LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Дарвин не е много съгласен с теб :lol:
Между другото доста тъпо сравнение :lol: :lol:
Знам ли що се обижда , може би е свързано с това , че 75 мин преди това няма подобни звуци към беличките нападачи на АЗ........а може и да не е , не знам.
Въпросът е , защо тези фенове , които очевидно не харесват тъмния цвят не почнаха от първата минута. Все пак Майкон , Алдайр , а после и Сангарето , Фабиен. Не е като да нямаше цръни на терена............ма нашите цръни са най-светлите цръни на света , а другите цръни са си маймуни!!
Айде и ти заби в стил припоците, като кажеш КЗЛитекс - ми ако не си Литекс, що се обиждаш? Мисля, че ти бях казал за онзи плакат от метрото в Ню Йорк - if you don't like gay marriage, don't get gay married. Мога да ти го перефразирам - ако не искаш тези, дето са дали по 20-30-50 евро за мач и ти плащат заплатата, да ти викат "мамун", накажи ги - ходи си в Африка и не играй пред тези бели расисти :) Културни особености, баце - не виждам как може да се съобразяваме с такива на всеки Обонго, но не и с тези на коренното си население, особено след като си платило да гледа даден мач - аршинът следва да е еднакъв.
П.С. Нашите мангали са си мангали, техните са мамуни :geek: Апропо, и Дарвин, доколкото помня, търсеше свързащото звено между човека и маймуната, но го е търсил по Галапагос, вместо да отскочи до Африка :mrgreen:
В такъв случай и обърнатата логика би трябвало да е вярна - Ако не харесваш мамуни , не искаш да гледаш мамуни , а знаеш , че ще има мамуни , ми не плащай 20-30-50 евро за билет за да гледаш омразните ти мамуни.
Културна особеност по някои части на света е като видят повече мръвка по кокал да искат да я сварят и изядат. Знаем , че си пътешевственик , та когато отидеш на сафара в подобна част на света с подобна "културна особеност" се надяваш местните да стискат зъби , гълтат слюнка и да я оставят настрани тази им "културна особеност" поне за 10те дни в които си там.
Е па я на такива дестинции не ходим, именно по тази причина :) И като отида някъде, се съобразявам с местните - те сега за нова година съм у Дубай и знам, че не трябва да се натискам с благоверната на публични места, да я пляскам по дупето или да я целувам, щото там нравите са такива. И се съобразявам. или не ходя. Та шом въпросната мамуна е дошла тук, тя се съобразява с нас, а не ние с нея. особено в страна като България, която не е била колониална сила и не е имала ноФ Фнос на какъвто ид а е било вид мамуни, за да работят вместо животните на полето, че са били по-евтин добитък
Много може да се говори по темата - да, има и нормални обонговци, факт, но масата са нечленоразделно хъхрещи мамуни с претенциЙ. Е, за тези претенции могат да ме хванат за дедовия - язък, че има бели, които налагат мамунския наратив
П.С. За бачкащите мамуни и мангали нямам проблеми - да са живи и здрави, нека работят, това е направило мамуната човек. С подобен бих седнал и бих си поговорил, без да се гнуся. Но никога не бих бил съгласен да дам дъщеря си на подобно нещо. Виж ти, ако си съгласен - твоя воля, не мога да ти се меся :geek: