Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот icemanbg33 » 03 окт 2023 17:38

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Сонко си е к*рва, не знам какво го коментирате.

Много гаден (долен) характер и мазен като всеки друг в Лудогорец. Сигурен съм, че е от типа хора които биха продали и майка си за пари и успехи. Левски му възроди кариерата и той се отблагодари отивайки в директния им конкурент за титлата, най-вероятно огъвайки им ръцете заявявайки, че ако не го пуснат ще отиде за без пари след 6 месеца.

Такива хора не са достойни за уважение.

Между другото същия е и Попето. Долен характер, просто на тези хора им го виждаш в очите. Вижте само как направи интрига при заминаването си.

Ба, все едно за Насо ми говориш през 1994. Или не си бил роден тогава?

Може и така да е, не съм бил роден тогава, а никой в семейството ми не се интересува от футбол, следователно тези неща не са коментирани на мача от дядовците или баща ми и няма как да ги знам. Мога да си правя извадка само за нещата пред очите ми.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 окт 2023 17:47

Е, не е кой знае колко успокояващо, че знанията ти се опират само на непосредно видимото. Все пак не мислиш, че земята е плоска и че слънцето се върти около нея, защото това е непосредно видимото за човека :)
Иначе никой не е предавал така Левски както Сирака по време на брокерите. Даже и Гибона после някак си по се прие. Но все пак на Сонко синя България не е била в краката му - той е един наемник, съдбата му се решава от клубове и агенти. В Левски игра достойно. А Наско беше икона - даже и заради баща си ... И това, което стори тогава, няма прецедент в историята ни ... Както няма прецедент и огъзването му ... За посипване на главата с пепел - защото е човешко да се греши - някой да е чувал, за смирено носене на кръста от грешника?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 окт 2023 17:49

Странджата написа:Е, не е кой знае колко успокояващо, че знанията ти се опират само на непосрено видимото. Все пак не мислиш, че земята е плоска и че слънцето се върти около нея, защото това е непосредно видимото за човека :)
Иначе никой не е предавал така Левски както Сирака по време на брокерите. Даже и Гибона после някак си по се прие. На все пак Сонко синя България не е била в краката му - той е един наемник, съдбата му се решава от клубове и агенти. В Левски игра достойно. А Наско беше икона - даже и заради баща си ... И това, което стори тогава няма прецедент в историята ни ... Както няма прецедент и огъзването му ... За посипване на главата с пепел - защото е човешко да се греши- някой да е чувал, за смирено носене на кръста от грешника?

Да бе, но те тея неща са общо познание и ги има в енциклопедията. На кого му пука за футбола в България от преди 30 години и как аз (един прост фен) мога да се запозная с това?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 окт 2023 18:21

7 октомври 2023 г., събота, 14:45 ч.
ПФК ЦСКА - София ЕАД - ПФК Левски
ГС: Радослав Петров Гидженов АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков
4-ТИ: Никола Антонов Попов ВАР: Ивайло Иванов Стоянов АВАР: Георги Николов Кабаков
СН: Йордан Костадинов Иванов

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 окт 2023 18:32

LoveAndPeace написа:Сонко бил кОвра , щото искал да играе в Шампионската лига :lol: кой професионалист с амбиция не иска на най-високото възможно ниво.
Може би просто трябваше да бъде уверен , че ще се пробва в ШЛ ............с Левски.
Ама не , смени го 17 годишно дете на полувремето , че да не стане фаул.
А като разбереш , че си в дублиращия отбор , не в първия :?

Никой не упреква Сонко ,че иска да ни напусне и да премине в Лудогорец. Все пак дойде при нас по същата схема при нас.
Проблема е в това, че заяви ,че ако не бъде пуснат ВЕДНАГА в Лудогорец ,ще играе СРЕЩУ Левски и умишлено ще прави дузпи за противниците на Левски .

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 окт 2023 18:43

1914.1902 написа:
7 октомври 2023 г., събота, 14:45 ч.
ПФК ЦСКА - София ЕАД - ПФК Левски
ГС: Радослав Петров Гидженов АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков
4-ТИ: Никола Антонов Попов ВАР: Ивайло Иванов Стоянов АВАР: Георги Николов Кабаков
СН: Йордан Костадинов Иванов

Като гледам имената, освен атомното нападение на оранжевите са сложили и желязната им защита...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 03 окт 2023 19:14

Може ли Кабаков да е два пъти един след друг съдия на ВАР , на един и същи отбор. :roll:
Може би това е награда за добре свършената работа онзи ден.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 окт 2023 19:20

На кого му пука за футбола в България от преди 30 години и как аз (един прост фен) мога да се запозная с това?

Няма начин да се запознаеш, понеже не е непосредно дадено :) Казват, че човек се учи, за да знае какво е било преди него, защото с него нито започва, нито свършва светът. Но пък ако живее за тук и сега, ученето му е в повече и му пречи :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2023 19:39

corazonazul написа:
blue avalanche написа:Дали Стоилов се е "хлъзнал" някъде или не, не мога да твърдя.
От това, което той сподели на последната пресконференция стана ясно, че има сериозни разминавания между неговата визия за бъдещето на Клуба и тази на Сираков.
И още нещо важно: Стоилов каза, че във всички спорове между него, Ивков и Палмите Сираков ВИНАГИ е бил на страната на спонсора. НИКОГА на страната на Ивков и Стоилов! Което, очевидно, е огорчило Мъри.
На тези, които го обвиниха, едва ли не, в предателство, защото, видите ли, напуснал клуба преди мача с ЦСКА/Тире или каквото е там ще напомня, че ФК Левски(сега ПФК) НЕ Е СЪЗДАДЕН през 1914г., за да играе мачове срещу ЦСКА! Мачовете срещу ЦСКА НЕ ОСМИСЛЯТ съществуването на Клуба!
Но, явно, за някои фенове тук, мисията(с главно М) на ПФК Левски на този свят е да играе с ЦСКА. И непременно да побеждава!

Мъри каза много за неща, от които, моите уважения, но не разбира. Все едно да извикаме Левон Хампарцумян да дава акъл по футболни въпроси.
Аз не го обвинявам, че е решил да напусне преди мач конкретно с тирето. Уж дойде заради феновете, подкрепата към него не стихна дори за миг (сигурно и в Северна Корея не си подкрепят така треньорите), а не можа да си превъзмогне егото за 2 месеца. "Левски" е по-голям от него, от Сираков, от мене, от тебе, макар да ми беше изключително мъчително и притеснено за бъдещето при напускането му. Вярвам, че всеки от нас е склонен да направи компромис със себе си в името на доброто на клуба. През зимата бяхме на може би най-скъпата си подготовка изобщо (дори и да не е платена от клуба). Подготвяш играчи, които ти вярват, привържениците таят надежди, и насред сезона ги изоставяш. Двама зрели мъже (С-С) не успяха да седнат и да се разберат, а уж за спасение сме се събрали...

Стоилов се изказа от позицията на левскар, а не на експерт. Има разлика.
"Левски е по-голям от..." в момента е една мантра без покритие. За Стоилов, тази организация, която се е настанила на Герена не е онзи Левски, който е "по-голям от...". Това е неговото виждане. Той има право на него!
Аз, пък, изкам да разбера какво направи Сираков, "за да седнат и да се разберат"? При положение, че ВИНАГИ е бил на страната на спонсора СРЕЩУ Стоилов?
Сираков каза, че ще напусне 5 минути ПРЕДИ Мъри! Гледам, че още е тук. Орбити-морбити... Ала--бала... Да не кажа - лъжи!
Ако Десподов е "Космонавта", Сираков с неговите орбити какъв е? Космодрума Байконур?
ПП. След като хирург от "Пирогов" се изказва за Движението по пътищата, а Пеевски ще "прави" Конституция, какви са претенциите към Мъри?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2023 19:50

Фиго смени БарЦелона с Реал вие сте седнали да дъвчете Сундберг. :mrgreen:
Гледам, че беше намесен и Холмар. Някои не можели да разберат как, уж, уважавал Левски, пък, щял да съди клуба за пари?
Ние не можем да разберем манталитета на западняците. И на северняците. :lol: За тях да уважаваш една организация и да си вземеш парите, които си изработил(ако трябва в съда) е най-нормалното нещо. Едното не изключва другото. Няма конфликт на интереси.
И време е вече да спрем с клишето "еди койси съди Клуба"! Никой не съди "Клуба". Съди едни хора, които са на власт в "Клуба" и не са му платили парите. Това е! Тези хора са конкретни и имат имена.
Когато един играч или служител завежда дело за неизплатени възнаграждения, той не съди Боркиша, Списаревски, Гунди или Котков.

Върни се в “Левски”