tihomires написа:Хора, някой да има информация за новия екип на Левски за сезон 2011-2012 г. Повечето западни отбори показаха новите си екипи, какъв очаквате да е официалния и резервния екип?
Уместен въпрос, колега!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tihomires написа:Хора, някой да има информация за новия екип на Левски за сезон 2011-2012 г. Повечето западни отбори показаха новите си екипи, какъв очаквате да е официалния и резервния екип?
milen.hristov написа:DrAvalanche написа: Това ще да е поредното чудо на чудотворния убиец на елени и любител на сафарита. Като футболист беше готов да играе в който и да е отбор, стига да му плащат повече. Обаче като ръководител е верен на Левски.
Ти били седял на място където ти бавят заплатата с месеци,само защото го харесваш,да не си футболист на Пирин
DrAvalanche написа:
Eлин Топузаков седя. От тогавашния отбор всички останали седяха и бяха трансферирани от клуба, само убиеца на елени и любител на сафарита си тръгна. Гонзо седя на резервната скамейка при дуета СС, но не тръгна към Литекс, Локо Сф или друг наш отбор.
Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледалиАз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски
![]()
Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...
blue avalanche написа:Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледалиАз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски
![]()
Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...
Е,той Гарата,преди да дойде в Левски,кой го броеше за нещо?
Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледалиАз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта