Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 10:44

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Дарвин не е много съгласен с теб :lol:
Между другото доста тъпо сравнение :lol: :lol:
Знам ли що се обижда , може би е свързано с това , че 75 мин преди това няма подобни звуци към беличките нападачи на АЗ........а може и да не е , не знам.
Въпросът е , защо тези фенове , които очевидно не харесват тъмния цвят не почнаха от първата минута. Все пак Майкон , Алдайр , а после и Сангарето , Фабиен. Не е като да нямаше цръни на терена............ма нашите цръни са най-светлите цръни на света , а другите цръни са си маймуни!!

Айде и ти заби в стил припоците, като кажеш КЗЛитекс - ми ако не си Литекс, що се обиждаш? Мисля, че ти бях казал за онзи плакат от метрото в Ню Йорк - if you don't like gay marriage, don't get gay married. Мога да ти го перефразирам - ако не искаш тези, дето са дали по 20-30-50 евро за мач и ти плащат заплатата, да ти викат "мамун", накажи ги - ходи си в Африка и не играй пред тези бели расисти :) Културни особености, баце - не виждам как може да се съобразяваме с такива на всеки Обонго, но не и с тези на коренното си население, особено след като си платило да гледа даден мач - аршинът следва да е еднакъв.
П.С. Нашите мангали са си мангали, техните са мамуни :geek: Апропо, и Дарвин, доколкото помня, търсеше свързащото звено между човека и маймуната, но го е търсил по Галапагос, вместо да отскочи до Африка :mrgreen:

В такъв случай и обърнатата логика би трябвало да е вярна - Ако не харесваш мамуни , не искаш да гледаш мамуни , а знаеш , че ще има мамуни , ми не плащай 20-30-50 евро за билет за да гледаш омразните ти мамуни.
Културна особеност по някои части на света е като видят повече мръвка по кокал да искат да я сварят и изядат. Знаем , че си пътешевственик , та когато отидеш на сафара в подобна част на света с подобна "културна особеност" се надяваш местните да стискат зъби , гълтат слюнка и да я оставят настрани тази им "културна особеност" поне за 10те дни в които си там.

Е па я на такива дестинции не ходим, именно по тази причина :) И като отида някъде, се съобразявам с местните - те сега за нова година съм у Дубай и знам, че не трябва да се натискам с благоверната на публични места, да я пляскам по дупето или да я целувам, щото там нравите са такива. И се съобразявам. или не ходя. Та шом въпросната мамуна е дошла тук, тя се съобразява с нас, а не ние с нея. особено в страна като България, която не е била колониална сила и не е имала ноФ Фнос на какъвто ид а е било вид мамуни, за да работят вместо животните на полето, че са били по-евтин добитък

Много може да се говори по темата - да, има и нормални обонговци, факт, но масата са нечленоразделно хъхрещи мамуни с претенциЙ. Е, за тези претенции могат да ме хванат за дедовия - язък, че има бели, които налагат мамунския наратив

П.С. За бачкащите мамуни и мангали нямам проблеми - да са живи и здрави, нека работят, това е направило мамуната човек. С подобен бих седнал и бих си поговорил, без да се гнуся. Но никога не бих бил съгласен да дам дъщеря си на подобно нещо. Виж ти, ако си съгласен - твоя воля, не мога да ти се меся :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 10:47

realno написа: Като се прибереш в къщи не забравяй да набиеш жена си и я напсуваш, че да си истински български юнак и патриот. По пътя от кръчмата за вкъщи може да се изпикаеш на входа на комшията, за да му покажеш, че не го харесваш, защото е умен и красив.

Типичният умнокрасив и либерастки отговор - ти биеш жена си и си простак, бла бла .... като по шаблон сте правени всичките.

П.п.: през живота си жена не съм ударил. Дори и като мисъл не ми е минавало.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 сеп 2025 11:43

ReBorn1982 написа:
realno написа: Като се прибереш в къщи не забравяй да набиеш жена си и я напсуваш, че да си истински български юнак и патриот. По пътя от кръчмата за вкъщи може да се изпикаеш на входа на комшията, за да му покажеш, че не го харесваш, защото е умен и красив.

Типичният умнокрасив и либерастки отговор - ти биеш жена си и си простак, бла бла .... като по шаблон сте правени всичките.

Когато нямаш доводи започваш с папагалски клишета. Но това не може да скрие селяндурщината и липсата на елементарно възпитание.
Не е нужно да набиеш физически някого за да се покажеш като бай Ганьо. Думите и маймунските звуци може да болят повече. Ама плиткоумието няма как да знае това. Освен това, издавайки маймунски звуци, как биха се почувствали черните играчи, които защитават цветове на любимата ти клуб? Това прпаднал маргинален ум няма как да си го помисли, защото за него подкрепата за отбора трябва да минава през труповете и подигравките на противника.

П.С. Продължавай да псуваш жена си и да пикаеш пред вратата на комшията ти. Това не го отрече. Бъди юнак и "патриот".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 12:10

Интересна промяна в Бета.
За да видиш коефициентите на бъдещи мачове и събития, трябва да се логнеш.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 сеп 2025 13:42

ReBorn1982 написа:

Този едва ли има жена.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 сеп 2025 13:56

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
Знам ли що се обижда , може би е свързано с това , че 75 мин преди това няма подобни звуци към беличките нападачи на АЗ........а може и да не е , не знам.
Въпросът е , защо тези фенове , които очевидно не харесват тъмния цвят не почнаха от първата минута. Все пак Майкон , Алдайр , а после и Сангарето , Фабиен. Не е като да нямаше цръни на терена............ма нашите цръни са най-светлите цръни на света , а другите цръни са си маймуни!!

Айде и ти заби в стил припоците, като кажеш КЗЛитекс - ми ако не си Литекс, що се обиждаш? Мисля, че ти бях казал за онзи плакат от метрото в Ню Йорк - if you don't like gay marriage, don't get gay married. Мога да ти го перефразирам - ако не искаш тези, дето са дали по 20-30-50 евро за мач и ти плащат заплатата, да ти викат "мамун", накажи ги - ходи си в Африка и не играй пред тези бели расисти :) Културни особености, баце - не виждам как може да се съобразяваме с такива на всеки Обонго, но не и с тези на коренното си население, особено след като си платило да гледа даден мач - аршинът следва да е еднакъв.
П.С. Нашите мангали са си мангали, техните са мамуни :geek: Апропо, и Дарвин, доколкото помня, търсеше свързащото звено между човека и маймуната, но го е търсил по Галапагос, вместо да отскочи до Африка :mrgreen:

В такъв случай и обърнатата логика би трябвало да е вярна - Ако не харесваш мамуни , не искаш да гледаш мамуни , а знаеш , че ще има мамуни , ми не плащай 20-30-50 евро за билет за да гледаш омразните ти мамуни.
Културна особеност по някои части на света е като видят повече мръвка по кокал да искат да я сварят и изядат. Знаем , че си пътешевственик , та когато отидеш на сафара в подобна част на света с подобна "културна особеност" се надяваш местните да стискат зъби , гълтат слюнка и да я оставят настрани тази им "културна особеност" поне за 10те дни в които си там.

Е па я на такива дестинции не ходим, именно по тази причина :) И като отида някъде, се съобразявам с местните - те сега за нова година съм у Дубай и знам, че не трябва да се натискам с благоверната на публични места, да я пляскам по дупето или да я целувам, щото там нравите са такива. И се съобразявам. или не ходя. Та шом въпросната мамуна е дошла тук, тя се съобразява с нас, а не ние с нея. особено в страна като България, която не е била колониална сила и не е имала ноФ Фнос на какъвто ид а е било вид мамуни, за да работят вместо животните на полето, че са били по-евтин добитък

Точно така. Това, което колегите умнокрасавци пропускат винаги (вероятно защото по дефиниция са много "умни" и преливат), е че толерантността е двупосочна улица - ти проявяваш толерантност и гостоприемство, но и отсрещаната страна трябва да ти отвърне с уважение и зачитане на правилата, законите и културата, които им осигуряват това гостоприемство и благосъстояние. Задължително трябва да има взаимност, за да работи това нещо. Точно както съм сигурен всеки от нас (българите като цяло), когато отидат в Африка, Азия и Арабския свят зачитат правилата и местната култура (не толкова от страх (ясно е, че на някои места ще те слукат от бой, ако направиш нещо неправилно)), но просто ни е вътрешно заложено. С изключения разбира се, но достатъчно всеобхватно, за да се постави генерално заключение. При достатъчно голяма част от диваците, тази естествен за нас еволционнен императив, изглежда не е наличен и това да пребивават в чужда страна и култура за тях значи да си правят каквото искат, да не спазват закони и някой да им е длъжен да ги храни и пои.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 15:37

Мнозина са чели "Бай Ганьо" през пръсти или пък са останали само със "социален герой". И за неговото безсмътие са забравили. Посочете ми една българска книга, достойна за четене, в която да има расистки намек даже. Даже и турците са племе, а не раса ... Ама защо ти е да четеш книги, като има фейс, истаграм и разни други, че и с картинки с цици ...
Един народ, който развява знамето на 1300-годишна държавност, да не може да си спретне една съвременна държава от почти сто години и в същото време да се подиграва на други заради цвета на кожата им? Какво да коментираме ... Срамно е ... Казано е все пак - присмял се хърбел на щърбел ....
Между другото - Кабо Верде, африканска страна с около 1/3 население на София, е почти на световно, след победа над Нигерия, а ние? Ние - арийци от русите коси през сините очи че до неизрязаните нокти на краката - кога. Ама все пак на турците вкараха 6 гола, а на нас не можаха, нали? И то е заради скандинавската ни кожа!
Последна промяна от Странджата на 12 сеп 2025 15:53, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 15:50

Странджата написа:Мнозина са чели "Бак Ганьо" през пръсти или пък са останали до "социален герой".И за неговото безсмътие са забравили. Посочете ми една българска книга, достойна за четене, в която да има расистни намек даже. Ама защо ти е да четеш книги, като има фейс, истаграм и разни други, че и с картинки с цици ...
Един народ, който развява знамето на 1300-годишна държавност, да не може да си спретне една съвременна държава от почти сто години и в същото време да се подиграва на други заради цвета на кожата им? Какво да коментираме ... Срамно е ...Казано е все пак - присмял се хърбел на щърбел ....

Позабравил си, но нищо - Тошко Африкански :mrgreen: А ако не сикаш детска книжка, ето ти на Чудомир - това ми излезе на прима виста, а ако се напъна, ще се сетя и за още - https://chitanka.info/text/14475-lyzhliv-sybi Иначе възрожденската ни литература е безобразно расистка на тема читаци, поганци и т.н. Айде да не се правим на света овда ненапита, може ли
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 сеп 2025 15:50

bubka написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Точно така. Това, което колегите умнокрасавци пропускат винаги (вероятно защото по дефиниция са много "умни" и преливат), е че толерантността е двупосочна улица - ти проявяваш толерантност и гостоприемство, но и отсрещаната страна трябва да ти отвърне с уважение и зачитане на правилата, законите и културата, които им осигуряват това гостоприемство и благосъстояние. Задължително трябва да има взаимност, за да работи това нещо. Точно както съм сигурен всеки от нас (българите като цяло), когато отидат в Африка, Азия и Арабския свят зачитат правилата и местната култура (не толкова от страх (ясно е, че на някои места ще те слукат от бой, ако направиш нещо неправилно)), но просто ни е вътрешно заложено. С изключения разбира се, но достатъчно всеобхватно, за да се постави генерално заключение. При достатъчно голяма част от диваците, тази естествен за нас еволционнен императив, изглежда не е наличен и това да пребивават в чужда страна и култура за тях значи да си правят каквото искат, да не спазват закони и някой да им е длъжен да ги храни и пои.

Каква толерантност , приравнихте 15-20 000 професионални спортисти с една малка част от почти 20 милиона бежанци за последните 10-15 години.
Колкото до диваците пребиваващи в чужбина , правещи си каквото искат .......дори в Русия , където спазването на човешките права не е на особена почит , та дори и там срещат трудности с озаптяването на мигрантските общности.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 15:52

Е, с 1 минута ме изпревари за Тошко Африкански

Върни се в “Левски”