Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Испания мачка и Турция. Направо се забавлява. Това е отбор от друга планета. Уверих се, че се смилиха над нас и 3-0 е най-малкото с което се отървахме. Но испанския вратар има доста повече работа този път де.
Vesko85 написа:Испания мачка и Турция. Направо се забавлява. Това е отбор от друга планета. Уверих се, че се смилиха над нас и 3-0 е най-малкото с което се отървахме. Но испанския вратар има доста повече работа този път де.
Аз съм на 1000% сигурен, че на полувремето са обсъждали да спрат с темпото и да не ни унижават, мисля, че се впечатлиха от публиката в началото, заради което пък и доста ми се издигнаха в очите. Но в Испания няма как да е така. Ще отнесем 6-7 гола минимум.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
Стига, нашите ще се надъхат. Може и да ги бием.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

bubka написа:Vesko85 написа:Испания мачка и Турция. Направо се забавлява. Това е отбор от друга планета. Уверих се, че се смилиха над нас и 3-0 е най-малкото с което се отървахме. Но испанския вратар има доста повече работа този път де.
Аз съм на 1000% сигурен, че на полувремето са обсъждали да спрат с темпото и да не ни унижават, мисля, че се впечатлиха от публиката в началото, заради което пък и доста ми се издигнаха в очите. Но в Испания няма как да е така. Ще отнесем 6-7 гола минимум.
Ще излезем с 11 вратаря, ще им скрием шапката!
Drunken_Master написа:Стига, нашите ще се надъхат. Може и да ги бием.
Мамито им ще разкатаем !
Кор за Испания и средните училища !
С осми клас към прогрес!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- Drunken_Master
- Контакти:
Мани майтапа, ама нашите могат, да ги спрат, единствено с базука... И то само ако работи. Щото си знаем и армията. 

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

obi4am_pirin написа:drvasko98 написа:obi4am_pirin написа:Dani Kiki написа:vlong написа:Имаше един от Пирин дето много плюеше.
Бодуров, май беше
Бодуров риташе като катър, Дяков плюеше като камила. Все отбор юнаци.
Бяха 100 пъти по-добри от днешните!Който е минал през школата на Пирин, първо е характер и после е научен футболист!Списъка с орлета-национали е голям!
Ванката Цветков на стари години ще е по-добър от тези!
До един некадърници. Добре че в САЩ 94 нямаше ни един и се видя резултата
На първо четене 2-ма
Михтарски и Андонов
Туристите не ги броя
Хайде честито, Турция пада с 0-4. Няма да сме ние загубилите с най-много от Испания. Утре тренера ще излезе и ще каже, вижте турците падат с повече. Не сме толкова зле. :)
Vesko85 написа:Хайде честито, Турция пада с 0-4. Няма да сме ние загубилите с най-много от Испания. Утре тренера ще излезе и ще каже, вижте турците падат с повече. Не сме толкова зле. :)
Турците нямат левскари и им разказват играта :mrgreen: