Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 17 май 2011 13:16

tihomires написа:Хора, някой да има информация за новия екип на Левски за сезон 2011-2012 г. Повечето западни отбори показаха новите си екипи, какъв очаквате да е официалния и резервния екип?

Уместен въпрос, колега!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2011 13:19

Абе, к'ви екипи ...
На мен ми трябва информация за селекцията !

Това е най важно !
Кой ще е заместника на Гара-гол ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 май 2011 13:27

milen.hristov написа:
DrAvalanche написа: Това ще да е поредното чудо на чудотворния убиец на елени и любител на сафарита. Като футболист беше готов да играе в който и да е отбор, стига да му плащат повече. Обаче като ръководител е верен на Левски.

Ти били седял на място където ти бавят заплатата с месеци,само защото го харесваш,да не си футболист на Пирин

Eлин Топузаков седя. От тогавашния отбор всички останали седяха и бяха трансферирани от клуба, само убиеца на елени и любител на сафарита си тръгна. Гонзо седя на резервната скамейка при дуета СС, но не тръгна към Литекс, Локо Сф или друг наш отбор.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2011 13:48

DrAvalanche написа:
Eлин Топузаков седя. От тогавашния отбор всички останали седяха и бяха трансферирани от клуба, само убиеца на елени и любител на сафарита си тръгна. Гонзо седя на резервната скамейка при дуета СС, но не тръгна към Литекс, Локо Сф или друг наш отбор.

Даже бих добавил за пример българите от розовите, които също стояха, като не им плащаха с месеци...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2011 14:10

Е аз не съм мазохист,плащат ли ми малко напускам,камо ли пък да ми бавят парите.Но това си е до човек,вие също имате право,няма лошо в това да си лоялен към нещо

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 19:53

като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol:
Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...

---
гледах няколко мачове на отбор на бабангида и имат един страшен нигерийски нападател 23 г :0 Емануел Еменике :lol: много прилича на Гарата като игра, но е малко по техничен... Ех да можехме ние да пазаруваме от турция, а не те от нас :lol: Определено трябва да се обърне сериозно внимание на африканския пазар... От там страшни играчи могат да се докарат...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2011 19:58

Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol:
Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...

Е,той Гарата,преди да дойде в Левски,кой го броеше за нещо?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 17 май 2011 20:00

blue avalanche написа:
Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol:

Е,той Гарата,преди да дойде в Левски,кой го броеше за нещо?

Аз

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 20:13

Гарата в интерес на истината от първия му мач за локо се надявах да го вземем в Левски :lol: Е не съм очаквал, че чак така ще се представи, но ме грабна...
Аз принципно не гледам мачове на отбори извън Левски, но му гледах 1 или 2 рия мач за Локо играеха с цска на армията :0 и като го видях как им влизаше (не, че не беше за 3 червени картона тоя мач) каква преса правеше просто ми ...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 май 2011 20:42

Да и аз не виждам кой от тукашните обещаващи играчи (на по 24 години :lol: ) може да си струва. Трябва да се постараем да намерим правилните "2-ма чужденци" и то навреме, вместо да напъваме за тези "4-ма българи".

Върни се в “Левски”