последните няколко месеца интересът към него е бил много голям, но той е избрал да продължи кариерата си на Герена.
Освен от сините от София, 27-годишният бранител е имал предложения от още 5 тима. Той е бил искан от румънския Динамо Букурещ, английския Бърнли, белгийския Мехелен, както и от втородивизионнитя френски Оксер и Ним.
Офертата на Левски обаче е била най-добра, а и сините са били най-настоятелни за подписа му.
На стадион "Георги Аспарухов" Ели ще бъде използван като централен защитник, тъй като на левия бек сините разполагат с портулагеца Нуно Пинто.
Ей това е!! Определено знае какво иска

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Арш дали не го изгони Гонзо, заради интервюто за Холандският вестник 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
Гонзо нямаше власт от края на ноември. Георги не го махнаха веднага понеже щеше да има революция на трибуните.
А и в отбора. Тонев по този начин имаше време да заздрави власта си и го използва като буфер.
Арш не се е"вписвал в постройката на отбора". И между другото, той практикуваше по-директен футбол, а Костов искаше нападател тип Жуниор Мораеш - играч, който да пипа топката повече и да се движи по ширината на терена, не само напред. Жуниньо определено не се вписа.
А и в отбора. Тонев по този начин имаше време да заздрави власта си и го използва като буфер.
Арш не се е"вписвал в постройката на отбора". И между другото, той практикуваше по-директен футбол, а Костов искаше нападател тип Жуниор Мораеш - играч, който да пипа топката повече и да се движи по ширината на терена, не само напред. Жуниньо определено не се вписа.
Илиан Илиев реши: Левски няма да играе контроли в България!
Сините ще изиграят първия си приятелски мач чак на лагера в Австрия
Новият наставник на Левски - Илиан Илиев реши, че ще е по-добре за тима да не играе контролна среща по време на подготвителния си лагер в Правец. Имаше вариант сините да направят спаринг с руския Торпедо (Москва), но той е пропаднал.
По изискване на треньорското ръководство първия приятелски мач ще се състои по време на лагера в австрийското градче Линдабрун.
Сините ще изиграят първия си приятелски мач чак на лагера в Австрия
Новият наставник на Левски - Илиан Илиев реши, че ще е по-добре за тима да не играе контролна среща по време на подготвителния си лагер в Правец. Имаше вариант сините да направят спаринг с руския Торпедо (Москва), но той е пропаднал.
По изискване на треньорското ръководство първия приятелски мач ще се състои по време на лагера в австрийското градче Линдабрун.
Агентът на Опоку: Левски няма да сбърка ако подпише и за 15г. с него
"Той е млад и надежден футболист", заяви мениджърът Болеслав Козакевич
Мениджърът Болеслав Козакевич е човекът, който представлява 2 от новите попълнения на Левски - Агиеманг Опоку и Ромен Ели. Агентът обясни как се е стигнало до сделка със сините при тези два трансфера.
"Мисля, че Левски взе доста добри играчи. Специално за Ромен Ели мога наистина да кажа, че е доста класен защитник. Той е познат във Франция с добрите си изяви във втора дивизия. Няколко години дори беше избиран за най-добър бранител. Той е поливалентен футболист, бележи и голове. От Левски са започнали да го следят около месец и половина преди края на шампионата. В крайна сметка старши треньорът Илиан Илиев го е харесал и така се стигна до трансфера. Влязохме в контакт с представители на Левски в края на май месец и бързо договорихме всички условия", разкри Козакевич.
"Колкото за Агиеманг Опоку - той е млад и надежден футболист. Досега, където и да е играл - винаги е оставял следа след себе си. Настоящ национал на Гана е, световен шампион с младежкия отбор на тази африканска страна. Игра и във финала за Купата на Африка. Чака го голямо бъдеще. Мисля, че Левски и за 15 години да беше подписал с него, нямаше да сбърка", добави импресариото.
"Той е млад и надежден футболист", заяви мениджърът Болеслав Козакевич
Мениджърът Болеслав Козакевич е човекът, който представлява 2 от новите попълнения на Левски - Агиеманг Опоку и Ромен Ели. Агентът обясни как се е стигнало до сделка със сините при тези два трансфера.
"Мисля, че Левски взе доста добри играчи. Специално за Ромен Ели мога наистина да кажа, че е доста класен защитник. Той е познат във Франция с добрите си изяви във втора дивизия. Няколко години дори беше избиран за най-добър бранител. Той е поливалентен футболист, бележи и голове. От Левски са започнали да го следят около месец и половина преди края на шампионата. В крайна сметка старши треньорът Илиан Илиев го е харесал и така се стигна до трансфера. Влязохме в контакт с представители на Левски в края на май месец и бързо договорихме всички условия", разкри Козакевич.
"Колкото за Агиеманг Опоку - той е млад и надежден футболист. Досега, където и да е играл - винаги е оставял следа след себе си. Настоящ национал на Гана е, световен шампион с младежкия отбор на тази африканска страна. Игра и във финала за Купата на Африка. Чака го голямо бъдеще. Мисля, че Левски и за 15 години да беше подписал с него, нямаше да сбърка", добави импресариото.
metodito написа:Гаджев игра симулативно при Костов ...
А за вятъра, за вятъра какво ще кажеш? Пусти вятър и тий много коварен. Виж как духаше срещу Костов...
А за Божинов какво ще кажеш? Човек, пишеш ей така - по инерция вече.
Ако Гаджев е играл симулативно, то Костов работеше срещу "Левски". Защо:
- махна Арш като непотребен (голмайстор на тима!, спасил Костов срещу Локо ПД! и може да се каже, че спаси "Левски" с головете си от неучастие в Европа)
- махна Рисп (аз мен той щеше да е откритието на сезона)
- сметна Божинов за ненужен
- докара Диамутен
Не знам за Гаджев, ма ако аз бях на неговото място щях да се правя, че играя само.
В мача срещу Локото,все още Костов не беше назначен!Рисп е по-бавен и от Диамутен,да не сравняваме отборите,в които са играли двамата!Божинов е нужен само на Николета!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
- Гьотеборг е по-стойностен отбор от Лече. И как от един мач разбра кой е по-бързия? Не съм съгласен.
- Божинов най-малкото е добра инвестиция. "Левски" все щеше да изкара няккъв кяр от него. Залагам си главата, че щеше да е по-успешен от Жуниньо.
-Костов водеше отбора за 3-2 на Герена. Аз много се чудих на Гонзо, че държи на Арш (когато го натириха, разбрах защо), Костов го вкара понеже ни поведоха, според мен.
- Божинов най-малкото е добра инвестиция. "Левски" все щеше да изкара няккъв кяр от него. Залагам си главата, че щеше да е по-успешен от Жуниньо.
-Костов водеше отбора за 3-2 на Герена. Аз много се чудих на Гонзо, че държи на Арш (когато го натириха, разбрах защо), Костов го вкара понеже ни поведоха, според мен.

-
Арш беше преотстъпен по-спешност, защото по-него време парите ако не да бяха свършили, то бяха на ПРИвършване.
От това преотстъпване влязоха свежи средства ...
Иначе се рискуваше играчите да останат без заплати за месец-два.
От това преотстъпване влязоха свежи средства ...
Иначе се рискуваше играчите да останат без заплати за месец-два.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]