Dust написа:Иначе казано, каквато и стъпка да предприеме БФС ние все ще сме недоволни.
Уважаващ себе си селекционер (чужденец) в това блато няма да се впусне в приключения.
Мисля, че Херо също ще откаже.
Абсолютно!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Иначе казано, каквато и стъпка да предприеме БФС ние все ще сме недоволни.
Уважаващ себе си селекционер (чужденец) в това блато няма да се впусне в приключения.
Мисля, че Херо също ще откаже.
damyanov1963 написа:Ама Херо, ако си мисли да беснее и да скача на съдиите...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Bet_Expert написа:damyanov1963 написа:Ама Херо, ако си мисли да беснее и да скача на съдиите...
Това няма никакво значение.
Играчите ни са за трета-четвърта Бундеслига.
Това НЕ може да е национален отбор по футбол за професионалисти.
БФС трябва временно да разформирова националните гарнитури и да се завърнем в квалификации едва когато сме готови.
В момента сме позор след позор.
tmanolov написа:Bet_Expert написа:damyanov1963 написа:Ама Херо, ако си мисли да беснее и да скача на съдиите...
Това няма никакво значение.
Играчите ни са за трета-четвърта Бундеслига.
Това НЕ може да е национален отбор по футбол за професионалисти.
БФС трябва временно да разформирова националните гарнитури и да се завърнем в квалификации едва когато сме готови.
В момента сме позор след позор.
Цялото общество е позор след позор - умнокрастави, копейки, герберасти, свинско начало и т.н., така че не виждам зашо виним смешниците на терена - те са отражение на всички нас. За радост, скоро ще фалираме. За още по-голяма радост - с евро, а не с лев, така че територията България я чака катарзис. И тогава може и да тръгне напред. Или пък не
BRF написа:Някой може ли да ми каже от къде да видя програма на първенството на Аржентина по дни и часове?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта